perjantai 28. syyskuuta 2018

PVL sai shariaaHovioikeus määräsi Pohjoismaisen Vastarintaliike PVL:n kielletyksi lain vastaisena.
Hovioikeus perustelee päätöstä muun muassa sillä, että yhdistys ei pidä kaikkia ihmisrotuja samanarvoisina, ihannoi fasismia, on juutalaisvastainen ja loukkaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia.

Hovioikeuden mukaan PVL tosiasiallisesti hyväksyy yhdistyksen ja sen arvojen puolesta tehdyn väkivallan ja rikollisen menettelyn. Tällainen toiminta ei nauti yhdistyslain suojaa.
Suomessa on lukuisia islamilaisia yhdistyksiä, jotka täyttävät samat seikat muodollisesti ja tosiasiallisesti. Suomi seuraa tosiasiallisesti Ruotsin Valitustuomioistuimen päätöstä, joka kumosi Gazan alueelta olevan miehen karkotuksen, vaikka mies oli määrätty maasta karkoitettavaksi. Perusteena oli, että mies oli syyllistynyt polttopulloiskuun 10-15 muun miehen kanssa Göteborgin synagogaan joulukuussa 2017.

Oikeus perusteli, että syyllistyessään islamin mukaiseen tuhotyöhön juutalaisia vastaan, mies oli syyllistynyt kaikkien juutalaisten silmissä rikokseen, ja siten olisi mahdollista, että Israel saattaisi rangaista miestä, mikäli hänet karkotettaisiin Gazaan. Vaikka Hamas on EU:n päätöksellä todettu terroristijärjestöksi, mies olisi tuomioistuimen mukaan ollut suuremmassa vaarassa Israelissa kuin Gazassa.

Valitustuomioistuin ei edes kysynyt Israelista, miten he toimivat miehen kanssa, vaan se lähtökohtaisesti oletti, että Israel rankaisee häntä. Se siis laillisti rasistisen rikoksen Ruotsissa, jos tekijä on palestiinan arabi ja uhri kuka tahansa juutalainen. Se alistui shariaan islamilaisen maahanmuuton seurauksena.

Vaikka Suomen ja Ruotsin tuomioistuimet linjasivat, että rasismi on laitonta, ne samalla tulivat linjanneeksi, että samasta rasistisesta rikoksesta muslimi saa lievemmän rangaistuksen kuin kristitty. Se, jos mikä on rotuerottelua, rasismia, valkoisia kohtaan.

[HUOM: muutettu tekstiä siltä osin, että PVL ei ole rekisteröity yhdistys, eikä hovioikeuden päätös siis poista sitä yhdistysrekisteristä, kuten olin kuvitellut. Tämähän tulee siis vielä hullummaksi, koska miten ylipäätään jonkun yhdistyksen toiminta voidaan kieltää? Eihän moottoripyöräkerhojakaan ole saatu kiellettyä, vaikk niiden yhteydet järjestätyneeseen rikollisuuteen ovat yleisessä tiedossa.]

4 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Erittäin hyvä kirjoitus. Tähän voi lisätä lähinnä sen että jos ääriajattelua kerran aletaan kieltämään (islamilaisuutta ei siis jostain syystä sellaiseksi lasketa vaikka kyseisen ideologian bodycount hakkaa kaikki muut äärijotkin mennen tullen) niin miksei sitten kielletä myöskin Antifaa joka on selkeästi äärijotakin ja jonka väkivaltaisuus on oikein hyvin toteennäytetty?

Parempaa väkivaltaa?

Kumitonttu kirjoitti...

Totta, Antifa on tunnettu väkivallan käytöstä ja hyvin rasistisesta ideologiasta. Sen mielestä murjaaneja ovat niin vähä-älyisiä, että he tarvitsevat positiivista diskriminaatiota selvitäkseen valkoisessa kristityssä yhteiskunnassa.

Vasarahammer kirjoitti...

Yhdysvalloissa, jonne Antifa ilmestyi vasta äskettäin Donald Trumpin valinnan myötä, kyseinen järjestö on luokiteltu terrorijärjestöksi.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/antifa-domestic-terrorists-us-security-agencies-homeland-security-fbi-a7927881.html

Suomessa Antifasta ei puhuta valtamediassa lainkaan, vaikka se on huomattavasti PVL:ää väkivaltaisempi järjestö ja hyväksyy myös väkivallan käytön poliittisia vastustajia vastaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Antifa on vaarallinen liike tai yhdistys ja muistuttaa suoraan Mustia Panttereita. Hillary Clinton nuorena femiradikaalina Mustan Pantterin johtajaa murhaoikeudenkäynnissä. Siinä näkyvin kytkös liberaalien poliitikkojen väkivallan hyväksynnästä.

Suomessa tietenkin Vihreiden Hassin ja Hautalan sekä Vasemmiston Koivulaakson ja Arhinmäen aktivismi on agressiivista.

Li Anderssonhan jollekin yrittäjälle lupasi voivansa estää yrittäjälle haitallisen aktivismin, jos yrittäjä sitoutuu olemaan hyväksymättä uusnatsien bändivalintaa.

Joschka Fischer Saksassa samoin kuin Soininvaara Suomessa ovat erittäin vahvasti antisemitistisiä, vaikka kumpikin käyttää sinänsä laillisia sanavalinta. Muslimeista samat toteamukset olisivat luultavasti kiellettyjä.