torstai 7. huhtikuuta 2011

Terrori-isku TöölössäLukijani varmaan muistavat melkein kolmen vuoden takaisen tapauksen, kun poliittisen korrektiuden synkimpänä hetkenä joku osoitti mieltään ripustamalla parvekkeelleen natsi-Saksan tunnuksen - hakristilipun (Iltalehti). Hesari uutisoi tänään, että Helsingissä on 20 vuoden tauon jälkeen päätetty paljastaa uudelleen Suomen itsenäisyyden ajan hurjimman sortokoneiston symboli - punalippu. Missä viipyvät älymystön protestit?

Googlasin hakusanoilla "uschanov natsi" löytääkseni linkkejä kirjoituksiin, joissa suomalaisen sosialismin Iijoki ja Hesarin viisaaksi nostama mies kertoisi mielipiteensä natsismista. Eikä tarvinut pettyä. Filosofi muotoilee kansallisSOSIALISTISEN yhteiskuntajärjestelmän uhristatuksen näin omaperäisesti:
Natsit boikotoivat aikoinaan juutalaisia ja juutalaiset Natsi-Saksaa.
Aina vaan jaksaa ihmetyttää tuo, kuinka juutalaisten joukkotuho ei herätä vasemmistoälyköissä laimeaa happamampaa inhoa. Liekö syynä se, että myös näiden filosofien lempilapsi neuvostoSOSIALISMI sorti avoimesti omia juutalaisiaan. Samoin kuin natsit Saksassa, myös Neuvostoliitto aina 90-luvun alun luhistumiseensa asti MYI RAHASTA omia kansalaisiaan. Siis orjakauppaa. Mistä taas päästään nykyajan orjakauppaan - etnisiin väristyksiin...

8 kommenttia:

Ironmistress kirjoitti...

Kuten Natsi-Saksassa sellaiset kaverit kuten Erhard Milch ja Bernhard Rogge.

Göring totesi Milchistä, että minä päätän, kuka on juutalainen ja Himmler sai tyytyä Göringin päätökseen.

Todettakoon vielä, että Leon Trotski sai läksiäislahjakseen Odessan juutalaiselta seurakunnalta kherem ha-gadolin. Kotitehtäväksi jääköön selvittää, mikä on kherem ha-gadol.

Kumitonttu kirjoitti...

Iltaa steel-woman. En tunne ha-gadolia, mutta voinet valaista - muutenhan tässä menee koko ilta sen miettimesessä eikä saa unta :(

Anonyymi kirjoitti...

Mikä siinä sosialismissa on niin hirveää? :)

Pitkällä aikavälillä yhteiskunta kuitenkin muuttuu sosialistiseksi. Samalla kapitalismi paljastuu ohimeneväksi vaiheeksi. Tähän voi kulua vielä useampi vuosisata kapitalismin paikallisen täydellistymisen historiaa vaikka tietysti myös paikalliset sosialistiset saarekkeet ovat myös mahdollisia. Mutta dialektiikan lopputulos on jo nyt yksiselitteinen ja selvä. Kapitalistit häviävät luokkana.

Tätä loppurutistusta odotellessa on kuitenkin hyvä rakentaa sosialismia kapitalistisen järjestelmän sisälle.

Kumitonttu kirjoitti...

Heh... Sä olet kyl hyvä (tai siis ihan vitun paha), mutta toivotaan, että tulet sitten hakemaan mut pois sieltä vankileirien saaristosta, kun teidän systeemi rulettaa. Lupaan kyl pestä sun datsan kuistin joka päivä.

Lukaiseppas Aino Kuusisen "Jumala syöksee enkelinsä".

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä jätämme pieniä porvarillisia saarekkeita eräänlaisiksi "ulkoilmamuseoiksi" ;)

Kumitonttu kirjoitti...

Hahmottelemasi tulevaisuus on jo nähty elokuvana - Waterworld. Siinä elämä öljytankkerilla kuvaa sosialistista yhteiskuntakokeilua.

Tommi Uschanov kirjoitti...

Julkaisin vain kaksi ja puoli vuotta sitten kokonaisen 200-sivuisen kirjan, jossa en alusta loppuun tehnyt juuri muuta kuin pilkkasin ja rienasin kaikkea sitä, jonka symboli Neuvostoliiton punalippu on. En voi jäädä loputtomiin kommentoimaan yhtä ja samaa asiaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Tommi Uschanov kommentistasi. Olen minä sen tässä vähitellen oppinut, että arvostelet ns. reaalisosialismin ilmentymiä kirjoissasi. Minä pilkkasin sinun sanavalintaasi. Jos joku vakavasti otettava "äärioikeistolainen" kirjoittaisi, että "klaanilaiset boikotoivat neekereitä ja neekerit klaanilaisia", asia olisi ymmärretty juuri niin kuin minäkin sen ymmärtäisin (eli rotusorron aiheuttaman inhimillisen kärsimyksen pilkallisena väheksymisenä), mutta teidän vasemmistolaisten maailmassa kaltaistesi nokkamiesten johdolla joidenkin ryhmien nälviminen katsotaan läpi sormien. Kuten sanoin, en usko sinun ajattelevan niin, vaikka käytät sitä retorisena tyylikeinona.