sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Unettomia öitä

Tässä linkki Ylen Martti Backmanin MOT-ohjelman käsikirjoitukseen vuodelta 1998 (Totta ja tarua pakolaisista). Kiitoksia Mediaseurannalle, että tällaiset linkit niin helposti löytyvät. On tämä intternetti vaan niin näppärä, että seurauksille on syynsä, eikä tarvitse hyväksyä, että asiat vaan tapahtuivat näin. Lainaus käsikirjoituksesta:
YK:n pakolaissopimuksen tarkoittamia varsinaisia turvapaikkoja on myönnetty Suomessa vain muutamille tuhansille, mutta oleskeluluvan saaneet mukaan lukien meillä on noin 16 000 pakolaista. Ulkomaalaisten ja pakolaisten määrä on kuitenkin kasvanut Suomessa nopeasti, kolminkertaistunut tällä vuosikymmenellä. Vauhdin odotetaan edelleen kiihtyvän.
Vuonna 1998 en itse kiinnittänyt ulkomaalaisten maihinnousuun mitään huomiota. Päin vastoin oikeastaan. He itse tekivät itsestään huomaamattomia kuten Neil Hardwick, jonka melkein virheetöntä puhetta ihmeteltiin. Maassa olleita vietnamilaisia ei näkynyt missään, kun he istuivat kaiket päivät kodeissaan. Muutama tsekki valloitti jääkiekkoyleisön sydämet ja virolainen oli oikeasti ulkomainen!

Kuinka nyt? Ihmiskauppaa, joukkotappeluita ja veronkiertoa. Näistä asioista on näemmä tiedetty jo 1998, mutta rasistiksi leimautuminen ja oma mukavuudenhalu estivät virkamiehiä käyttämästä veroalamaisten heille antamaa valtaa Suomen asioiden ajamiseksi. Ja nyt olemme tilanteessa, jossa evabiaudetit väittää, että koko ajatus siitä, että virkamiesten tehtävä on ajaa suomalaisten etua on rasistinen ja sairas. Viikonvaihteen Ilta=Sanomissa Tulva lehden päätoimittaja Anne Moilanen kirjoittaa, että hän ei edelleenkään meinaa saada untä öisin, kun niin maar pal vituttaa vaalien tulos. Siinä kuulemma voittivat kaikki ne arvot, joita vastaan hän on koko ikänsä taistellut. Mitä enemmän tuollaisia kolumneja lukee, sitä vakuuttuneempi olen, että punavihreä vegaanifeminismi on paljon vaarallisempi aate kuin nyt edes ymmärrämme.

Ei kommentteja: