perjantai 30. toukokuuta 2014

Lapset ja feminismi

Suomalainen yhteiskunta kannustaa naisia hyvään opintomenestykseen, kirjoittaa Iltalehti. Myös väkivaltarikoksissa naisia suositaan eikä naisten harjoittama väkivalta tule julkisuuteen yhtä näkyvästi kuin miesten. Voi toki olla että naiset ovat hiukan miehiä väkivaltaisempia, koska toisaalta myös tiedetään, että naiset harjoittavat väkivaltaa lapsia kohtaan miehiä enemmän. Kaikesta huolimatta, suomalainen nyky-yhteiskunta voimakkaasti suosii tyttöjä ja naisia, ja osin kyseessä on tietenkin seksuaalinen toiminta.

Kun naiset "rauhoitetaan" eli seksuaalinen häirintä tehdään tiukasti kielletyksi, niiden miesten määrä vähenee, ketkä saavat seksiä eli mahdollisuuden jatkaa sukuaan. Nykyisin naisia jää lapsettomaksi 18% kun vastaava luku miehillä on 27%, ja ero on tasaisesti kasvanut 80-luvun lopun jälkeen yhteiskunnallisen feminismin jatkaessa voittokulkuaan.

Kuten Väestöliiton tilastoista huomaa, vähän koulutetut miehet jäävät lapsettomiksi kun taas vähän koulutetut naiset hankkivat paljon lapsia. Evoluutio toimii. Tilanne on luonnollisti varsin otollinen niille miehille, jotka saavat naisia, eli joita eivät sairaudet, heikot älylliset lahjat tai köyhyys vaivaa. Tälle enemmistölle vapaiden naisten määrä on tasaisesti kasvanut, ja yhä useampi mies tekee lapsia eri naisille, jotka yrittävät saada miehiä sitoutumaan lastensa kasvattamiseen. Näiden naisten määrä siis kasvaa, jotka synnyttävät useille miehille, kun isiksi kelpuutettavien miesten määrä laskee.

Väestöliiton sivulta kuvaaja, joka osoittaa miten moni maahanmuuttaja on Suomessa humanitaarisin perustein: noin 8%. Työn perässä on tullut 12% ja perhesyistä 28%. Ilmaisen opiskelun perässä on 19% ja joka kolmas on maassa vapaan liikkuvuuden perusteella. Tilastojen mukaan 29.500 henkilöä muutti Suomeen vuonna 2011. Näin ollen humanitaarisin syin tulleita olisi 2.360 henkilöä, kun taas hakijoita oli ollut 3.088 henkeä.Jos Pohjolassa naiset nauttivatkin menestyvien miesten kanssa solmimallaan seksikartellilla hyvistä elinolosuhteista, niin samaa ei voi sanoa islamilaisen maailman tytöistä. Iltalehti uutisoi, että Suomessa alaikäisten pakkoavioliitot ovat jo arkipäivää. Uutisen mukaan yhteydenottoja tulee joka viikko, mutta häveliäisyyssyistä asiaa ei ole haluttu tilastoida, joten olettaa sopii että valtaosa lapsiavioliitoista ei tule suomalaisten tietoon. Niinpä voisi arvuutella, että lapsiavioliittoja tehdään Suomessakin jo joka ikinen päivä. Khodr Chebab kertoi tämän jo vuonna 2009, mutta asia ei ole kiinnostanut feminististä mediaa, koska sen moraalianturi meni solmuun samanaan aikaan ajoittuneen Halla-ahon suosion kasvun kanssa. Koska Halla-aho kritisoi islamia, islamin täytyy olla hyvää. Tästä solmusta länsimainen feminismiä julistava media ei ole vieläkään auennut.

2 kommenttia:

Becker kirjoitti...

Eihän feministi naisten asiaa ole ajamassa. Jos olisi niin islamilaisten naisten kohtelu olisi etúsijalla. Ruotsissa muslimit heittelevät tyttäriään alas parvekkeelta tai muuten vaan tappavat oman kunniansa puolustamiseksi. Feministejä tämä ei hetkauta. Sitäpaitsi muslimien arvostelu on rasismia.
Feministit ovat yleensä vastenmielisiä huonosti pantuja ämmiä, joiden toiminnan pohjana on viha patriarkkoja eli miehiä kohtaan. Naista kohtaan en voi kuvitella käyttäväni väkivaltaa, mutta feministejä tarpeen tullen ihan surutta.

Kumitonttu kirjoitti...

Nimimerkki Vieras laittoi kai Ykän blogissa linkin neliosaiseen sarjaan, jossa israelilaiset kävivät haastattelemassa palestiinalaisiksi tekeytyneinä muslimien ajatuksia Euroopassa. Siinä hyvin joku Boycott Israel -aktivisti totesi, että heillä ei riitä aika tutustua kaikkiin maailman ongelmiin kuten siihen, että Syyriassa hallinto tappaa tuhansia ihmisiä vuosittain, joten heille on helmpompaa puuttua Israelin ongelmiin, kun niiden hallinto kertoo niistä avoimesti. Voihan virsu sentään...

Sama juttu on tuolla Ruotsin suunnalla. Päävesiputki on hajalla, mutta se nähdään kun oma hana vuotaa.