torstai 14. heinäkuuta 2011

Vihreä propagandakone ei yski

Lea Pakkanen kertoo Vihreässä langassa olevansa Israelissa lomamatkalla. Kuten kaikki tiedämme, maahan saapuva turisti on velvoitettu kertomaan matkansa tarkoituksen. Jos ja kun matkan todellinen tarkoitus poikkeaa maahansaapumisen yhteydessä kerrotusta, yleensä seuraa rangaistus, joka on tavallisesti maasta karkoitus määräajaksi, joka on yleensä 10 vuotta. Veikkaanpa, että Lea saa jatkossa matkustaa Egyptiin, Syyriaan tai Jordaniaan halutessaan auttaa sielunveljiään ja -siskojaan. Tuleepa samalla nähneeksi, minkälaiset olot ja ihmisoikeudet ns. palestiinalaisilla niissä maissa on.

Sinänsä minulla ei ole mitään tuollaista uutista tai kolumnia vastaan, koska on ihan hyödyllistä ja mielenkiintoista lukea, miten vasemmisto ajattelee. Punavihreän vasemmiston pääideologina oleva Osmo Soininvaarahan on antanut niin yksipuolisia lausuntoja Israelista eikä jälkikäteen ole vaivautunut korjaamaan väitteitään uusien tietojen tultua ilmi, että minusta häntä voi ilman herjauspelkoa kutsua antisemitistiksi. Sikäli ei siis ole lainkaan yllättävää, että ainoa suomalainen sanomalehti Tiedonantajan ohella, joka tällaisen uutisen/kolumnin suostuu julkaisemaan, on Vihreä lanka. Jopa paljon parjaamani Totuus olisi melko varmasti kieltäytynyt tästä, koska kyseessä on selkeästi laiton teko. Yhtä mielekäs oli MTV3:n vanha temppu testata lentokentän turvallisuuskäytäntöä postittamalla pommia muistuttava paketti lentokoneessa.

Israel-vastaisuushan periytyy vasemmiston Amerikkaa vastaan tuntemasta inhosta, onhan Israel Amerikan läheisin liittolainen. Vasemmistolaisuuteen kuuluu myös voimakas juutalaisvastaisuus, jonka karmein ilmiö oli holokausti. Juutalaisvastaisuus liittyy myös siihen, että amerikkalaiset painotalot ja pankit kuuluvat vasemmisto-propagandassa juutalaisten valtapiiriin. Juutalaiset ovat vasemmistolaisille myös sikäli hankalia hyväksyttäväksi, että juutalaiset eivät kuulu sen enempää luterilaiseen kuin katoliseenkaan kirkkoon. Kun vasemmistolaiset vastustavat kirkkojen valtaa, heidän luontevia kumppaneita kuvittelisi löytyvän muista uskontokunnista. Mutta koska juutalaisuuteen kuuluu yksilönvapaus, vasemmisto ei voi heidän kanssaan liittoutua. Siksipä vasemmisto on löytänyt kumppanin autoritäärisestä islamista. Joka myös vihaa juutalaisuutta. Kuin kaksi marjaa.

Paras happotesti ihmisen suvaitsevaisuudelle onkin selvittää hänen suhtautumisensa homojen sijaan juutalaisiin.

2 kommenttia:

Internet Mies kirjoitti...

Omasta mielestäni Soininvaara on järkevämpi kuin keskimääräinen vihersosialisti, sillä hänellä on yllättävän liberaali(klassisessa mielessä) historia. Näkisin Osmon enemmänkin Juudaksena kuin piruna. Kuitenkin, vihertymisellä on selkeästi mielenkiintoisia vaikutuksia jopa entiseen Liberaalin kansanpuolueen jäseniin...

Kumitonttu kirjoitti...

Järkevämpi varmaan älynlahjoiltaan,mutta se tekee hänestä kaksinverroin vaarallisemman. Soininvaaran nykylinja on klassisen liberaali edelleen sukupuoliasioissa, mutta mitään muita yksilönvapauksia hän ei enää kannata.

Mitä laajempaa julkista roolia kannattaa, sitä vahvemmin tulee ajaneeksi ihmisten riippuvuutta julkisesta vallasta. Miksei - heidän äänestäjänsähän ovat rahassa mitattuna saamapuolella. Niiden ihmisten äänet saa se, joka lupaa jatkaa tuen maksua. Politiikka on jo nyt siirtynyt kauemmas yhteiskunnallisten asioiden hoitamisesta yksilöiden toimeentulon hoitamiseen. Linja, joka nakertaa vapaata demokratiaa, kuten näemmme sosialistien väkivallantekojen saamasta hiljaisesta hyväksynnästä.