sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Rauhaa rajalle

Herman Van Rompuy - presidenttimme - pitää EU:ta suurena rauhanprojektina:
Euroopan unioni on Van Rompuyn mukaan suurin rauhantekijä historiassa. Eurooppaan on saatu hänen mukaansa rauha unionin avulla.
Olen aikalailla äimän käkenä. Kuulun sukupolveen, jolle sosialismia myytiin "rauhan aatteena" ja Neuvostoliittoa "edistyksellisenä". Rauhan aate on nykyisin islam - rauhan uskonto. Edityksellisyys on sentään ennallaan, kuten Mediaseurannan nostamassa ranskalaisen Le Monde Diplomatiquen luonnehdinnassa Wikipediassa todetaan:
Perusluonteeltaan Le Monde diplomatique on edistyksellinen, ja sitä on usein arvosteltu liian myötämieliseksi ”kolmannelle maailmalle”.
Lehteä julkaiseva Voima Kustannus Oy:n tunnetumpi julkaisu Fifi-lehti se vasta edistyksellinen onkin. Kustannusyhtiön takana hääräävät mm. Suomen Rauhanpuolustajat, Luontoliitto ja Maan Ystävät.

Suomen Rauhanpuolustajat on kommunistitaustainen järjestö, joka tuki vielä 60-luvulla aseellisia vastarintaliikkeitä kehitysmaissa, jos liikkeet tähtäsivät Neuvostoliitolle myötämieliselle sosialistihallinnolle. Sellainen rauhanpuolustaja! Maan Ystävien puheenjohtaja Leo Stranius on ollut kirjoitusteni aiheessa aiemminkin (Leo Stranius: Ei öljy lopu 26.11.2012, Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XVII 16.12.2012 ja Leo Stranius - rodunjalostaja 28.1.2013). Luontoliitto puolestaan keskittyy päasiassa aivopesemaan lapsia omassa toiminnassaan. Aivopesun työvälineenä ovat "ympäristökysymykset, ja Luontoliiton johtajisto koostuu yksinomaan monikulttuurisuuteen myötämielisesti suhtautuvista Vihreistä.

Kun sosialistit ovat vuosikymmeniä ponnistelleet rauhan eteen ja he ovat saaneet jopa yleiseurooppalaisen rauhanprojektin - Euroopan Unioni - omalle toiminnalleen taustavaikuttajaksi, niin on omituista lukea, kuinka "äärioikeisto" nousee ja uhkaa koko maailmaa ja erityisesti Euroopan Unionia. Suomen Kuvalehtikin toteaa Tampereen Punaisen Yliopiston toimittajakoulusta valmistuneen toimittajansa Silja Lanas Cavadan monikulttuurisella suulla, että
Jos taloudelliset olot heikkenevät Euroopassa, Punaisen Ristin kansainvälisen komitean pääsihteeri Yves Daccord esitti vuoden alussa huolensa siitä, että Euroopasta on tulossa kriisialue.

”Meidän on varauduttava lisääntyvään väkivaltaan”, hän varoitti.

Tunteita, jotka kirvoittivat arabimaailman kansannousuihin, koetaan tällä hetkellä myös vaikkapa Kreikassa ja Espanjassa.
Mieli tekisi piruilla jotain esimerkiksi monikulttuurisuuspolitiikasta, mutta Silja ja Yves tarkoittavat tietenkin "äärioikeistoa". Sitä tahoa, joka iät ajat on ollut väkivaltaisen internationalistisen eli ylikansallisen sosialismin vastustaja rotuhygienisellä ideologiallaan. Varsinaista eroahan näissä kahdessa ei ole juuri nimeksikään. Toinen näkee neekerit alempirotuisena, joka tarvitsee suojelua valkoisen miehen sorrolta ja toinen näkee neekerit alempirotuisena, joka tarvitsee poistaa Euroopasta.

Kun EU sai Nobelin rauhanpalkinnon ja sen olemassaoloa perustellaan sen rauhaa turvaavilla ominaisuuksilla, niin siihen nähden on hämmästyttävää toistuvasti lukea, miten suuret uhkat EU:n rauhanomaisiin pyrkimyksiin kohdistuu. Tässä rauhaa lisäävässä EU:ssa alkaa olla samanlaisia piirteitä kuin pari vuosikymmentä omaa elämäänsä eläneessä ilmaston lämpenemisessä, joka sekin oli mystisesti valkoisen miehen syntisen elämän tulosta. Kun lämpenemisen uhka on haihtunut, niin tilalle on tullut väkivaltaisen "äärioikeiston" uhka. Ajatus on molemmissa sama: luodaan uhkakuva jonka poistamiseksi muilla ei ole keinoja.

6 kommenttia:

Becker kirjoitti...

Toi EU:n rauhanpalkinto oli vähän niinkuin olisi avokämmenellä lyöty litsari tavallisen kansalaisen tauluun. Oli se kyllä sen tason "kulttuuriteko". Menkööt nyt EU:n napamiehet Stubb ja Katainen eunenässä esittelemään sitä Kreikkaan ja Espanjaan. Palkinnosta tulisi Sputnikki ja esittelijöistä pika-aitureita.

Vai että äärioikeisto on nyt sitten Euroopan suurin uhka.
En tiennytkään että he puhuvat arabiaa, kasvattavat täysparran, käyttävät valkoista pipoa ja ovat islaminuskoisia. Mielenkiintoista.

Vasarahammer kirjoitti...

EU:n Nobel-palkinto oli Nobel-komitean puheenjohtaja Thorbjörn Jaglandin henkilökohtainen hanke. Hän sai tahtonsa läpi, koska komitean euroskeptinen jäsen oli sairauden takia poissa.

Jagland on myös Euroopan Neuvoston pääsihteeri, eli tämä pääministerinä epäonnistunut norjalainen sosialisti on noussut pätemättömyytensä tasolle.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Vasarahammerille Jaglandin taustoituksesta. On se hienoa että toisilla on noin hyvä muisti!

Jagland siis sitoo aivan häikäilemättömästi oman poliittisen agendansa Nobel-komitean luottamustoimeensa. Soisi tästä jonkun muunkin kuin pienen blogistin kirjoittavan julkisuudessa. Vai onko siitä ehkä kirjoitettukin?

Kumitonttu kirjoitti...

Beckerin huomio on mainio!!!

Miltton Friidman kirjoitti...

Myös itseäni huvittaa EU:n rauhanpalkinto.

Käytännössä euro-rahaliitto on luonut omat palopesäkkeensä Kreikkaan ja Espanjaan.

Olen ennakoinut, että Eurooppa palaa jälleen vuosina 2020-2035.

Anonyymi kirjoitti...


Se vaikutus Blogillasi oli että aloin lukemaan Kanavaa, jonkun kerran kopioit jutun. Tämä käy hyvin.

Raimo Sailas Kanava 5/2012

Vanhat puheet EU:sta rauhan turvaajana eivät enää riitä.
Tuskinpa Saksa ja Ranska olsivat toistensa kurkussa ilman nykyisenkaltaista Eu:takaan.