sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XIX

Tällä otsikolla kirjoitin melkein kaksi vuotta sitten Helsingin metrossa sattuneesta merkillisestä välikohtauksesta, jossa englantia puhuvan valkoisen heteronaisen kimppuun kävi vasemmistolaiseen ideologiaan uskova sekopää (Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi 9.5.2011). Puoli vuotta myöhemmin otsikon alla kerrottiin, että Tampereella Perussuomalaisten toimiston ikkunaan oli kaiverrettu hakaristi (osa II). Kolmas osa ilmestyi viikkoa myöhemmin, kun oululainen Vihreä kunnallispoliitikko kannatti baader-meinhof -tyylistä terroria Suomeen. Ja taas vain viikkoa myöhemmin kerroin neljännen osan bloggauksessa, että Keravan poliisiaseman oveen olivat vasemmistoradikaalt heittäneet polttopullon. Pari kuukautta myöhemmin Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto tuki vasemmistolaista katumellakointia, josta kerroin viidennessä osassa.

Kuudes osa kertoi, että Saksassa salainen poliisi seuraa 27 (sic!) vasemmistolaista kansanedustajaa näiden kytköksistä poliittiseen väkivaltaan. Seitsemännessä osassa kerroin vasemmistonuorten käyneen Kööpenhaminassa islamia vastaan suunnatun mielenosoituksen osallistujien kimppuun. Kahdeksas osa kertoi, että ohjaaja Aki Kaurismäki oli humalassa osoittanut ymmärrystä vasemmiston varakkaisiin osoittamasta väkivaltaisesta toiminnasta. Yhdeksäs osa käsitteli Suolahdella asuvan nuoriso-ohjaajan huudeltua vappumarssissa vuosi sitten kuolemaa porvareille. Kymmenes osa ja taas palattiin Tampereelle vasemmistonuorten käytyä poliisien kimppuun.

Yhdestoista osa käsitteli vasemmistolaista käsitevaltausta, joka on koko termin "äärioikeistolaisuus" taustalla. Kahdestoista osa kertoi Luonto-Liiton järjestämästä mielenosoituksesta, jonka kutsussa kehotettiin jättämään aseet kotiin. Kolmastoista osa ja otsikosta jäi pois "Ääri", koska siinä käsiteltiin ihan tavallisen porvoolainen Vihreän kunnallispoliitikon tunnustusta siitä, kuinka hän ihailee kymmeniä ihmisiä omin käsin tappanutta Che Guevaraa, Neljästoista osa kertoo, että ministeri ja Vasemmiston puheenjohtaja Paavo Arhinmäki kannatti RKP:n puheenjohtajan fyysiseen koskemattomuuteen puuttumista. Viidestoista osa kertoo, että Vasemmistoliitto uhkaa tarvittaessa vallankumouksella, jos sen vaatimiin tulonsiirtoihin ei suostuta.

Kuudestoista osa ja siinä kerrotaan Vihreiden nuorten puheenjohtajan kannustavan joukkojaan sanallisen väittelyn sijaan suoraan toimintaan ja aktivismiin. Seitsemästoista osa käsittelee Vihreiden Pasi Takkisen unelmaa, jossa ekologisuuden nimissä vallan kaappaa pieni eliitti ilmastonmuutoksenlämpenemisen ehkäisemiseksi. Kahdeksastoista osa käsitteli Jyväskylässä sattunutta välikohtausta, jossa paljastui, että vasemmistoanarkistit kulkevat julkisilla paikoilla aseistautuneina.

Toivon että minun ei enää tarvitsisi kirjoittaa jatko-osan 20. bloggausta, mutta tiedän toiveeni turhaksi. Nyt Yleisradio kertoo, että Itävallassa kolme tuhatta vasemmistolaista mellakoi mielenosoituksessa.

9 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Auts. Mutta niin totta. Tripla-auts.

Miltton Friidman kirjoitti...

Joku on sanonut muistaakseni Ylilaudan /pol/ osiossa, että kommunismi ja sosialismi on home, joka lisääntyy tietyissä (yhteiskunnallisissa) olosuhteissa.

Nyt kun Eurooppa on uppoamassa tai on jo uponnut sosiaalivaltiopolitiikan aiheuttamaan talouslamaan, niin käytännössä äärivasemmiston molemmat laidat ovat liikkeellä - siis sosialistit/kommunistit ja natsit.

Jotta homeen lisääntymistä voitaisiin ehkäistä, tulisi luopua nykyisenkaltaisesta sosiaalivaltiopolitiikasta.

Anonyymi kirjoitti...

"Vasemmistoliitto uhkaa tarvittaessa vallankumouksella, jos sen vaatimiin tulonsiirtoihin ei suostuta".
Onko tässä tuloissa 1918 vuoden toisinto?
Oletettavasti joudut kirjoittamaan sen osan XX ja tuskin jää tuohonkaan, veikkaan jo tällä menolla, että XCII -osaan!

Kumitonttu kirjoitti...

Niin, tämähän paisuu kuin Kotikatu tai Dallas parhaimmillaan. Juonenkäänteet saavat uusia ulottuvuuksia ja jaksoista jo aiemmin kadonneet hahmot palaavat takaisin käytyään vaan suihkussa.

En usko vuoden 1918 toisintoon, ihan vaan sen takia että jopa pienituloiset elävät nykyään paremmin kuin kuninkaat entisakoina. Mutta mihinkään se osa väestöstä, joka on valmis väkivaltaan saadakseen itselleen toisten omaisuutta, ei ole kadonnut. Pinnan alla kytee ja odottaa vaan sopivaa leimahdusta.

Tomi kirjoitti...

Kyllä pitäisi ottaa vuoden 1918 uusinta. Olisi mukava päästellä ilmoja pihalle kumitontuista ja milttoneista.

L.K. Nelson kirjoitti...

^:-D Miten? Narisemalla kimeästi heidän ikkunoidensa alla niin kauan, että he kuolevat vanhuuteen?

Eikö teidän vasemmistolaisten kannattaisi ennemmin varmistaa ensin, että tämä lakimuutos menee läpi: http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/ministerio-kieltaa-perunan-kotikasvatuksen-suomessa/1182572#.UQ6zaTt7f-C.facebook

Tomi kirjoitti...

HM, osaan ampua. Olen itseasiassa hyvä ampuja.

Anonyymi kirjoitti...

Tomi, minäkin osaan ampua. Kuten osasi isoisäni; hän oli LAHTARI.

Anonyymi kirjoitti...

Säähän ny ihan mahrottoma uhkailevaks käy Tomi. Tuu tänne Tampesteriin, ni tarjotaa sul sotti ja muistellaa mite viimeses eräs kävi Tamppereel?
Tehääns yhes lisssäää aivobierui?