sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Homoparien adoptio-oikeus

Hollannissa lesbopari on joutunut pakenemaan maan alle piiloon jouduttuaan Turkissa julkisuuden valokeilaan. Yhdeksänvuotiaan adoptiopojan vanhemmat ovat esiintyneet televisiossa saadakseen poikansa takaisin. Tiedossa ei ole, miksi he alun alkaen ovat antaneet poikansa adoptoitavaksi.

Uutisen mukaan turkkilaiset ovat raivoissaan siitä, että homopari kasvattaa muslimia, mikä on islamin mukaan ehdottomasti kiellettyä. Naisparia ei kuulemma ole suoranaisesti uhkailtu, mutta varotoimena he ovat päättäneet piiloutua, jotta eivät menettäisi poikaansa. Tai henkeään.

Turkin länsivastainen pääministeri Recep Tayyip Erdogan vierailee ensi viikolla Hollannissa, ja hänen voi olettaa ottavan asian esiin keskustellessaan isäntiensä kanssa. Siinä missä Venäjällä Suomessa asuvien venäläislasten kaltoinkohtelua käytetään sisäpolitiikassa häikäilemättä hyväksi, onkin mielenkiintoista nähdä, miten Turkin pääministeri taipuu miellyttämään omia äänestäjiään. Erdoganin kannattajathan ovat ns. islamisteja eli tulkitsevat koraaniaan sanatarkasti.

Asian tekee kutkuttavaksi se, että EU neuvottelee Turkin mahdollisesta jäsenyydestä. Luonnollisesti tämä islamin avoin viha homoseksuaaleita vastaan ei millään tavalla johda muslimien maahanmuuton rajoittamiseen vaan entistä hurjempaan "kotouttamiseen". Tilanne muistuttaa paljon vanhoja aikoja, kun Neuvostoliittoa ihailleet länsikommunistit sulkivat kylmästi silmänsä ihanneyhteiskuntansa kaikilta epäkohdilta. Niinpä ei tietenkään ole ihme, että monikulttuurisuus on vasemmistolainen ideologia, jonka vastustajat joutuvat pakenemaan henkensä edestä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja tähän saataneen piankin kommentit esim Anna Kontulalta, Tarja Haloselta, Johanna Korhoselta ja -bingo- Eva Biaudetilta.
En kylläkään pidätä hengitystäni kommenttejaan odotellessani...

Kumitonttu kirjoitti...

Katselin Olof Palmesta kertovan dokumentin ja siinä toimittajana työskennellyt Jan Guillou haastatteli Palmea puhelimessa. Palme ensin kielsi toimittaneensa verottajalle Amerikasta saamaansa luentopalkkiota (lue: poikansa sai maksuttoman lukukauden jossain yliopistossa) ja puoli minuuttia myöhemmin väitti toimittaneensa tiedon verottajalle. Siis ihan pokerinaamalla, ja sen jälkeen alkoi syyttää Guillouta hänen yksityisasioihin puuttumisesta tuohtuneena.

Tässä femilesbojen suhtautumisessa muslimimaahanmuuttoon on jotain samankaltaista. Kielletään ja myönnetään asiat samassa lauseessa ja lopuksi vaihdetaan puheenaihetta ja syytetään toista moraalittomaksi. Kaikkein hankalinta on keskustella sellaisen kanssa, joka ei ymmärrä omien puheidensa ristiriitaisuuksia. Kun lesbopari haluaa samaan aikaan tukea humanitaarista maahanmuuttoa ja lapsen adoptio-oikeutta homopareille, ei voi kuin ihmetellä minkälainen on heidän todellisuudentajunsa.

白鸟 kirjoitti...

Tossa dutchnewsissa sanotaan että se pikku-Yunus on lesboparin "foster child", suomeksi siis perhesijoituksessa oleva lapsi, ei adoptoitu. Koska sijoitus on kuitenkin alkanut pojan ollessa 5kk, ja hän on nyt yhdeksän, niin ei missään sivistysvaltiossa ole tapana hajottaa de facto perhettä. Yunus on käytännössä hollantilainen lapsi, jolle äidit yrittävät tohkeissaan opettaa turkkilaisen kulttuurin kivoja puolia.

Jutun mukaan turkkilaisparilta huostaanotettiin myös kaksi muuta lasta, jotka he kidnappasivat takaisin itselleen ja lähtivät takaisin Turkkiin. Tästä on sittemmin käräjöity. Kaikkien lasten, ml. pieni vauva, huostaanotolle tarvitaan Hollannissakin erittäin painavat syyt, joten kyseessä ei taida olla maailman parhaat äiskä ja iskä.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos nti 83 täsmennyksestä. Jo tuo että omilla lapsilla tehdään uskonnollista kiihotusta kuvastaa, että biologiset vanhemmat edustavat omaa kulttuuriaan kaikessa huonossa. Meikäläisittäin ajateltuna. Omassa kulttuurissaan he varmaankin ovat arvostettuja tukipilareita, kun huolehtivat ettei muslimipoikaa lesbot kasvata.