lauantai 31. joulukuuta 2011

Monikulttuurista seksiä

Suomalaisessa ikäluokassa on noin 55.000 ihmistä. Totuuden mukaan jo 39.000 henkilöä vuosittain nai ulkomaalaisen - miehet thaimaalaisia/virolaisia ja naiset turkkilaisia/amerikkalaisia. Keskimäärin puolet avioliitoista eroaa, joten kun mukaan lasketaan toiset ja pienellä oalla kolmannet tai useammat avoiliitot, voi karkeasti arvioida, että joka kolmas hakee petikaverinsa ulkomailta.

Feminismin vyöryttämä naisten emansipaatio on johtanut Osmo Kontulan tutkimuksissaan havainnoimaan seikkaan, että naisten seksuaalinen käyttäytyminen vastaa heidän toiveitaan, kun taas miehet haluaisivat enemmän kuin saavat, ja osa miehistä ei saa ollenkaan. Blogissa ollut joulukuun kysely seksiaktien määrästä viittaa samaan suuntaan: lukijoista joka neljäs harrastaa seksiä vähemmän kuin kerran vuodessa.

Miesten toivemaat Thaimaa ja Viro tunnetaan huoraklubeistaan, joten valintoja tuskin tarvinnee kauheasti alleviivata. Naisten suosikkimaa Turkki on jo pitkään ollut miesprostituoitujen spermapankki, ja naiset ovatkin hakeneet - ja saaneet - huomiota Välimeren pojilta yhtä kauan kuin etelänmatkoja on tehty. Seuraavat valinnat Englanti ja Amerikka antavat ymmärtää maahanmuuttajien olevan valkoisia, koulutettuja ja hyvätuloisia vävyjä, mutta jostain syystä he ovat vähemmistössä. Suomalainen nainen ottaa tumman miehen, koska meillä se ei tiputa sosiaalista asemaa toisin kuin juuri Englannissa tai Amerikassa.

Kirjoituksen paras huomio on kuitenkin ihmisten arkipäivän kokemus monikulttuurisista avioliitoista:
Monikulttuurinen avioliitto puretaan kolme kertaa todennäköisemmin kuin saman kulttuurin edustajien välillä solmittu liitto. Säävälän mukaan kulttuurierot ovat usein avioeron taustalla.
Mitä ihmettä - ei kai sentään? Voivatko kulttuurierot hajottaa kaikkein läheisimmän, tunteellisimman ja tärkeimmän ihmissuhteen? Eivätkö edes avioparit kykene murtamaan eri kulttuurien aiheuttamaa kitkaa? Tätähän maailmaa nähneet ihmiset ovat yrittänet sanoa! Vihreille naisille avioliitto vieraasta kulttuurista olevan miehen kanssa on suurin osoitus, eräänlainen konfirmaatio, tasa-arvoa osoittavasta ajatusmaailmasta. Koska avioeron sattuessa hyvinvointiyhteiskunta maksaa yh-äidin viulut, Vihreä Nainen ei voi tässä pelissä hävitä.

Totuudessa on toinenkin huvittava uutinen: "Kulunut vuosi oli ennätyslämmin Britanniassa". Kun tarkemmin lukee, nin se ei ollut ennätyslämmin. Se oli toiseksi lämpimin. Eikä siinä vielä kaikki: edellinen vuosi oli yksi mittaushistorian kylmimmistä - siis samanlainen "ennätysvuosi". Tyhmempi tietysti voisi kysyä, että onko vuosi kovin hyvä aikajänne, jos peräkkäiset vuodet lyövät ennatyksiä ristiin. STT:n Olli Kemppainen olikin hoksannut, että arvojohtaja Tarja Halonen yritti 12 vuoden ajan käännyttää uudenvuoden puheissaan meitä pakanoita ilmastonmuutosta palvomaan. Eräänlaista puolison hakua ulkomailta sekin, kun ideologiset opit apinoidaan vieraista kulttuureista.

Puolustusministeri Stefan Wallinin ja ja Ville Similän kolumneissa meille myydään Natoa. Perustelut vedetään aika väsyneesti tasa-arvon näkökulmasta. Kuten arvon lukijani ja minä tiedämme, tasa-arvo on Ranskan suuren vallankumouksen hittituote, mutta se ei ole mikään ainoa ja oikea lähestymistapa yhteiskunnallisessa keskustelussa. Yhtä hyvin näkökulmaa voidaan tarkastella klassisen liberalismin kannalta. Sen mukaan yksilön vapautta voidaan joissain asioissa kyllä rajoittaa, jos rajoitukset on selkeästi ennakolta kerrottu.

Pieneksi maaksi Suomella on harvinaisen vittumoinen naapuri, jossa arojen ratsumiehet ovat pikkuhiljaa viimeisen tuhannen vuoden aikana hävittäneet ja tuhonneet kaikki suomensukuiset kansat tundralta. Jäljellä ovat enää pirkat ja karjalaiset ajettuna pienelle Suomen-niemelle. Nämä kaksi kansaa ovat jääneet jäljelle, koska ne eivät koskaan liittoutuneet toisiaan vastaan, vaan aina yhdistivät tarvittaessa voimansa slaaveja vastaan. Nyt tämä mahdollisuus halutaan ottaa nuorilta miehiltä pois, koska - yllätys yllätys - ulkomaillakin tehdään niin. Tehtäköön vaan, mutta Suomi ei ole ulkomaat, ainakaan vielä yhteen sukupolveen.

4 kommenttia:

Blinky kirjoitti...

Liekö uudenvuoden juhlinta aloitetty etuajassa, kun blogikirjailijalla heittävät suhteellisuudentaju ja sisälukutaito noin merkittävästi. Eihän missään tapauksessa kolmasosa uusista avioliitoista ole eikä voi olla "monikulttuurisia".

Jutun mukaan 39 000 ihmistä, siis noin prosentti naimaikäisistä on nyt naimisissa ulkomaalaisen kanssa. Avioliitoista pari tuhatta, eli ilmeisesti muutama prosentti solmitaan ulkomaalaisen kanssa. Ja epäilenpä, että tässäkin ovat mukana kansalaisuuden saaneet, jotka naivat kotimaastaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Blinky oikaisusta. Tilanne ei siis ole ollenkaan niin paha kuin blogisti jo ehti kuvitella. On hyvä päättää vuosi karkeaan mokaan.

Miltton Friidman kirjoitti...

Yleensä kansojen väliset avioliitot ovat hyvästä, koska se auttaa kansoja lähentymään toisiinsa. Monikulttuurisessa avioliitossa kulttuurit kohtaavat, ja se on siten hyvästä.

Pelkäätkö KT, ettei sinulle enää riitä suomalaista laatupillua?

Kumitonttu kirjoitti...

Kyllä - pelkään sitä ja kaikkea muutakin. Juuri nyt pelkään, että joku loukkaantuu tänäkin vuonna vakavasti raketeista ja HYKS:n silmäklinikka pääsee taas uutisiin.