keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Breivik ja antijihadistit

Iltalehden uutisen mukaan Oslon verilöylyn Anders Breivik oli tekoa suunnitellessaan ja sen toteuttaessaan ymmärrystä vailla eli ns. hullu.
Oikeuspsykiatrit kertoivat useaan otteeseen, että Breivikin mielentilasta vallitsi koko selvitystyön ajan täysin yksimielinen käsitys asiantuntijoiden kesken.
Lukijani varmaan muistavat vielä, kuinka innokkaasti liberaalia fasismia kannattava eliitti kytki Breivikin, Halla-ahon, Gates of Viennan ja pari suomalaista blogia tähän joukkomurhaan.

Professori Jyrki Virolainen - sekoomuslainen virkaeliitin kausikorttilainen - saattoi syyllistyä kunnianloukkaukseen Jussi Halla-ahoa vastaan mm. seuraavilla väittämillään:

19. Nyt siis eurooppalaisetkin mediat alkavat huomata, mitä on suomalainen vihapuhe ja mistä sitä johdetaan: parlamentista! (463 7.8.2011)

8. Itse pidän Jungnerin esille tuomaa ajatusta Jussi Halla-ahon asemasta hallintovaliokunnan puheenjohtajan tehtävässä ymmärrettävänä. Kysymys ei ole politikoinnista, kuten Halla-aho väittää, vaan eduskunnan uskottavuudesta. (460 30.7.2011)

11. Asiantuntijoiden lausunnoissa ollaan yksimielisiä siitä, että vaikka Breivik on psykopaatti, häntä ei voida pitää mielisairaana tai "hulluna". Breivik tiesi oikein hyvin, mitä hän oli tekemässä ja teki. Tästä ei ole epäilystäkään. (459 28.7.2011)

Nyt kun on siis useamman lääkärin toimesta todettu, että Breivik on umpihullu, niin missä ovat Virolaisen anteeksipyynnöt (joita hän itse suorastaan profeetallisella julistamisellaan edellytti jopa Timo Soinilta!) niistä vihjailuista, että islamista huolestuneet bloggaajat (ks. blogilistaani sivun vasemmassa laidassa) ovat jollain perverssillä tavalla vastuussa Oslon joukkomurhasta! Varsinkin Virolainen, joka "ilman epäilystäkään" tiesi Breivikin henkisen tilan ilman tutkimuksia, syyllistyi juuri Halla-ahon mainitsemaan politikointiin.

Virolaisen - ei kenen tahansa pellen, vaan Suomen poliittisen eliitin terävintä (hehe) kärkeä edustava lakimies - mielestä merkittävä suomalainen bloggaaja omine mielipiteineen on vastuussa norjalaisen mielisairaan teoista. Eikö tämä ole vielä räikeämpää kuin Halla-ahon tuomioon johtanut väite, jonka mukaan islam on vastuussa pedofiliaan yllyttämisestä hallitsemillaan alueilla? Halla-aho puhui havaituista tosiasioista - Virolainen loihtii mielikuvituksen avukseen.

Tästä ei ole pitkä matka Neuvostoliiton tuomioistuimien toimintaan, missä tuomari saattoi tuomita myös teoista, joista ei oltu säädetty rikoslaissa rangaistusta. Rangaistuksen puute oli vain osoitus siitä, että lainsäätäjä toimii jälkijunassa. Tällaisia demlalaisia meillä on siis ylimpinä asiantuntijoina ja arvojohtajina.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Mitään anteeksipyyntöjä niiltä, jotka kesällä leimakirveitä heittelivät, ei tietysti kannata odottaa.

Tuossa Breivikin väitetyssä mielisairaudessa on kyllä toinenkin puoli. Neuvostoliitossa toisinajattelijat suljettiin mielisairaaloihin. Ei tarvita paljonkaan foliohattuilua, jos haluaa ennustaa, että kuviteltavissa olevassa tulevaisuudessa toisinajattelu medikalisoidaan ja väärin ajattelevat julistetaan mielisairaiksi.

Kun keskustelu on pelkkää metaa kuten nykyinen keskustelu "vihapuheesta", kukaan ei välitä enää sanojen sisällöstä.

Kumitonttu kirjoitti...

Juu, anteeksipyyntöjä ei nähdä.

Ei tarvita paljonkaan foliohattuilua, jos haluaa ennustaa, että kuviteltavissa olevassa tulevaisuudessa toisinajattelu medikalisoidaan ja väärin ajattelevat julistetaan mielisairaiksi.

Kiinassa nettiriippuvuus on jo luokiteltu sairaudeksi, ja tarvittaessa tuomioistuin voi päättää "pakkohoidosta". On helppo kuvitella, miten toisinajattelijat tehdään vaarattomaksi.