lauantai 15. syyskuuta 2012

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XIV

Paavo Arhinmäki toivotti RKP:n puheenjohtajan kyyditettäväksi Siperiaan. Suomenruotsalaiset nostivat heti hurriviha-kortin esiin ja kuulemma ihmettelevät, inhoavatko vasemmistoliittolaiset suomenruotsalaisia. Oma veikkaukseni on, että Vasemmistoliiton kannattajissa on keskimääräistä enemmän nitä, joiden mielestä suomenruotsalaiset edustavat vaurasta omistavaa ylempää keskiluokkaa. Tällaisella henkilöllä on enemmän omaisuutta kuin keskimääräisellä vasemmistoliittolaisella, joka kannattaa tulontasausta. Koska suomenruotsalaisen kartanon salissa tulontasaus ei saa jakamatonta hyväksyntää, on mahdollista että vasemmistoliittolainen kokee inhoa herrasväkeä kohtaan.

Arhinmäkihän kunnostautui vain vuosi sitten tekemässäni (Arhinmäen vihapuheet - osa MMMMM 29.7.2011) kirjoituksessa ihailtuaan poliisintappaja Sten Christenseniä jalkapallokatsomossa. Halla-aho sai Soinilta kenkää pohdiskeltuaam, että kreikkalaiset eivät taivu hallituksensa budjettileikkauksiin kuin panssarivaunujen edessä.

Omaa itsemurhaansa suunnitellut "elokuva"ohjaaja Aki Kaurismäki sekoili kännissä Guardianin haastattelussa viime keväänä, mutta vasemmistoeliitin sananvapaus onkin vastuullista - toisin kuin konservatiivien. Vasemmistolainen nimittäin omaa korkeamman moraalin - sehän on moraalitonta vastustaa tulontasausta. Tulontasaus tapahtuu valtion väkivaltakoneistolla uhkaamalla, eli se nojaa väkivaltaan, ja siten väkivallan käyttö on aina oikeutettua sen tavoitteiden täyttämiseksi.

Eräs suurimmista vasemmiston bluffeista on kasvisruoka, jota kaikkein puhdasoppisimmat sosialistit alleviivaavat ostamalla luomutuotteita. Luomuruoan terveysvaikutuksien tieteellinen näyttö on suunnilleen yhtä vaikuttava kuin ilmaston lämpenemisen vastaava, mutta sehän ei ole mikään este tai edes hidaste. Kirsten Brandtin tutkimuksen mukaan mitään näyttöä luomuruoan terveysvaikutuksista ei ole. Jos luomuruoassa olisi esimerkiksi 12% enemmän terveyttä edistäviä aineita (mitä niissä ei siis ole), niin luomuruokavalio toisi keskimäärin 25 päivää lisää elinaikaa (naisilla 17) laskeskeli Brandt. Samaan lopputulokseen tosin pääsee laihduttamalla 570 grammaa (naisilla 390).

3 kommenttia:

Coskar North kirjoitti...

Arhinmäen iniseminen vihapuheesta on ollut kyllä tekopyhintä touhua ikinä. On se vaan kumma, että tässä maassa avoimesti poliisimurhaajaa, pankkiryöstäjää ja raiskaajaa fanittava jalkapallohuligaani voi toimia ministerinä vain, jos sattuu kannattamaan oikeaa ideologiaa. Samaan aikaan hiukan ikävään sävyyn islamista kirjoittavia tahoja savustetaan koko eduskunnan yhteisvoimin pois hallintovaliokunnan puheenjohtajan paikalta.

Omaan lähipiiriini kuuluu paljon vasemmistolaisia, ja olet oikeassa siinä, että merkittävä enemmistö heistä omaa hyvinkin nuivan suhtautumisen suomenruotsalaisiin juuri näiden keskimääräistä korkeamman elintason vuoksi.

Miltton Friidman kirjoitti...

Luomuruoan terveysvaikutuksien tieteellinen näyttö on suunnilleen yhtä vaikuttava kuin ilmaston lämpenemisen vastaava, mutta sehän ei ole mikään este tai edes hidaste.

Onko järki yleensäkään ollut mukana vasureiden puuhissa? Milloinkaan?

Kumitonttu kirjoitti...

CN: Minkäköhän takia aiheesta ei puhuta? Olisi hauska tietää, kuinka moni itseään vasemmistolaisena pitävä kannattaa Jokereita ja kuinka moni HIFK:ta.

MF: Ei tietenkään voi sanoa ettei vasemmistossa ole järkeä. Sitä kyllä on, mutta logiikka on kadoksissa.