keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Uskonnollista vihapuhetta - osa II


Qatarin emiiri Hamad as-Sani on ostanut kuusi kreikkalaista saarta 8,5 miljoonalla eurolla. Suurin saarista on asumaton Oxian, jonka hinta oli 4,1 miljoonaa euroa. Saaret olivat yksityisiä mutta ne olivat valtion hallinnassa. Hauskaksi tilanteen tekee tietenkin se, että suomalaiset veronmaksajat EIVÄT voi saada Jyrki Kataisen lahjoittamilla euroilla mitään vastaavaa korvaukseksi, koska se olisi kuulemma ollut ennen kuulumatonta, että valtio käy kauppaa maa-alueillaan. Talvisodan alla Stalin - jonka kuolemasta tuli eilen kuluneeksi 60 vuotta - vaati Suomelta alueluovutuksia vastineeksi rauhasta. Ehkä Kreikan olisi ensin pitänyt laittaa kiinteistöveronsa kuntoon ja sen jälkeen myydä saarensa. Huvittava juttuhan tuo kaikkinensa muutoin olisi, mutta mihin kalifaatti sandaalinsa painaa, se ei sieltä koskaan poistu. Onnea, kreikkalaiset.

Hollannissa on noussut kohu siitä, ettei siellä noussut kohua. Kalifaatin sandaalin jäljissä maahansaapuneet neljä muslimia kehua retostelivat paikallisessa Yleisradion nuorten tv-ohjelmassa Hitlerin sankarillisuutta.Nuoret eivät ole mitään partaradikaaleja vaan aivan tuikitavallisia keskiluokkaisia hyvin kotoutuneita moniosaajia ja kulttuurin rikastuttajia. Minulla ei ole mitään kummempaa kyseisiä tolloja vastaan. Sen sijaan vastustan sitä ideologiaa, jonka nimiin poliitikot vannovat läpi puoluekentän. Kyseiset nuorukaiset ovat vain yksinkertaisesti idiootteja, mutta se ei vielä yksin tee ihmisestä ns. vaarallista. Tarvitaan myös valta toteuttaa omat mielihalunsa, ja vasta siinä vaiheessa ihmisestä tulee vaarallinen. Kaikki jotka haluavat päättää mitä ideologiaa muiden tulee kumartaa, ovat vaarallisia. Tässä islam ja sosiaalidemokratia eivät mitenkään eroa toisistaan. Molemmat hiljaisesti hyväksyvät toistensa konservatiiveille latelemat uhkaukset. Siinä missä Stalin sai lähimmän liittolaisensa Hitlerin kimppuunsa kesken omia hyökkäysvalmisteluitaan, eivät sosialistit vielä ole edes tajunneet seuraavaa haastajaansa. Niissä piireissä ei naisille, homoille tai ateisteille tilaa anneta.

Hollannissa syntyi kohu vasta useita päiviä ohjelman lähettämisen jälkeen, kun Vlad Tepes ja Tundra Tabloids käänsivät haastattelun englanniksi. Oleellisempaa kuin miettiä sitä, miksi nuo nuorukaiset ovat mitä ovat, on tietenkin pohtia miksi suuri yleisö ei reagoinut ja erityisesti, miksi poliitikot eivät reagoineet ennen kuin kansainvälinen media kiinnitti ohjelmaan huomionsa. Itävallanjuutalainen tohtori Manfred Gerstenfeldin haastattelema nimetön ministeritason ex-poliitikko väittää, että hollantilaiset poliitikot yksinkertaisesti pelkäävät muslimivähemmistöä ja erityisesti sen sisällä kytevää väkivaltaan alttiita ryhmittymiä. Toinen ja ehkä jopa suurempi syy on se, että erityisesti vasemmistopuolueet saavat valtaosan muslimien äänistä, jolloin ne ovat ikään kuin myyneet sielunsa näistä äänistä. Hollannin maahanmuuttopolitiikka on täysin epäonnistunut, ja nyt nähdyt mielipiteet edustavat vain jäävuoren huippua.

Tavallaan pitää oikeastaan olla kiitollinen Johanna Korhoselle, joka avautui ahdistavaksi kokemastaan "uskonnollisesta vihapuheesta" (Johanna Korhonen ja pullon henki 5.3.2013). Hän nimittäin tuli avanneeksi - pandoran lippaan, lampun tai pullon sijaan - keskustelun aiheen, joka ei ihan heti tyrehdy: uskonnon nimissä harjoitetun rasismin. Tärähtäneistölle tavanomaiseen tapaansa Johanna ei vaan tajunnut, että hänen varoituksensa oli kuin rantahietikon kastelua pipetillä, kun selän takaa lähestyy tsunami. Tuo tsunami on heittänyt Eurooppaan ensimmäisessä aallossaan tuolla videolla näkyviä nuorukaisia, mutta johannakorhoset jatkavat matkaansa uima-altaalle itseään ruskettamaan pyyhe olkapäällä.

10 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Olen sen verran katsellut vastaavia videoita, että poikien puhe ei enää järkytä millään tavalla. Tuo on ihan tavanomaista tarinaa, jota kuulee Lähi-idästä kotoisin olevilta. Vähän fiksummat ymmärtävät sentään valehdella sen sijaan, että sanoisivat suoraan tykkäävänsä Aatun teoista. Noidenkin poikien vanhempien kotimaassa Mein Kampf on yksi myydyimmistä kirjoista.

Todellisuus on juuri noin ruma kuin se tuosta filmistä käy ilmi. Silti suuri osa kieltäytyy uskomasta, pitää muslimien juutalaisvihaa marginaali-ilmiönä tai sitten selittää sen pois Israelin ja palestiinalaisten konfliktilla.

Uskomattomia harhakäsityksiä saa edelleen kuulla. Israelilaiset ovat muka tappaneet miljoonia palestiinalaisia, vaikka Jordanian kuningas Hussein taisi heitä tappaa eniten, kun hän kukisti Mustan Syyskuun kapinan.

Jaassu kirjoitti...

Varmaan joskus tulevaisuudessa jotkin muut kulttuurit tutkivat länsimaiden tuhoa.

Miksi kehittyneet länsimaiset kulttuurit tuottivat maihinsa kehittymättömiä väkivaltaisia islaminuskoisia raakalaisia jotkä hylkivät kaikkia länsimaisia arvoja.

Anonyymi kirjoitti...

Tulemmeko näkemään tästä aiheesta Hesarissa monen aukeaman juttuja, joissa joka sivun kulmassa "RASISMI"?

Emme tietenkään, koska se voisi ruokkia väärää tietoisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Hesari varmaan nyt julkaisee monen aukeaman juttuja, joka sivun kulmassa "RASISMI".

No ei tietenkään julkaise. Sehän voisi avata silmät taantumukselliselle todellisuudelle.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos VH Jaassu ja Ano kommenteista. Mitäpä noihin mitään lisäämään. Olette oikeassa.

Vasarahammer kirjoitti...

Kun tuodaan ihmisiä Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta, saadaan kaupan päällisiksi ne tavat, arvot ja asenteet, jotka tekevät Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maista sellaisia kuin ne ovat.

Valkea kirjoitti...

Kiinnittäisin huomiota seuraaviin:

Videon muslimipojat eivät ole henkilöinä erityisen itsevarman oloisia, mutta he pitäytyvät toimittajan kovasta painostuksesta huolimatta tiukasti, levollisina ja naureskellenkin kovassa kannassaan, pitävät pintansa antamatta yhtään periksi. He myös ennustavat vedonlyönnillä, että he ovat vuoden päästä täsmälleen samaa mieltä. Jos samanlainen painostus olisi kohdistettu vastaavanoloisiin suomalaisiin nuorukaisiin jonkin asian tiimoilta TV:ssä (vaikkapa iänikuinen "rasismi"), suomalaiset nuoret olisivat yrittäneet parhaansa mukaan olla sovinnollisia ja sovittelevia, ja he olisivat antaneet kannoissaan periksi.

Musliminuorukaisten kohdalla kyse ei ole henkilökohtaisesta itsevarmuudesta, vaan heidän oman ryhmänsä uskonnollisesta, kulttuurillisesta ja etnisestä itsevarmuudesta, joka toimii mielipiteiden hievahtamattomana perustana ja valaa ryhmän yksilöihin itseluottamusta. Musliminuorukaisilla voi siten olla mitä tahansa oman ryhmän mielipiteitä, riippumatta siitä kuinka paljon ne ovat ristiriidassa virallisen liberaalin ideologian kanssa, ja riippumatta siitä kuinka paljon heitä yritetään painostaa ja manipuloida toiseen suuntaan. He säilyttävät kestävästi oman suuntansa ja julistavat halutessaan mielipiteensä kenelle tahansa, missä tahansa. Liberaali yhteiskunta perustuu hallitsemiseen poliittis-yhteiskunnallisella, psykologisella ja kulttuurillisella (laajasti ymmärrettynä, mukaanlukien median vaikutus) manipuloinnilla. Muslimeihin kaikkialta tulviva liberaali manipulointi ei ole tehonnut eikä tehoa tulevaisuudessakaan. Liberaali yhteiskunta on epäonnistunut tavoitteessaan integroida muslimit liberaaleiksi kansalaisiksi.

Kuten toimittaja lopussa toteaa, muslimien viha ei kohdistu pelkästään juutalaisiin vaan myös hollantilaisiin.

Vasarahammer kirjoitti...

Vaikka Valkea aivan oikein ilmaisee, että islamilaiset maahanmuuttajat ovat laajalti vastustuskykyisiä PK-virukselle, tämä ei estä heitä käyttämästä PK-ideologiaa oman asemansa parantamiseen.

Tämä näkyy tavassa, jolla erilaiset islamilaiset järjestöt ja niiden puhemiehet käyttävät uhristatusta hyväkseen. Tarkoituksena on tosin ainoastaan parantaa islamin asemaa yhteiskunnassa. Muiden uhristatuksellisten ryhmien asema ei heitä kiinnosta.

Vasarahammer kirjoitti...

Jatkoa edelliseen..

Eli muslimit ymmärtävät liberaalin yhteiskunnan toimintaperiaatteet mutta eivät ajattele, että käyttäytymissäännöt koskisivat myös heitä.

Liberaalissa yhteiskunnassa valtiolta hankitaan etuuksia omalle ryhmälle uhripositiota korostamalla. Tämän muslimit ovat oppineet.

Muiden uhristatuksesta nauttivien ryhmien ja muslimien välillä voi esiintyä ristiriitoja. Tällöin muiden ryhmien edustajilla on riski joutua paarialuokkaan, jos he liian kovaäänisesti arvostelevat muslimien suhtautumista esimerkiksi homoihin tai juutalaisiin.

Muslimien edustajat myös varoittelevat radikalisoitumisesta, jos heidän vaatimuksiinsa ei suostuta. Tällaista vipuvartta muilla uhriryhmillä ei ole.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Valkea ja Vasara hyvistä oivalluksista. Luin juuri että maallistuneessa (hehheh) Turkissa ihmiset keskustelevat Israelin tuhosta yhtä arkisesti kuin Suomessa puhutaan luteiden tuhoamisesta. EU ei uskalla puuttua asiaan, koska muslimit äänestävät vasemmistoa, eikä Euroopassa ole yhtään maata enää jäljellä, jossa oikeisto pitäisi valtaa.