maanantai 19. toukokuuta 2014

On aika tappaa

Illalla esitetään MOT:n ohjelma, jossa lapsiksi tekeytyneet toimittajat saivat aikuisilta ehdotuksia seksiin. Kuukaudessa 120 täysi-ikäistä lähestyi toimittajia ja 48 vonkasi seksiä. Jokainen on liikaa, mutta ei tuo nyt minusta mikään huutava ongelma oikeasti ole. 48 miestä parista miljoonasta. Olettaa sopii, että kaikki eivät olleet suomalaisia, mutta sillä nyt ei ole väliä kokonaisuuden kannalta.

Minkälainen mies haluaa seksiä lapselta? Sairas olisi liian helppo valinta. Seksi on (ihmis)elämän perusta, joten seksin haluaminen on normaalia. Seksin haluaminen samaa sukupuolta olevan kanssa ei ehkä ole normaalia eikä seksin haluaminen lapselta tai eläimeltäkään. Silti niitäkin sattuu ja tapahtuu.

Varakas 39-vuotias Pekka Haavisto iski köyhän 19-vuotiaan baarimikon työmatkallaan, mutta koska mentiin lain kirjaimen mukaan, asia on median mielestä sillä selvä. 39-vuotiaan miehen "ostama" rakkaus thaimaasta aiheuttaa moraalipaniikin. Mutta mummoikäinen nainen saa hakea mustaa miestä Gambiasta, ja taas on asia ookoo. Vaikka ei pitäisi, koska ei musta nuori mies halua seksiä valkoisen mummon kanssa - rahasta mies siihen ryhtyy.

Mikä miehen ja alaikäisen tytön seksissä on vaarallista? Luonnollisesti se, että nuori tyttö ei ole henkisesti valmis seksisuhteisiin, koska me eurooppalaiset pidämme tunnetta ja turvallisuutta seksuaalisuhteessa niin keskeisellä paikalla. Sodissa ja historiassa seksiä on otettu ja annettu elämän syrjässä pysymiseksi. Neuvostoliiton romahdettua jopa neljänneksen viipurilaisnaisista arvioitiin myyneen seksiä. 60-luvulla Jörn Donner kuvautti itsensä alaikäisen neekeritytön kanssa rannalla. Muslimimaissa lasten kauppaaminen on arkipäivää. MOT:n uutista vähättelemättä haluan silti korostaa, että kuukaudessa syöttiin tarttui ainoastaan 48 henkilöä.

Keskeistä tässä jutussa on, että miksi yhteiskuntamme luo uhkakuvia vaikka se on nyt turvallisempi kuin koskaan. Media ja poliitikot ovat löytäneet toisensa niin ilmastonmuutoksessa, rasismissa kuin seksiasioissakin. Vanhemmat kuljettavat lapsensa nykyisin kouluun - amerikkalaisista elokuvista tutuksi tulleelle tavalle naureskeltiin vielä 20 vuotta sitten Suomessa. Suomessa saunottiin ja nakuiltiin vielä 70-luvulla - nyt kaikkea leimaa seksuaalisuuden vastaisuus, mutta vain heteroseksuaalisuuden. Kaikki muut seksuaalisuuden muodot ovat hyväksyttyjä.

Kuvaavaa on, että taas alkaa kova kirkuminen, että VALTION pitää tehdä jotain laittaakseen heteroseksuaalimiehet kuriin, järjestykseen ja nuhteeseen. Miksi ihmeessä? Meillä on jo rikoslaissa rangaistus säädetty lapsiin sekaantumisesta, poliisi lähtee varmasti selvittämään epäilyä ja oikeusistuimet toimivat ilman korruptiota. Rikollinen saa rangaistuksensa varmasti. Mitä valtio vielä voi tehdä ja ennen kaikkea: MITÄ VALTION PITÄISI TEHDÄ? Miksi pienten tyttöjen seksuaalisen häirinnän estäminen ei kuulu äidille ja isälle? Minkälainen äiti tai isä on niin välinpitämätön tai taitamaton ettei kykene suojaamaan lapsiaan? Minkälaisen kannusteen valtio antaa vastuuntuntoisille vanhemmille, jos kasvatukseen ei liity vastuuta vaan valta otetaan valtiolle? Mikä meidän yhteiskunnassamme on mennyt pieleen, kun ihmiset eivät halua kasvattaa lapsiaan? Kun kansalta on viety keinot ottaa oikeus omiin käsiinsä, se on niin nöyrä että sietää pikkutyttöjen seksuaalisen hyväksikäytönkin.

4 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Seksuaalisuus on ylimainostettua ja karannut yhteiskunnassa täysin käsistä.

Itse annoin joskus kyytiä yh-äidin pojalle ja tyttärieni tirkistelijälle. Myöhemmin hän istui vankilassa useista raiskauksista, mutta me saimme ymmärrettävästi olla rauhassa.

Sosialistit, fasistit ja heidän hallituksensa haluavat kansalaisilta aseet pois, koska siten heidän on helpompi suorittaa kansanmurhiaan.

Mitäköhän mieltä Peter Fryktman ja Junes Lokka on ase-asioista?

Unknown kirjoitti...

Loistavasti otsikoitu juttu. Se on mielestäni muuten täyden kommarin John Grishamin ainoa mestariteos.

Nyky-yhteiskunnassa tytöt ja naiset nyt vaan ovat monin verroin heteromiehiä arvokkaampia. Esim. Islamilaisissa yhteiskunnissa asia on päivastoin.

Lienee mahdoillista, että ei-vapaissa, fascistisissa yhteiskunnissa, joissa ei ole vapautta, sen sijassa on aina oltava jonkun ryhmän sortoa. Tällä haavaa se on pohjoismaisessa fascismissa valkoihoiset, lihaa syövät heteromiehet.

Miltton Friidman kirjoitti...

Lähtökohtaisesti libertaarit suhtautuvat entrapmentiin skeptisesti.

Käytännössä mitä tuossa nyt tapahtui oli se, että lapsiksi tekeytyneet TÄYSI-IKÄISET toimittajat olivat yhteydessä TÄYSI-IKÄISIIN miehiin.

Mitään rikosta tuossa ei ole todellisuudessa tapahtunut.

Ihan sama pätee poliisin harjoittamaan huumemyyntiin ja prostituutioon. Suomessahan esimerkiksi näihin ei taida poliisilla olla lain antamaa mandaattia. Ja hyvä niin.

Miltton Friidman kirjoitti...

Voin hyväksyä huumeiden valeostot, mutten niiden valemyyntiä.

Poliisi ei saa ottaa rikollisen roolia.

Mitä käytännössä tapahtuu poliisin valeprostituutio-ansassa? Käytännössä henkilö X sopii jotain poliisin kanssa, muttei kuitenkaan toteuta itse tekoa (=seksi prostituoidun kanssa, joka sekin on todellisuudessa poliisi).

Helkkari jos jokin nettipoliisitiimi rupeaa tekemään "alaikäis-entrapmentia" Suomessa, niin ei hemmetti.

Entrapment on ongelmallista, koska ilman poliisin (tai MOT:in tapauksessa toimittajien) omaa aktiivisuutta rikosta tai "rikosta" ei todellisuudessa tapahtuisi.