keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Soinin väärä käyttäytyminen

Soininvaara jaksaa aina yllättää (Haitat verolle):
Ensi vaalikaudella päästään korottamaan veroja. Verot yleensä vääristävät käyttäytymistä.
On se vaan onni ja autuus, että veroja taas päästään korottamaan. Mitä tästä olisikaan tullut, jos ihmiset joutuisivat elättämään itse itsensä? Nyt tukien saamisen ehdoksi voidaan asettaa erilaiset vaatimukset "oikeasta" elämäntavasta. Niin - ja omalta osaltasi et saa päättää, mikä on sinulle oikein. Sen päättävät vääränväriset kaverit - punavihreät verenimijät.

6 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Heh, otsikon perusteella luulin jo, että kirjoitat Timo Soinista.

Käsitteet kontrollifriikki ja vallanhimoinen holhooja tulevat mieleen Soininvaaran pläjäyksestä.

En halua, että Soininvaara ohjaa ylhäältä kenenkään käyttäytymistä.

Kumitonttu kirjoitti...

Iltaa Vasarahammer!

Onhan tuo suorastaan huvittavaa, että Soinin äänekkäin vastustaja on Soininvaara. Luulisi ehdokkaiden itsekin laskevan asiasta hiukan leikkiä, mutta ei.

Kyseinen Soininvaaran kirjoitus olisi ansainnut pidemmän osiksi pilkkomisen, mutta ei aika riitä. Parasta on, että siinä Soininvaara osoittaa yksiselitteisesti ns. vihreiden verojen tähtäävän vain ja ainoastaan kansalaisten halutunlaiseen käyttäytymiseen. Edes Neukkulassa ei päästy noin pitkälle. Soininvaaran ajatukset ovat sairaita.

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs tuossa Soininvaaran argumentoinnissa nyt on vikana? Ihan oikeinhan se on että haitallista toimintaa pyritään vähentämään verottamalla.

Kumitonttu kirjoitti...

Määrittele haitallinen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Itse näen ainakin hyvin haitallisena toimintana sen, että haitallisen toiminnan määrittelee vihervasemmisto.

Kumitonttu kirjoitti...

Huomenta Ykä ja respan porukka!

Se on juuri näin, että stallaripiirit haluavat kyllä kouluttaa meidät pois haitallisista tavoista, mutta kun heihin kosketaan, alkaa huuto sovinismista ja rasismista. Mikä on Sammalkielelle haitallista, voi olla minulle hyödyllistä. En silti edes halua pakottaa Sammalkieltä elämään minun tavallani. En ainakaan siten, että pakotan hänet maksamaan oman tapani elää ja sitten viellä kiellän häneltä hänen tapansa.

Mutta mukavaa työpäivää niille, joilla sellainen on. Lomautetuille ja between-the-jobseille jaksamista ja muille rakkautta.