maanantai 12. syyskuuta 2011

Isomunainen mies

Kuten tunnettu tosiasia on, miehen nenän koko viittaa myös suureen sukuelimeen.

Siksipä olikin (itseasiassa pitkästä aikaa) hauska huomata Ilta=Totuuden otsikko:
Poliisi etsii suurinenäistä rikosepäiltyä - soita heti jos näet
Saman uutisen Uusi Suomi otsikoi:
Suurinenäinen mies ajoi naisen rannalle ja raiskasi
Ja kuten tässä vaiheessa jo herätyskello pärisee, niin verrataanpa se ainoa lause, joka Ilta=Totuudesta puuttuu, mikä Uudessa Suomessa on:
Poliisi kuvailee miestä "ulkomaalaiseksi".

3 kommenttia:

Igor kirjoitti...

Suurinenäinen on tietenkin neutraali ja poliittisesti korrekti ilmaisu. Sanomalla ulkomaalainen voitaisiin se varmaan tulkita vihakirjoitukseksi ja kiihotukseksi kansanryhmää kohtaan. Ihan järjettömäksihän tämä media on mennyt.

Pikkupoika kirjoitti...

Penaalit ovat siis vääristäneet nuo juttunsa tästä poliisin tiedotteesta:

Poliisi etsii raiskaajaa
12.09.2011

Perjantain 9.9. ja lauantain 10.9. välisenä yönä nainen lähti ulkomaalaisen miehen seurassa Aleksanterinkatu 1 pubista. Mies ei vienytkään naista hänen kaverilleen, vaan ajoi rantaan, jossa raiskasi naisen.

Mies on noin 40 vuotias, 180-185 cm pitkä ja roteva. Miehellä oli pälvikalju ja muu tukka siististi lyhyeksi leikattu. Kasvoissa oli parransänki ja hänellä on suurehko nenä. Yllä miehellä oli pitkähihainen punainen paita ja jaloissa vaaleansiniset farkut, joiden reisiosat vaaleammat. Miehellä oli kaksiovinen, uusi, sporttinen, matala, metallinhohtoharmaa auto. Renkaiden kumit ovat selvästi normaalia matalammat.

Nainen tuotiin rannalta kadulle, josta poliisi hänet löysi. Poliisi pyytää tapauksesta tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä sähköpostilla palvelututkinta.paijat-hame@poliisi.fi tai puhelimella arkisin kello 9-15 numeroon 0718737481.


Ehkä olisi parempi että nuo penaalit kopioisivat poliisin tiedotteet sellaisenaan, voisi rikolliset jäädä kiinnikin...

Kumitonttu kirjoitti...

Suurinenäinen tuo mieleen juutalaiset, joten siksi arvelinkin, että tuosta seuraa jotain riemukasta median kustannuksella.

Kiitos Pikkupojalle linkistä. Jeskamandeera sentään...