perjantai 11. tammikuuta 2013

Aivan mielenvikast läppändeerust

Varotan, nyt tulee aivan mielenvikast läppändeerust. Saa käyttä, mutt ei ole pakko hei! (Samppa Linna). Veikkaan, että seuraavaksi Suomessa kielletään nauraminen. Naurava ihminen on poliitikolle pelottava, koska nauravaa ihmistä ei voi hallita.

Kuten Mikko Ellilä ja monet muut blogistit ovat huomanneet, suomalainen media on aloittanut vuoden 2013 hullunkurisella ilmaveivillä yrittäen pussittaa rasistit kerta kaikkiaan pois tästä maailmasta. Keskiviikon A-Studiossa Erkki "Örkki" Tuomioja ja Tarja "Turha" Cronberg keskustelivat (n. 10 min kohdalta alkaen), että tarvittaessa EU estää (sotilaallisesti) Kreikan sotilasvallankaappauksen. Todellakin - tähän on tultu! Neuvostotankit Prahan kaduilla korvataan Saksan tankeilla Ateenan kaduilla - ajatuksissa. Cronberg (Vihreiden Europarlamentaarikko) tunnustaa, että hän ei enää usko Kreikan voivan jatkaa eurossa. Lievän hymynkareen nosti kasvoilleni se, että Cronberg väittää Kreikan sotilasvallankaappauksen olevan "yhteisten eurooppalaisten arvojen vastainen". Minä kun olen kuvitellut Vihreiden puheista, ettei ole mitään suomalaisia - tai eurooppalaisia - arvoja! Tuomioja vastaakin Cronbergille älykkäästi, että ei Kreikassa nytkään toteudu eurooppalaiset arvot, koska kreikkalaiset eivät itse päätä omista asioistaan vaan päätökset tuodaan ulkomailta.

Ehdottomasti mielenkiintoisin on kuitenkin Tuomioja verratessaan Kreikan Uusi Demokratia puoluetta islamilaiseen Hamasiin. Kannattaa nimittäin muistaa, että Hamas on kansainvälisten sosialistipuolueiden ulkojäsen... Kukaan palestiinalainen ei ole iskenyt Hamasin hallintorakennukseen pommilla, mutta internationalistinen kreikkalaisvasemmisto yritti räjäyttää Uuden Demokratian toimitilat Välimereen. Tuomioja toki myöntää, että turha tässä on "tavallisia kreikkalaisia syyllistää, koska vastuuseen pitäisi saada poliittinen eliitti". Aivan mielenvikast läppändeerust. Mutta - Erkki, me muistamme tämän!

Paul Provenzan JIM-kanavan Koomikot koolla -talkshow'n toisessa jaksossa esiintyivät Sandra Bernhard, Patrice O'Neal, Roseanne Barr ja Bob Saget. Ohjelmassa puhutaan poliittisesti epäkorrektisti poliittisesti epäkorrekteista asioista. Roseanne Barr on valokuvassa pukeutunut hitleriksi ja syö poltettuja piparkakusta tehtyjä juutalaishahmoja. Tempaus sai monet hyperventiloimaan, vaikka - tai erityisesti koska - Barr on itse juutalainen. Voin tunnustaa naurahtaneeni kuvan mustalle (sic) huumorille.

Barr kommentoi saamaansa paheksuntaa toteamalla, että
poliittisella korrektiudella yritettiin estää kansanryhmiin perustuvaa sortoa, mutta vasemmisto kaappasi oikeuden valita poliittisesti korrektit aiheet, koska vasemmistolainen ideologia perustuu valvontaan.
Turha on tuohon mitään lisätä, mutta Patrice O'Nealin (vanha irkku hehheh) kommentti vie jalat alta. Hän kutsuu Barria "neekeriksi", ja hämmentyneelle Barrille tämä vastaa, että hän voi kutsua ketä tahansa neekeriksi niin halutessaan, koska se järkyttää heitä". Kun Barr ihmettelee, että voiko musta mies tehdä tosiaan mitä vain, O'Neal toteaa että "ei voi, mutta musta nainen voinen. Musta mies voi tehdä 95% samoista kuin musta nainen. Valkoinen nainen voi tehdä vähän mustaa miestä vähemmän, mutta valkoinen mies ei saa tehdä mitään."

Muistakaa nyt, että nämä henkilöt ovat sananvapauden ammattilaisia - eivät mitä tahansa abu-hannoja ja muita leukojen louskuttajia. He keskustelevat aiheesta tosissan vaikka käyttävätkin värikästä kieltä. O'Neal jatkaa, että koska hän ei afro-amerikkalaisena voi saada mitään korvausta esi-isiensä kärsimyksistä, hänellä on loputon piikki auki valkoisten miesten ivaamisessa ja pilkkaamisessa. Ohjelma on siis tehty pari-kolme vuotta sitten, joten piskuinen Suomi on melkein sukupolven verran Amerikkaa jäljessä - tässäkin asiassa.

Ei kommentteja: