keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Tavallinen muslimi ei ole radikaali eikä rasisti

Tiistain Ajankohtaisessa kakkosessa haastateltiin tavallista afganistanilaista ei-islamistia (Yle Areena). Kabulilainen lintukauppias vastasi kysymykseen "Mitä eroa on venäläisillä tai amerikkalaisilla?" että "Ei mitään, molemmat ovat vääräuskoisia". Vaikkei lintukauppias sitä käsin näyttänytkään, mielessä oli helppo kuvitella, että mies tietää koraanin opetuksista ainakin sen, mitä vääräuskoisille kuuluu tehdä.

Helsingin Sodoman NJET-liite puolestaan kertoo amerikkalaisen räppärin Eminemin taustoista. Tuo maailman paras rap-artistihan on valkoinen, vaikkakin sosioekonimiselta taustaltaan kuuluu ns. white trash -luokkaan. NJET-liitteen mukaan
Eminem kasvoi Detroitissa köyhällä alueella. Siellä ei ollut helppoa saada kunnioitusta hintelänä valkoisena räppärinä.

”Valkoiset köyhät olivat siellä pahnan pohjimmaisia, alimpina nokkimisjärjestyksessä”, sanoo Eminemin uraa vuodesta 1997 asti seurannut Paleface eli Karri Miettinen.

”Siihen aikaan valkoisen räppärin on pitänyt olla vielä kierompi ja sairaampi, jotta on pystynyt erottautumaan mustien dominoimassa kulttuurissa”, Paleface sanoo.
Mitään uutta tuossa ei ole asiaa tunteville, mutta on huvittavaa, miten sankarin viittaa soviteltaessa voidaan tunnustaa, että mustien kulttuuri on "sairas, kiero ja väkivaltainen" ja että "valkoinen kohtaa koko joukon rasismia eläessään mustien kansoittamalla alueella".

Nimimerkki ACC linkitti seuraavan videon:Siinä kuvataan perjantaisaarnaa norjalaisessa moskeijassa. Imaami tai kuka lie idiootti toteaa aluksi, että tämänkin videon nähdessään länsimaiset pitävät häntä ja kuulijoita ääriaineksena, islamisteina. Hänen mielestään tulkinta on väärä, joten hän haluaa todistaa, että valtaosa läsnäolijoista - kuten muistakaan muslimeista - ei ole ääriainesta.

Imaamin pyytäessä niitä nostamaan kätensä ketkä eivät ole ääriaineista, jihadisteja tai islamisteja koko salillinen miehiä ja naisia viuhtoo innokkaasti ilmaan. Sen jälkeen kysytään, keiden mielestä naiset ja miehet tulee erottaa moskeijassa toisistaan, keiden mielestä koraanissa mainitut rangaistukset, kuten aviopetoksesta kivittäminen kuoliaaksi, ovat ihmiskunnan edityksellisimmät rikossäädökset, joita tulee edelleen noudattaa nykypäivänä. Ja kaikki viuhtovat käsiään. Kun imaami ihmettelee, onko sali täynnä radikaaleja muslimeita, kaikilla on niin hauskaa että naurattaa. Lopuksi hän tahattoman itseironisesti ehdottaa kaikkien muslimien karkottamista länsimaista, koska he muka ovat kaikki radikalisoituneita ääri-islamisteja.

Kannattaa katsoa tuo video, jos ette ole aiemmin nähneet. Kestää kolme minuuttia ja saa karvat nousemaan pystyyn.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

nyt tarvittas joku kiva vihreä humanisti kertomaan, että eihän se noin mene vaan ainoastaan äärimuhamettilaiset on niitä jotka...

On Norja-neito selällään ja levällään sen koivet, jos nyt Karrinaamaa vähän lainataan.

Jaassu kirjoitti...

En viitsi katsoa, nähnyt enemmän kuin tarpeeksi sekopäisia muslimeita. Sellaista kuin normaali islamiin uskova ihminen ei ole. Ne ovat kaikki enemmän tai vähemmän kiihkoilevia mielipuolia.

Mutta kertoo aika paljon kulttuurista kuin noille nuorille on islam tärkeämpää kuin norjalaisen yhteiskunnan arvot.

Tuo porukka ei tule koskaan edistämään yhteiskunnan tieteellistä kehitystä.
Ja hulluutta että päättäjät ovat noita vastaanottaneen asumaan omaan maahansa.