sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Taas rasisti-machete vilahtiKauan on tätä päivää odotettu. Vuosi sitten Petteri Orpo ja Juha Sipilä totesivat, että heillä on eri arvopohja kuin Perussuomalaisten Jussi Halla-aholla. Tottahan se on, kuten Halla-aho totesi:
Perussuomalaiset ovat yksilöitä: he vastustavat kyttäämistä, kieltämistä ja määräilyä. He eivät pidä siitä, että joku muu tulee kertomaan heille, miten heidän pitää ajatella, mitä heidän kuuluu sanoa, mitä heidän tulee syödä, millaisilla kulkuvälineillä he saavat liikkua.
Saksan kanslerina toiminut Otto von Bismarck totesi, että politiikka ei ole tiedettä vaan taidetta. 60- ja 70-luvuilla Urho Kekkonen piirsi sellaiset piruetit kotimaisen poliittisen areenan jäähän, että niitä sulateltiinkin 30 vuotta kolmen sosialistipresidentin voimin. Touhu lähti niin sanotusti lapasesta Tarja Halosen toisella kaudella, jolloin maailmantuska paisui ennen näkemättömiin mittasuhteisiin. Afrikan kuivuudella, islamilaisella terrorilla ja hiilidioksidipäästöillä luotiin uusi uljas maailma entisen kristillisen ydinperheen tilalle. Feministit, vegaanit ja toimittajat ryhtyivät maalituksen uhalla määräilemään, mitkä arvot ovat moraalisesti muita parempia.

Kaikki ne vanhat vihamieliset ja katkerat kommentit, joilla liberaalit ovat vuosikymmenien ajan hyökänneet konservatiivien päälle alkavat mädäntyä. Jyrki Katainen rasisteeraa niin sameilla vesillä, että näköä haittaa:
– Meidän arvovalintamme [liberaali demokratia] on parempi. Se on kestävämpi, sillä se haluaa antaa jokaikiselle ihmiselle yhdenvertaiset mahdollisuudet. Perusarvot tarkoittaa demokratiaa ja vaaleja, oikeusvaltioperiaatetta sekä ihmisoikeuksien jakamattomuutta.
Miten Katainen voi väittää, että sosiaalidemokraattinen arvomaailma on parempi ja kestävämpi kuin islamilainen? Rasistisempaa väitettä on mahdotonta keksiä.

6 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Jykä Käteiseltä jää huomaamatta sellainen pikkuseikka, että vieraaksi tullut islam jääkin taloksi ja haistattaa pitkät paskat jykän ja kumppaneiden maailmanhalaukselle.
Siinä vaiheessa kun renki huomaa olevansa isäntä niin isäntä lahdataan, ja näin käy myös jukäboille. Ei ihan hirveästi kannattaisi EU porhojenkaan liputtaa tuon islamin nimeen. Jotenkin on niilläkin päässyt itsesuojeluvaisto häviämään, liekkö sitten se massi mitä kuuliaiselle puhuvalle päälle maksetaan.
Se puhuva pää on vain aika höllässä jos heidän unelmansa toteutuu kirjaimellisesti.

Qroquius Kad kirjoitti...

Eikö Bismarck sanonut jotain sellaistakin, ettei suuren yleisön pidä nähdä kahden asian tekemistä: politiikan ja verimakkaran?
Islamistinen arvomaailma ymppää, integroi ja inklusoi nämä kaksi ulottuvuutta toisiinsa kerrassaan kirjaimellisesti!

Miksipä Jyrki siis ei sitä voisi ihailla, kun kerran hänet on palkittu siitä merkittävällä EU-viralla?

Kumitonttu kirjoitti...

Joppos, totta on että poliitikolle vasemmistoradikaalit ja puhdasoppiset muslimit ovat huomattavasti vaarallisempia kuin konservatiivit perheelliset Jumalaa pelkäävät miehet. Poliitikot ovat vaan onnistuneet turvaamaan itsensä niin hyvin, että iskut ovat harvinaisia onnistuessaan. Viimeksi taisi olla Ruotsissa bussissa SD:n edustaja, joka joutui muslimien ammuskelun kohteeksi. Merkel on buuattu ulos puhujalavoilta ja SD:n vaalikojuja, -puheita ja -mainoksia tärvellään.

En osaa sanoa, kuinka luultavaa on, että tärvely muuttuu fyysiseksi väkivallaksi. Omasta mielestäni se ei ole, mutta poliittinen eliitti opettaa meille, että vihapuheesta ei ole kuin askel toimintaan, joten ehkä se sitten on. Tiedä häntä...

QK - islam on kyllä niin nerokas oppijärjestelmä, että ihailla täytyy. Jos luovut uskosta tai arvostelet islamia, pääset hengestäsi. Niillä eväillä suulaampikin kriitikko suitsitaan vaisuksi. Muslimimaissa vihapuhe on kerta kaikkisesti kielletty ja estetty.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Jykä, Siilinjärven lahja maailmankaikkeuden matemaattiseen ajattelumaailmaan, kertoo kaiken itse linkitetyssä jutussa:
"On syntynyt epäilyksiä Euroopan heikkoudesta, kun liberaalin demokratian vastaiset toimijat näyttäytyvät vahvoina.
– Monet ihmiset, minä myös, ovat alkaneet ihmetellä, onko liberaali demokratia ja oikeusvaltio heikko. Jos ei niitä tunnusta, saa tehdä ihan mitä vaan. Me emme saa."
Eli jos matikassa eivät edes selkeimmät määritelmät ole hallussa, niin myös politiikassa yllä oleva lausunto voi olla kertojalle totuus. Eli Jykä puhuu Euroopasta tarkoittaen ilmeisesti EU:ta. EU:ta käytännössä johtaa komissio, jota ei ole demokraattisesti valittu. Onko oikeusvaltio heikko? Jos Jykä tarkoittaa esim. Itävaltaa, Unkaria, Puolaa, Tsekkiä, Slovakiaa ja Italiaa, niin vastaus on: ei ole. Jos Jykä tarkoittaa EU:ta niin vastaus on: ei ole oikeusvaltio, koska ei ole valtio, mutta on heikko. Taivaan kiitos, että ette saa tehdä mitä vaan. Tai no, hajottakaa himmeli.

IDA kirjoitti...

Islamilainen arvomaailma on selvästi vahvempi kuin nykyinen eurooppalainen arvopohja, jota Katainen ja Orpo edustavat. Islam leviää Euroopassa todella nopeasti. Liberaalia demokratiaa sen sijaan joudutaan koko ajan rajoittamaan erilaisilla pakkosäädöksillä. Tämä on oikeastaan itsestään selvää, koska Katainen tuskin kysyttäessä pystyisi vastaamaan mitä ihmisoikeuksien jakamattomuus varsinaisesti tarkoittaa. Islamilaiset pystyvät sen sijaan perustelemaan omat näkemyksensä ihan koherentisti, vaikka ne vääriä ovatkin.

Kumitonttu kirjoitti...

Veijolta hyvä huomio - eihän EU ole demokraattinen koska suurinta valtaa käyttävät komissaari nimitetään ilman vaaleja. Tänään haastateltiin jotain kepulaista entistä EU-byrokraattia joka selitteli että eduskunnassa on liian pienet liksat ja sieltä kesken kauden lähteneet "eivät ainakaan matalampi palkkaisiin tehtäviin vaihda". Ilmeisesti normaali kaupan kassa ei tämän edustajan mielestä kuulu eduskuntaan, koska hänen luopuessaan paikastaan, on varmaa ettei palkka nouse ELLEI hän siirry poliittiseen palkkiovirkaan.

Ida, hyvä oivallus tuo että liberaali demokratia vaatii toimiakseen jatkuvia rajoituksia. Ja mitä toimittajat tekevät: vaativat kansalaisia mukisematta nielemään kaikki rajoitukset.