lauantai 3. joulukuuta 2011

Palatte helvetin tulissa

Totuuden penaali Miska Rantanen kertoo Sysmän Perussuomalaisten puheenjohtajan Janne Toivosen todenneen, että homous johtaa pedofiliaan ja eläimiinsekaantumiseen. Toivosen mielestä homojen kohtalo on palaa helvetin tulimeressä. Timo Soinin vaalipäällikkö Jukka Jusula epäilee Toivosta mielenterveyspotilaaksi, mikä on näinä päivinä tullut oikein muoti-ilmaisuksi arvioitaessa poliittisia vastustajia ja heidän linjauksiaan.

Ruben Stillerin Pressiklubi-ohjelmassa eilen vierailivat kommentaattoreina Voima-lehden päätoimittaja Susanna Kuparinen ja Talouselämä-lehden Reijo Ruokanen. Kuparinen, joka edustaa Totuuden viisaiden paneelia, nimesi pankkiirit nykyisen valtioiden velkakriisin syntipukeiksi, ja kutsui heitä psykopaateiksi, sekopäiksi ja mielipuolisiksi despooteiksi. En ymmärrä, miten pankit ovat syyllisiä huonoon valtiontalouden tilaan, mutta Voima-lehti tuo näköjään yliluonnolliset älynvoimat, joten pitänee alkaa lukea.

Jos minä kutsuisin Lähi-idästä tänne muuttavia muslimeita psykopaateiksi, sekopäiksi ja mielipuolisiksi despooteiksi, istuisin kuulusteluissa epäiltynä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Pankkiireita saa solvata mielin määrin, koska poliittinen eliitti haluaa sysätä vastuun ylivelkaantumisesta heidän harteilleen. Ohjelman vieraana oli Sari Essayah, jonka uskonnollinen vakaumus - helluntailaisuushan on Teuvo Hakkaraisenkin henkinen koti - aiheutti Kuparisen hermojen venymisen äärimmilleen johtaen Kristillisdemokratian kutsumiseen uskonnolliseksi fanatismismiksi.

Hyvinvointivaltion nykyinen sakramentti, hiilijalanjäljen pienentäminen, perustuu samanlaiseen pelotteluun, johon Janne Toivonen - ja Susanna Kuparinen omalta kannaltaan - syyllistyi. Ilmastokirkon saarnastuolissa julistetaan helleaaltoja, tulvia, myrskyjä, tulipaloja, kuivuutta, kuolemia, sairauksia sekä koleran, malarian ja vammaisuuden lisääntymistä (Ilmastonmuutos ja kehitys - huomatkaa muuten tuossakin fasismiin kiinteästi kytkeytyvä termi "kehitys"). Dengue- ja keltakuumetta tietenkään unohtamatta (ilmasto.org).

Kun mietitään, onko tulimerellä pelottelu oire mielenhäiriöstä, sekopäisyydestä, psykopatiasta tai mielipuolisuudesta, on - vakavasti puhuen - syytä aina tarkistaa, maalaako kuvaa ihmiskuntaa uhkaavista helteistä, tulipaloista ja kuivuudesta homo- vai hiilivastainen rovasti. Toinen heistä sentään tajuaa edustavansa uskonnollista yhteisöä.

7 kommenttia:

Pikkupoika kirjoitti...

Mielenkiintoista Miskan "uutisessa" on tietenkin se, että ollaan jälleen (*) saavutettu uusi taso absurdiassa: nyt haetaan jo kommentteja jonkun nobodyn julkaisemattomiin kirjoituksiin. Voiko tämän lähemmäs ajatusrikosten tuomintaa edes päästä?

(*) Tekisi mieli sanoa, että tätä ei enää kertakaikkiaan pysty limboamaan, mutta Totuuden tavat tuntien tiedän että tämänkin alta mennään vielä.

Kumitonttu kirjoitti...

Just aamulla mietin, että sinäkin saisit jo kaivaa porkat esiin ja avata lumi pöllyten latua pitkästä aikaa! Se kun on tämä lumeton joulukuukin ja kaikki.

Totuushan muuten on kaikessa hiljaisuudessa alkanut maksaa työntekijöilleen eropaketteja. Eivät ilmeisesti kehtaa käynnistää yt-neuvotteluita. Eräs yritys tarjosi minulle vuoden Totuudet kiitokseksi asiakassuhteesta, mutta jouduin kieltäytymään ilosta. Sanoin soittajalle, että joulukuusesta olisi enempi iloa, ja sellainen nyt sitten on tulossa :)

Pikkupoika kirjoitti...

Meilläkin siirryttiin uuteen ympäristöystävälliseen aikakauteen, kun vaimo suostui vihdoinkin lopettamaan Totuuden paskapaperin kotiinkannon. En siis ole aivan täysin perillä ko. penaalien tuoreimmista aivoituksista, mutta tuskin siellä mikään on oleellisesti muuttunut kuten Miskan röyhtäisy osoittaa.

Briteissä paikallinen hiilifasistien totuuden torvi, eli Britanian Ylenanto (BBC), on ottanut kovia iskuja uusien sähköpostien (ClimateGate 2.0) myötä. Kannattaa seurata esim. BishopHill:iä,
http://www.bishop-hill.net/
niin pysyy ajantasalla.

Pikkupoika kirjoitti...

Noin, tätähän on jo odoteltu:
http://www.hs.fi/ulkomaat/Islamistit+voitokkaina+Egyptin+vaalien+ensi+tuloksissa/a1305550596624

"Port Saidin kaupungissa Muslimiveljeskunnan johtama maltillinen islamistiliitto sai 32,5 prosenttia äänistä ja äärivanhoillisten salafistien al-Nur-puolue yli 20 prosenttia."

"maltillinen islamistiliitto" :) En pidättele hengitystä odotellen Susanna Kuparisen tuomiota uskonnollisen fanatismin voitosta Egyptin vaaleissa.

Kumitonttu kirjoitti...

Linkeistä kiittäen!

Egyptin kokenein oppositiovoima, uskontoon tukeutuva mutta suhteellisen maltillinen Muslimiveljeskunta
(29.1.2011)

:-D
Har har har...

Ja siis kannattaa muistaa, että maaseudulla, jossa porukka ei muuta äänestäkään kuin Muslimiveljeskuntaa, ei ole vielä edes äänestetty...

Vasarahammer kirjoitti...

"nimesi pankkiirit nykyisen valtioiden velkakriisin syntipukeiksi, ja kutsui heitä psykopaateiksi, sekopäiksi ja mielipuolisiksi despooteiksi."

Katsoin minäkin Pressiklubia sen ajan, mitä vatsa kesti. Siinä Voiman Kuparinen syytti KD:n presidenttiehdokasta Sari Essayahia ja tämän puoluetovereita uskonnollisiksi fanaatikoiksi.

Mietin tuossa, että kukahan se todellinen fanaatikko siinä pöydässä oli. Kuparinen löytäisi sen fanaatikon parhaiten katsomalla peiliin.

Mitä tulee nykyisen velkakriisin syyllisiin, ne löytyvät Euroopan komissiosta ja EU-maiden pääministerien joukosta. Eli niistä, jotka ottivat yhteisvaluutan käyttöön täysin tietoisina sen puutteista.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Vasaralle kommentista. Stiller on petrannut valtavasti vuoden takaa, jolloin Halla-aho edusti hänelle pahuuden ilmentymää. Tässä jaksossa Stiller leikitteli Pekka Haaviston homouden mahdollisilla ongelmilla edustaessaan Suomea maailmalla. Stiller totesi, että ainakin Saudi-Arabiassa voisi olla hankalaa. Kuparinen löi takaisin viitaten Essayahiin, että ei siellä naistakaan hyväksytä. Stiller hymähti, että hänkin tekee näemmä virheitä.