keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Huippuosaaja

Perussuomalainen kävelee kuin nainen:
Helsingin Töölössä asuva amerikkalaismies auttoi koripallotähti Dennis Rodmanin Pohjois-Korean diktaattorin vieraaksi.

Yhdysvaltalainen geenitutkija Joseph D. Terwilliger, lempinimeltään Joe, on asunut Helsingissä vuosia ja osaa hyvin suomea. Vielä sujuvammin hän puhuu koreaa – etenkin Pohjois-Korean aksentilla.

Terwilliger on työskennellyt perinnöllisyystieteen tutkijana ja opettajana Suomen lisäksi muun muassa Kuubassa, Libyassa ja Iranissa.

Mies ei myöskään tunnustaudu juche-aatteen kannattajaksi: hän kertoo äänestäneensä viime kunnallisvaaleissa perussuomalaisia.
Tää on niin hyvä sekoitus "hyvää" ja "pahaa", että media menee aivan sekaisin. On mustaa ja valkoista, Kuubaa ja Imperialistista Amerikkaa, yliopistotutkintoa ja black-trash koripalloa... Uskomaton sirpalekokoelma.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mainio poiminta. Uskon kyllä, että toimittajienkin mielestä amerikkalainen valkoihoinenkin mies voi olla "hyvä ihminen", esim. joku Michael Moore.

Tässä kuitenkin ilmeisesti tasoitellaan Joen "hyvyyttä" mainitsemalla lopuksi joku "paha" teko, ettei tulisi liikaa reposteltua hyvillä saavutuksilla, joista eritoten mainittakoon Kuubassa työskentely. Tyypistä jää "boheemin omantien kulkijan" mielikuva, joka ei suostu asettumaan aivan kaikkiin virallisiin hyvyyden normeihin.

t. Pörri

P.S. hieman ikävää, miten Vasaran viimeisimmän perusteella edes meillä, uusliberaaleilla pahuuden edustajilla, ei ole yhteneväistä käsitystä semmoisesta perustermistä kuin "oikeisto" tai "oikeistolaisuus"

Kumitonttu kirjoitti...

Tää on kyl hupaisin hahmo pitkään aikaan. Ja kaiken lisäksi PERSU!

IDA kirjoitti...

Dennis Rodman on kyllä trash, mutta videoiden perusteella muut pelaajat vaikuttavat ihan herrasmiesurheilijoilta.

IDA kirjoitti...

"Taloudellinen vapaus voidaan määritellä vapaina pääomamarkkinoina tai muuna sellaisena toimintana, jossa valtiovalta ei rajoita pääomien kulkua yli valtion (valuutta-alueen) rajojen"

Eikö tuo ole hieman rajoitettu määritelmä vapaille markkinoille. Jos esimerkiksi kommunismi olisi voittanut maailmanlaajuisesti, niin pääomat olisivat saaneet liikkua yli rajojen. Toisaalta taas eri asteisesti protektionistisen rajojen sisällä, voi olla hyvinkin vapaat markkinat.

"harras uskovainen ja ymmärtää vapaiden pääomamarkkinoiden edut elinkeinoelämän kannalta. Tällaisia henkilöitä ei todellakaan ole runsain mitoin"

Tuo nyt kuitenkin on esimerkiksi lähellä katolisen kirkon opetusta. Ja ainakin jenkkien evankeliset ovat pääosin paljon kiivaampia vapaiden pääomamarkkinoiden puolustajia.

Ei kai sinulla ole harhakuva siitä, että Ruotsin evankelisluterilainen kirkko edustaisi globaalia kristillisyyttä?

Kumitonttu kirjoitti...

Siirrän tuon Idan kommentin oikeaan ketjuun Mitä libertarismi on?