sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa VII

Indonesiaa käytetään usein esimerkkinä maltillisesta islamilaisesta maasta. Omalla tavallaan se sitä onkin, koska noin puolessa maan osavaltioita sharia-laki ei ole käytössä. Tosin niissäkin käydään jatkuvaa tasapainoilua maltillisen ja jyrkän linjan välillä. Nyt paikallinen poliitikko on esittänyt, että minihameet kielletään, koska ne aiheuttavat raiskauksia. Kyllä, ajatus on suomalaisittain suorastaan naurettava, mutta samaan me täällä olemme pystyneet. Meillä poliitikot keräävät kansalta irtopisteitä parveketupakoinnin kieltämisellä, makeisverolla ja ilmaston lämpenemisen vastustamisella. Pohjoismainen hyvinvointivaltio eli liberaali fascismi ei pohjimmiltaan eroa islamilaisesta fascismista - hyvää tarkoittavilla asioilla puututaan kansalaisten elämään. Oman kulttuurimme arvomaailman läpi indonesialaisten toiminta näyttää naurettavalta, mutta niin näyttää heille oma toimintamme. Koska sitä sosialismi on.

Rähmispossu on ansiokkaasti asiaa jo käsitellyt, eikä oma mediammekaan ole jäänyt toimettomaksi, Tanskan Århusissa tapahtunutta ennätyssuurta poliisioperaatiota. Erityisesti Ylenannon uutisessa herättää huomiota kohta, jossa islamisaatio on laitettu lainausmerkkeihin. Myös termi "vastamielenosoittajat" on aika tarkoitushakuinen, kun sillä tarkoitetaan mellakoivaa anarkistiporukkaa. Koska sitä sosialistit ovat.

Totuuden kommenttiketjussa on muutamia aivan sekaisin olevia lukijoita. Heidän kommenttinsa sinänsä kyllä hyvin paljastavat, mistä islam-myönteisyydessä on kyse: kristinuskon, sen vallan ja arvomaailman hajottamisesta:

Nykyajan äärioikeistoa määrittää mm.rasismi siinä missä alkuperäisiä natseja ja fasistejakin. Antisemitismin kohde vain on vaihtunut juutalaisista arabeihin ja Mooseksen uskosta islamiin.

Skandinavian verisimmän terroristiteon on tehnyt äärikristinuskoinen Breivik.

Eli oikeastaan islam on ihan hyvä asia vaan.

Mikä siinä islaminuskossa muka on samaa abrahamista ajattelua olevaa kristinuskomusta pahempaa? Samat äärihihhulit löytyvät molemmista, samat naisten syrjinnät ja muut, joten eiköhän meidän olisi hyvä joko päästä noista molemmista abrahamisista uskomuksista vapaaksi tai sitten antaa molempien olla.

4 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Oikeastaan kristinusko on vapaan markkinatalouden toimivuuden edellytys. Sosialismi toimii hyvin islaminkin pohjalta.

Kumitonttu kirjoitti...

En tiedä onko se edellytys, koska muitakin uskontoja elää rinta rinnan vapaan markkinatalouden kanssa, mutta selvästi kristinusko on eniten ollut vuorovaikutuksessa vapaan markkinatalouden kanssa, ja sillä tavalla aivan ylivoimainen niiltä osin, mitä ominaisuuksia valtauskonnolta siinä tilanteessa tarvitaan.

Jeesuksen sanotaan opettaneen hyväosasille, että antakaa omistanne köyhille. Hänhän ei opettanut köyhiä, että ottakaa rikkailta itsellenne. Siinä mielessä siis puhdas kapitalisti.

Jaska Brown kirjoitti...

Yksi kysymys tulee tuosta mieleen. Jos kerran islam ja kristinusko ovat perusolemukseltaan samanlaisia (minkä olen valmis allekirjoittamaan), niin miten sitten on mahdollista että kristityt länsimaalaiset ovat luoneet erinomaisesti toimivat yhteiskunnat ja islamilaiset arabit asuvat perslävissä (joista muutamat ovat kyllä hyvin pyyhittyjä kiitos öljylöytöjen)? Oikein vastanneiden kesken arvotaan tuomioita lähimmässä käräjäoikeudessa.

Ja sitten toinen asia. Sain tuossa Liebster Blog -palkinnon, jota kehotettiin jakamaan eteenpäin. Akkain hömpötyksiähän nämä ovat, mutta sieltä harmittomammasta päästä, joten onnittelut palkinnosta Kumitontulle!

(Heh, sanavahvistuksen ensimmäinen sana meaffe - mistä Blogger tietää että osaan saksaa ja näytän miltä näytän...)

Kumitonttu kirjoitti...

Islamilaiset maat kattavat ison osan aivan erilaisia kulttuureita, joten mielestäni on perusteetonta väittää, että islamilaisten maiden ongelmat johtuisivat kulttuurieroista. Ainoa yhdistävä tekijä niissä on islam, joten sieltä pitää sitä ongelman ydintäkin kaivella.

Islamin keskeinen ongelma on siinä, että koraani on jumalan sanaa ja koraani on oikein vain arabiaksi. Se jähmettää uskonnon kehittymisen yhteiskunnallisen murroksen taakse. Jossain vaiheessa jännitys muodostuu niin suureksi, että se johtaa väkivaltaisiin yhteenottoihin uskontoaan puolustavien ja kulttuuriaan kehittämään pyrkivien välillä. Tämä nykyinen tilanne ei ole ensimmäinen kerta kun näin käy, mutta nyt se on sähköisen tiedonvälityksen takia kaikkien nähtävillä.

On perustavaa laatua oleva virhe väittää, että molemmat uskonnot olisivat samanlaisia tai edes ponnistaisivat samoista lähtökohdista. Kristinusko on korostuneesti jokilaaksojen asukkaiden oma luomus kun taas islam on aavikoiden ja arojen tarpeista syntynyt uskonto. Islam on lakiuskonto, kristinusko ei.

Olen kirjoittanut vain kerran puhtaasti uskontoon liittyvän kirjoituksen, mutta olen harkinnut uuden tekemistä. Ongelma on, että se kerää kommentoimaan rääväsuita, joilla ei ole kykyä ja halua keskustella uskonnosta niistä lähtökohdista käsin, jotka valottaisivat eri uskontojen kehityskaarta ja nykymuotoa. Ilman sitä, valitettavasti, uskonnot näyttävät kaikki samanlaisilta. Niissä on kuitenkin eroja samalla tavalla kuin eri kulttuureissa ja muissa ideologioissa. Yhdeksi tämän blogin kantavaksi ajatukseksi on muodostunut nimenomaan sosialismin ja siihen liittyvien ideologioiden arvostelu uskonnollisesta viitekehyksestä tarkasteltuna. On karmea tilanne, että meillä syytetään kristinuskoa kaikesta pahasta, kun samaan aikaan vasemmistolainen uususkonnollisuus saa meuhkata kenenkään sitä paheksumatta.

Kiitos Liebster Blogista.

Apina on apina juu :)