keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Moraaliset valinnat

Kävelin eilen Simon Elon eurovaaliteltan ohitse Espoossa. Oli niin järkyttävän kuuma, että vedin Elon sivuun ja keskustelimme hetken niistä näistä. Elo kertoi tavanneensa UPM:n toimitusjohtajan, joka oli skoolannut ja sanonut "Perussuomalaisille". Ei sillä että Perussuomalaiset mitenkään eroaisivat korporatismin osalta muista puolueista, mutta Persu-poliitikot ovat tuoneet mukanaan vaihtoehdon. Tai sitten ei.

Timo Soinin perintöprinssi Jussi Niinistö seurustelee Suomen Kuvalehden toimittajan Leena Sharman (Sitä pelkää mitä ei tiedä 18.4.2014) kanssa. Kuulemma Sharma liehitteli Niinistöä ennen pääkanisteri Matti Vanhasta. Rakastuminen on niin hurja tunne, että Niinistö jättää kolmen lapsen äidin yhden groupien takia. Toivottavasti Leena on sen arvoinen.

Kirjoitin pari päivää sitten (On aika tappaa 18.5.2014) alaikäisten seksisuhteista. Ylen toimittajat - Leena Sharman kaltaiset kaksinaismoralistit - olivat luoneet alaikäisen tytön nettiprofiilin houkutellakseen miehiä seksin hankintaan. Miksei muuten alaikäisen pojan - Orkku on aina mies paikallaan. Blogiin tuli pari sataa lukijaa Punk in Finland -sivustolta, jossa blogiani pidettiin Olli Immosen blogina. Kommentointi oli sen mukaista: Olli Immonen on pedofiili. Ei mikään älykköjen sivusto.

Espanjassa kohistaan, kun potkupallojoukkueen oman museon työntekijä on elehtinyt rasistisesti. Rasismia ei Euroopassa esiinny lainkaan mustien suunnalta valkoisia kohtaan, joten on luonnollisesti selvää, että valkoisten rasismiin tulee puuttua lujasti. Se hiukan ihmetyttää, että miksi mustat eivät ole omaksuneet eurooppalaisilta rasismia?

Yhdysvalloissa on noussut kohu jonkun 13-vuotiaan neekeritytön ja parikymppisen valkoisen miehen seurustelusta. Lastensuojelu on ottanut yhteyttä lasten perheisiin selvittääkseen asiaa. Tai siis varmaankin sitä, onko seksiä harrastettu.On selvää että 13-vuotias on lapsi ja siinä mielessä helposti höynäytettävissä. Jopa seksiin. Mutta toistan edelleen aiemman kirjoitukseni ydinsanomaa: Mihin on kadonnut äidin ja isän vastuu lapsensa kasvattamisesta? Miten on mahdollista, että aikuiset ihmiset ulkoistavat lapsensa kasvattamisen valtion virkamiehille? Onko todellakin niin, että on vain yksi ainoa oikea tapa olla ja elää, ja moraaliset valinnat ovat muuttuneet arvottomiksi heikkouden osoituksiksi?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos tämä ei ole Olli Immosen blogi, miksi pidät hänen kuvaansa tuossa noin harhaanjohtavasti?

Kumitonttu kirjoitti...

Voi itkujen kevät.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Nosta tuo Itchy nose Käteinen vasempaan reunaan ylimmäksi, niin sitten idiootit luulee tätä Käteisen plokiksi.

- buuri johannesbuurista -

IDA kirjoitti...

Ainakin Mel Gibson ja Eila Roine näyttäisivät kommentoivan tuolla Punk in Finland-sivustolla.

Kumitonttu kirjoitti...

Buurin ehdotus on kyl hyvä. Ainoa ongelma on se, että joka ikinen kerta pitäisi ensimmäiseksi tuijotella Siilinjärven idioottia, ja sitä ei kyllä kenenkään vatsa kestä. Paitsi hänen vaimonsa.

Mel Gibson ja Eila Roine ovat varmaan ylpeitä saamastaan huomionosoituksesta. Jos sivuston nimi on Punk in Finland, niin siinä on aimo annos tahatonta komiikkaa sen puolesta, että punk olisi millään muotoa hyvää taidetta, kun sen nimeen vannovat edustavat tuota henkistä kypsyyttä mikä nähtiin.