sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XXVI

Verorahoilla toimintaansa pyörittävä Yle Puhe haastattelee paraikaa Lauri Maijalaa, Juoppohullun päiväkirjan ohjaajaa. Hän kuuluu suomalaiseen Heralan taiteilijasukuun, ja tukee voimakkaasti vapaaseen kasvatukseen nojaavaa steiner-aatetta. Lauri julistaa, että "vallankumous tulee kun se tulee", "mikään ei ole hienompaa kuin nähdä Les Miserablesissa kun kansa nousee barrikadille ja kuolee punalippujensa kanssa" ja että "parasta vasemmistolaisuudessa on se, että se ei tuputa itseään kenellekään". Lauri julistaa olevansa punavihreä sosialisti, ja odottavansa vallankumousta. Henkisesti hän nojaa steinerin kasvatusoppeihin, teosofiaan ja antroposofiaan.

Takku.net -sivustolla on kirjoitus (Lopunalkua, vai?), jossa kirotaan rasismia, kapitalismin kriisiä ja siitä aiheutuvaa sosiaaliturvan, kulttuurin, terveydenhuollon, vapaa-ajan ja oikeudenmukaisuuden vähenemistä. Kirjoituksen mukaan "laskeva talous ei jätä tilaa idealistiselle kehittelylle" ja ihmiset joutuvat työleireille tai tehtaisiin, joilla ei kuulemma ole mitään todellista eroa, kun ihmisestä vaan lypsetään voittoja irti kapitalistien bakkanaalien turvaamiseksi.

Niin Takku kuin Maijalakin vaativat "militanttia vallankumousta". Maailmankatsomusta hallitsevat uususkonnolliset horinat karmasta, uudelleensyntymästä ja kolmannesta silmästä. Tässä maailmankuvassa yhdistävänä tekijänä toimivat pyrkimys saavuttaa yhteys yliluonnolliseen maailmanhenkeen (äiti-gaiaan), joutilaisuuden loppumaton ylistäminen ja sen näkeminen vaihtoehdoksi ahkeruudelle, yrittämiselle ja omistamiseen perustuvalle uskonnon- ja yksilönvapaudelle. He eivät niinkään hae vapautta vaan vapautumista, pelastumista. Kuten eivät orjatkaan haaveilleet vapautumisesta vaan nousemisesta isäntiensä isänniksi, niin samalla tavalla punavihreä vasemmisto haaveilee toisten orjuuttamisesta oman elämäntapansa maksajaksi. Koska toiset eivät tähän vapaaehtoisesti tunnu suostuvan, jäljelle jää väkivaltainen vallankumous.

Eroamaan joutunut Heidi Hautala on tukenut voimakkaasti Greenpeacea, hänen lähimmän avustajansa mies on Greenpeacen johtaja ja Hautala pakotti valtionyhtiön johdon laittoman kansalaisaktivismin suojelijaksi uhkaamalla potkuilla. Nämä Takku.netit ja laurimaijalat elävät samassa viiteryhmässä Vihreiden kanssa. Ehkä hiukan äärilaidalla kuten Kokoomuksen nuorisojärjestö omassa viiteryhmässään, mutta yhtä kaikki. Vasemmistolta ei nykyisin enää edes vaadita "irtisanoutumista" erilaisista väkivaltaisista ryhmittymistä, koska Vihreiden johtajilla ei aika muuhun riittäisikään kuin irtisanoutumaan ja erottamaan jäseniään.


Huomaa natsisymboli teosofien tunnuksessa.

7 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Kun nämä hölmöt haaveilevat vallankumouksesta, niin kai kuvittelevat olevansa voittajien puolella jakamassa ihmisiä vuohiin ja lampaisiin. Kannattaa tutustua oikeiden kumousten historiaan. Vaikka olisikin voittajien puolella, jossain vaiheessa vallankumous alkaa syödä omia lapsiaan, kun kiistellään, kuka on oikeaoppinen ja kuka ei.
Elämme tosiaan valitettavan mielenkiintoisia aikoja.

Kumitonttu kirjoitti...

Todella! Innostavaa nykyhetkessä on se, että tämä romahdus tulee tapahtumaan meidän elinaikanamme. Tulee todellakin olemaan mielenkiintoista seurata, mitä ihmettä oikein käy. Miten lopetamme tolkuttoman sääntelyn ja tulonsiirrot, miten käy niiden, jotka ovat hankkineet elantonsa tulonsiirroilla ja sääntelyä lisäämäll tai tuottamalla tai valvomalla? Tyytyvätkö he osaansa vai ryhtyvätkö he todella veriseen kapinointiin. Aika näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmastopanikointia taas tarjolla:

http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288607742175.html

Becker kirjoitti...

Kappas peeveli. Minä olen Steiner-koulun käynyt ja mm. Eurytmia jää varmasti tarkoitukseltaan elinikäiseksi mysteeriksi. Yleensä panimme sen läskiksi.
Teosofiaan ja antroposofiaan olen myös tutustunut nuorempana ja pidin niitä mielenkiintoisina aatteina. No oli miten oli, niin jotain on mennyt vissiin yli ymmärryksen kun minusta on tullut tällainen rasistinen konservatiivi. Tai sitten olen vaan vähän tyhmä.

Pikkupoika kirjoitti...

Nyymi, tuho tulee paljon aikaisemmin:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200702015681710_uu.shtml

Kumitonttu kirjoitti...

HAHHAHHAA:D
Kolme vuotta, kolme kuukautta... Sitten se oli tytöt ja poijaat tässä. Nää tollot teki virheen kun mayoista poiketen antoivat maailmanlopun noin lähelle nykyhetkeä!

IDA kirjoitti...

"mikään ei ole hienompaa kuin nähdä Les Miserablesissa kun kansa nousee barrikadille ja kuolee punalippujensa kanssa"

Siis kaikkein hienointa on istua hyvässä nojatuolissa ilmastoidussa elokuvateatterissa ja katsella kuinka näyttelijät esittävät taistelua, jossa ihmiset kuolevat.