lauantai 16. maaliskuuta 2013

Hautala ja kaapin ovi

Heidi Hautala joutui myrskyn silmään, kun hänen miesystävänsä nosti asuntonsa remontoinutta yrittäjää vastaan vahingonkorvauskanteen. Tämän päivän Totuus uutisoi, että miesystävän talo on Etelä-Karjalassa Luumäen kunnassa. Kunta on tunnettu ehkä parhaiten siitä, että siellä on asunut mm. presidentti Svinhufvud. Pieneltä paikkakunnalta ovat lähtöisin myös sellaiset puolijulkimot kuin kirjailija Ilkka Remes ja Jumalan teatterista uralleen julkisuutta hakenut professori Esa Kirkkopelto. Kunnan läpi menee rautatie Venäjälle, joten kunnan juna-asemalta esimerkiksi Urkki Kekkonen matkasi noottikriisiä setvimään marraskuussa 1961.Luumäen nykyisin tunnetuin asukas lienee muuan venäläistaitelija, voimakkaasti presidentti Vladimir Putinia arvostellut Andrei Nekrasov. Sattumoisin samainen Nekrasov on hiljattain käräjöinyt Luumäellä sijaitsevan asuntonsa korjauksesta oikeudessa (Iltalehti).

Hautalan suhdetta ulkopoliittisesti mielenkiintoisessa aiheessa ei ole missään käsitelty. Hautalan pimeästi maksaman palkkion sai senkin tsetseeni-nainen, ja kuten tiedämme Tsetsenian sota on ollut Venäjällä erityisesti Putinin valtapyrkimysten päänäyttämö. Tietenkään ei voi olla niin, että Hautala ei saisi seurustella Putinia arvostelevan henkilön kanssa tai että Putinin arvostelun pitäisi mitenkään olla Suomessa kiellettyä tai rajattua. Sinänsä nostan Hautalalle hattua hänen toiminnastaan ja toivon että hän jatkossakin roikkuu terrierinä ihmisoikeuksia polkevien lahkeessa.

Hautala on eittämättä hallituksemme rohkein ministeri ja siinä mielessä saa vilpittömän arvostukseni. Ainoa asia mistä mussutan on se, että ministerin tulisi lain mukaan ajaa suomalaisten etua - ei tsetseenien eikä venäläisten. Valitettavasti en näe sen tapahtuvan. Toivoisin että Hautala käyttäisi tarmonsa maan eduksi eikä oman kunnianhimonsa tyydyttämiseksi.

3 kommenttia:

白鸟 kirjoitti...

Hei tonttu-ukko, tuossa Nekrasov vs. muurari -käräjöinnissä Heidi Hautala toimi todistajana, samoin pariskunnan ystävä Mikael Storsjö. Siivoja-tsetseenin on kirjoitettu olevan "erittäin läheisessä suhteessa" siihen remppamieheen.

Asiakirjat tsetseenien laittomasta maahantuonnista on nyt julkaistu, ja kuulusteluissa Heidi Hautala -joka yhdessä Mikael Storsjön kanssa perusti terroristeja hyysäävän Finrosforumin- väitti olevansa tietämätön kuoroesiintymisen varjolla järjestetyistä viisumeista. Viime aikoina Storsjön maahantuomia tsetseenejä on pidätetty Ranskassa ja Espanjassa erilaisiin räjähdeaine -ym jihadvälineistö juttuihin liittyen.

Putin on paska jätkä, mutta väittäisin kaukasuslaisten olevan better off federaatiossa kuin emiraatissa.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos nti 83 lisätiedosta. Ei paljon ihmetytä että Hautala on ollut mukana näissä tsetseenien laittomissa maahankuljetuksissa jos miesystävä on Putinin Venäjän vihulainen. Kummallisia keitoksia aiheutuu näistä vihollisesi vihollisista.

En ole perehtynyt tsetseenien tilanteeseen, mutta varmasti he ansaitsisivat oman valtionsa. Putin vaan valitettavasti meni toteamaan, että Venäjällä on oikeus "korjailla" väärin piirrettyjä rajaviivoja, joten toiveella voinee pyyhkiä takapuolta.

Anonyymi kirjoitti...


http://yle.fi/uutiset/kotkaniemi_aukeamassa_jalleen_ensi_kesana/6467755