tiistai 8. lokakuuta 2013

Blogikollegani paahteessa"Lyhyt luonnehdinta kollegoistani"

Vasarahammer - puolikuun suuruisella sydämella varustettu islamilaisen maailman herkkäsieluinen tulkitsija.

Yrjöperskeles - vainuaa lintukoiran hajuaistilla kaikkinaiset umpimieliset rasistit. Penkoo blogimaailman syvimmätkin viemärit sellaisella periksiantamattomuudella, että nuivat ja sameilla vesillä kalastajat luikkivat häntä koipien välissä pakoon.

Tikkablog - vankkumaton pyöräilyn ja joukkoliikenteen äänenkannattaja. Mies, joka on haukkonut henkeään kuin kala kuivalla maalla siitä lähtien kun CO2 > 280 ppm.

Takkirauta - kevytkenkäinen libertaari, joka katuu menneisyyttään patamustana porvarina. Nainen, joka milloin vain on valmis hylkäämään lapsensa, perheensä ja periaatteensa astuakseen armeijan harmaisiin.

Tiedemies - perussuomalainen härmän juntti, jolle Päijät-Häme edustaa ulkomaailmaa. Mies lanseerasi käsitteen makkaratukka syötyään Tapolan grillillä.

Kullervo Kalervonpoika - intohimoinen pasifisti ja vapaan aseenkannon tulisieluinen vastustaja.

Tundra Tabloids - venäjänjuutalainen koukkunokka, jota ilman Suomi olisi paljon parempi paikka.

Ilmastorealismia - Mies joka maalaa omin kätösin kaikki maailman CO2-molekyylit vihreiksi.

Rähmispossu - bara-normal uutisportaali, jossa pottunokkien kaikki ovelimmatkin salajuonet leikataan moottorisahalla sisuspunosta pitkin auki kaiken kansan ihmeteltäväksi.

Kansankokonaisuus - Ateismin äänitorvi hektisessä nykymaailmassa. Mies joka sysäsi Nokian tuhoon.

Jaskan pauhantaa - muu liikkuminen paitsi moottoriurheilu on kirosana. Elävä todiste siitä, miten vaatimattomilla älynlahjoilla ja täydellisellä laiskuudella ei todellakaan pääse pitkälle.

Tapio Tuuri - vain kissantappovideollaan kunnostautunut Teemu Mäki on kyennyt tiivistämään vihansa paremmin kaikkia nelijalkaisia luontokappaleita kohtaan. Mies Jutta Urpilaisen verkkosukkahousuissa.

Turjalainen - ulkoisesti marokkolainen appelsiininpoimija, josta kasvoi oikeaoppinen jihadisti vasta Pohjolan yöttömässä yössä.

Markus Jansson - Mimosa, joka pitää suunsa supussa ja varoo loppuun asti loukkaamasta ketään.

Seppo Lehto - taiteesta mitään ymmärtämätön mulkku, jonka mielestä se parhaiten nauraa joka viimeksi kuulee pierun äänen.

Valkea - esiaviollisen- ja vapaan seksin keksijä. Entinen Vapaa-ajattelijain liiton puheenjohtaja ennen Jussi K Niemelää.

Granpa Igor - täysin ansaitulle sairaseläkkeelle vasta 28-vuotiaana jäänyt ankkurilapsi, joka kuutamokeikkaa Espoon Granissa ghetossa.
Kuunauta - Kersantti Karoliina, jonka ääni saa kokoon karuimmankin uroksen kivekset.

Lista on aakkosjärjestyksessä eikä kuvasta millään muotoa omia preferenssejäni. Lista ei myöskään ole kattava, koska aika loppui kesken.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisit lisännyt "Why evolution is true":vankkumaton rebublikaanien tukija ja fanaattinen uskonnon ja kreationismin levittäjä.

Vasarahammer kirjoitti...

Kommentoin itseeni kohdistuvaa luonnehdintaa.

Väitän, että kunnioitan islamia enemmän kuin suurin osa itseään suvaitsevaisina pitävistä.

Tosin kunnioitan islamia eri syistä kuin he.

Anonyymi kirjoitti...

Ai, Takkirauta on nykyään libertaari?

Minä muistan vääntäneeni hänen kanssaan iltasanomien keskustelupalstalla, kun hän kulki toisella nimimerkillä. Nyt hän on siis tullut samoille linjoille meikäläisen kanssa.

Tämänhän voi lukea eräänlaiseksi voitoksi. :)