perjantai 8. helmikuuta 2013

Yksi kuva - tuhat sanaa

Heidän:
Meidän:
Why muslims hate us?

9 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Koraanissa sanotaan, ettei miehen ja naisen intiimien paikkojen näkeminen kuulu kenellekään muulle kuin aviopuolisoille.

Huomioon ottaen myös sen, että seksuaalista väkivaltaa esiintyy arabimaissa yleisemmin kuin lännessä, on burkhan käyttö perusteltua.

Maassa maan tavalla.

DuPont kirjoitti...

Ehkä jotain välimuotoa itsekin toivoisin...

Anonyymi kirjoitti...

Neljäs oikealta on nätti - siis tuossa alemmassa kuvassa.

-Tikka

Kumitonttu kirjoitti...

Neljäs oikealta

Kummasta reunasta?

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmasta, mikäli ymmärrän kysymyksen oikein.

Närästäähän tuo näky varmaan keskivertomuslimia, uskon sen.

-Tikka

Jaska Brown kirjoitti...

Olen joskus puolitosissani sanonut, että jos meidän naiset olisivat yhtä rumia kuin arabien, niin kyllä nekin kannattaisi silloin pukea säkkiin.

Kyse voi olla ihan henkilökohtaisesta preferenssistä, mutta olen monen muunkin kuullut sanovan että arabinaisissa on kaikista suurklustereista keskimäärin vähiten hyvännäköisiä. Itäaasialaiset, afrikkalaiset ja eurooppalaiset menevät mennen tullen ohi. Vain aboriginaalit taitavat hävitä...

Kumitonttu kirjoitti...

Makuasioita, sano. Minusta arabinaiset ovat kauniita.

Kumitonttu kirjoitti...

Kauniita arabinaisia

GM kirjoitti...

En ole lainkaan samaa mieltä että arabinaiset olisivat keskimääräistä rumempia. Joissain arabimaissa, joissa burkhaa ei juuri lainkaan pidetä (Marokko), tilanteen voi käydä tarkistamassa. Jossain Casablancan tai Rabatin kaduilla näkee niin jäätävän kauniita naisia ettei missään. Ja paljon.

Mutta kun makuasioista ja suurklustereista puhutaan niin mielestäni nämä lyhyet tanttarat suomineidot jotka peittävät itsensä suomalaisburkhaan eli tuulipukuun, eivät ole kyllä mistään kotoisin. Samoin kiinalaiset, korealaiset ja japsit...c'mon man.

Ehken kauneimmat naiset löytyvät itä-euroopasta. Tsekatkaa Ukrainaa vaikka.