keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Siirtolaisuus on poliittinen valinta

Siirtolaisilla liberaali vasemmisto on muuttanut pysyvästi maanosaamme. Pysyvämmin, mihin olisin voinut uskoa. Tämän muutoksen seurauksena siirtolaiset ovat tahtomattaan joutuneet liberaalin vasemmiston symboliksi samalla tavalla kuin punainen väri yhdistetään sosialismiin tai hakaristi rotusortoon. Siirtolaiset vielä äänestävät sankoin joukoin juuri vasemmistopuolueita, joten mielleyhtymä on varsin tarkka.

Neuvostoliiton aikana Suomeen ei tultu rajan yli tuosta vain, ja nekin harvat reipas oikeusministeri Tarja Halonen palautti vankimielisairaalaan uudelleenkoulututettavaksi. Kuka hullu nyt sosialismin onnelasta pois haluaisi, Björn Wahlroos? Venäjän raja ei edelleenkään juurikaan vuoda, koska supervallan egolle ei oikein sovellu se, ettei se kykene valvomaan ulkorajojaan. Suomeen kohdistuva laiton siirtolaisuus tulee siis muista EU-maista. Toivotaan että Ruotsissa jo asuvat eivät älyä valua Suomeen.

Siirtolaisilla on silti kiva luoda uhkakuvia. Milloin he kuolevat nälkään ja janoon jossain Afrikan sarven perslävistä, milloin he uppoavat Välimeren syvyyksiin. Hesarin uutisen mukaan EU on saanut Italian polvilleen, joten Italia uhkaa erota ns. Dublinin sopimuksesta ja laskee saapasmaahan tulleet laittomat siirtolaiset rajojensa yli etsimään onneaan muualla EU-alueella.

Ukrainasta voi tulla miljoonia siirtolaisia EU-maihin ja tietenkin myös Suomeen, kirjoitetaan Uudessa Suomessa. Kuvaavaa, että juuri Ukrainasta lähtevät siirtolaiset herättävät poliitikkomme pohtimaan,onko siirtolaisuus millään tavalla perusteltua 2000-luvun Euroopassa ja maailmassa, jossa on enää pari kolme rutiköyhää sosialismin linnaketta, joiden asukkailla ei ole alkeellisiakaan ihmisoikeuksia inhimilliseltä katsantokannalta arvioiden. Mutta siirtolaisuus kaikista muslimimaista, arabimaista ja Pohjois-Afrikasta on jostain syystä tavoiteltavan arvoista monikulttuurisuutta. Voiko eurooppalainen sosialisti sitä tämän suoremmin sanoa: ukrainalaiset ovat kaltaisiamme eivätkä tarvitse suojelua, mutta mustat villi-ihmiset ovat raakalaisia, jotka ovat alapuolellamme.

Ylen penaali Sanna Ukkola kirjoittaa kolumnissaan, että "liberaalin politiikan aikakausi on kulkemassa kohti loppuaan". Sannalle on uhkakuva ja painajainen, että ihmiskauppiaat eivät enää jatkossa kykene käyttämään hyväkseen EU:n porsaanreikää laittoman siirtolaisuuden torppaamisessa. Sannan mielestä edelleen tuhansien perheiden tulisi päivittäin laittaa lapsensa uhkarohkeaan yritykseen selviytyä länsimaisen sosiaalituen piiriin. Kaikki tuo inhimillinen tragedia olisi estettävissä, jos Sanna Ukkolan tapaiset sosialistit hyväksyisivät sen, että laittomat siirtolaiset palautetaan lähtömaihinsa, joissa heillä olisi mahdollisuus auttaa rakentamaan omaa kotimaataan kohti vauraampia aikoja. Eivätkö mustat tosiaan kykene siihen, vai mistä johtuu sannaukkoloiden ihastuminen siirtolaisuuden jatkamiseen?

9 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Roopen Mediaseuranta-blogista poimin tämän uutisen, joka kertoo millaisella harhaisuuden tasolla liikutaan, kun puhutaan maahanmuutosta.

"OECD:n tekemän selvityksen mukaan Suomessa ja Ruotsissa maahanmuuttajat tuottavat yhteiskunnalle enemmän kuin kuluttavat."

"Usein näissä EU-vaalienkin alla käytävissä keskusteluissa unohtuu se, että pakolaiset ja turvapaikanhakijat kärsivät. He ovat syystä joutuneet lähtemään kotimaistaan. Jokaisella ihmisellä on oikeus hakea turvapaikkaa. Se on oikeus, jota EU ei tällä hetkellä toteuta. Ihmiset joutuvat ottamaan niin valtavia riskejä ja turvautumaan rikollisiin ja hakemaan turvapaikkaa Euroopassa"

Äänessä on Suomen Pakolaisavun viestintäpäällikkö Kaisa Väkiparta, joka edustaa ihmisoikeusteollista kompleksia eli puhuu oman toimialansa puolesta. Silloin valehtelu ja vääristelykin on oikeutettua.

Välimeren maat itsessään eivät ole erityisen houkuttelevia turvapaikanhakijoiden kannalta. Schengen-sopimus mahdollistaa kuitenkin nopean siirtymisen pohjoisemmaksi paremman sosiaaliturvan maihin.

Kehys ry:n tiedottaja Reetta Helander puolestaan ehdottaa:

"Helander ymmärtää Etelä-Euroopan vaatimuksen tasata maahanmuuttajavirtaa koko Euroopan alueelle. Yhtenä keinona on esitetty humanitääristä viisumia, joka myönnettäisiin lähtömaissa. Viisumin avulla voisi päästä EU:n alueelle turvallisesti, jonka jälkeen anomuksen voisi jättää määränpäämaahan."

Nämä ihmiset ovat seinähulluja.

Kumitonttu kirjoitti...

"Usein näissä EU-vaalienkin alla käytävissä keskusteluissa unohtuu se, että pakolaiset ja turvapaikanhakijat kärsivät."

Varmasti, ja kärsimyksen lähde on länsimaisen vasemmiston kaksinaamaisuus. Nykyinen järjestelmä houkuttelee laittomia siirtolaisia ja ylläpitää ihmiskauppaa. Aivan samalla tavalla kuin Neuvostoliitto kykeni tilkitsemään Suomen vastaisen rajansa, myös Välimeri on tilkittävissä. Toki se maksaa kuten maanpuolustus yleensäkin, mutta asia on hoidettavissa kuntoon jos se halutaan.

Vasemmisto tarvitsee laitonta siirtolaisuutta ylläpitääkseen Suomen Pakolaisavun kaltaisia NGO:ta ja saadakseen itselleen viestin vaaleihin. Vasemmisto oikeasti uskoo mustien afrikkalaisten muslimien olevan valkoisen miehen alapuolella ja tarvitsevan suojelua. Vasemmistolainen ihmisoikeusteollisuus tekee röyhkeästi rahaa värillisillä, nykyajan orjakauppaa.

Kari kirjoitti...

Punainen Risti ynnä muut punaiset NGO:t ovat aiheuttaneet suunnattomasti pahaa esittäessään farisealaisesti pyhimystä ja senjälkeen pyrkiessään ostamaan muiden rahoilla itselleen hyvää omaatuntoa.

YK-teollisuus ja sen satelliitti NGO:t pitäisi saattaa raskaan haittaverotuksen piiriin.

Juha kirjoitti...

Nostan hattua kirjoituksen kuvitukselle! :)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Mutta tuosta kirjoituksesi enimmäisestä lauseesta: ”siirtolaisilla liberaali vasemmisto on muuttanut pysyvästi maanosaamme”. Itse ajattelen niin, että se liberaali vasemmisto oli jo täällä, ja heidän vuokseen rajoittamaton siirtolaisuus on muuttunut Euroopassa uskonkappaleeksi, jonka mukaan valitettavasti eletään myös valtiollisella tasolla.

Kumitonttu kirjoitti...

Kari, Suomi voisi ihan hyvin erota YK:sta. En näe mitään syytä pysyä siellä.

Juha, kuva oli tarkoituksella valittu :)

Ykä, olet oikeassa ja samaa yritin sanoa, mutta ilmeisen epäselvästi.

Becker kirjoitti...

Vasemmisto tarvitsee siirtolaisia saadakseen lisää äänestäjiä. Ei parasiitti persuja äänestä.

Israelilaisilla on osuva näkemys lyhenteestä "UN" - United Nothing.

Kari kirjoitti...

Becker: "Israelilaisilla on osuva näkemys lyhenteestä "UN" - United Nothing."

Juu, hyvällä päällä ollessaan.
Islamilainen YK ja ICRC(The International Red Cross and Red Crescent Movement) ovat pitkälti leiponeet koko lähi-idän kriisin ja sitten syyttäneet Israelia siitä.

Läntisten maiden tulisi eristää UN/OIC/ICRC. Ainakin lopettaa niiden rahoitus.

Erilainen "humanitaarinen" avustaminen luo vain korruptiota ja epätasapainoa kohteissaan ja siten muuttovirran länteen YK:n avustuksella ja Lännen humanitaristisella rahoituksella. Huh huh tuota punaisen humanitarismin pimeyttä.

L.K. Nelson kirjoitti...

F.Y.I.:http://yle.fi/uutiset/eve_vayrynen_lounaani_rasistin_kanssa/7241722