lauantai 8. tammikuuta 2011

Valkoisen miehen hommia

Kuten Octavius jo ehtikin raportoida, Sekoomuksen helsinkiläinen puheenjohtaja Laura Räty kuvailee suurkaupungin olemusta hiukset pystyyn nostavalla tavalla:
- Helsinki on suurkaupunki, joten tänne ovat keskittyneet asunnottomat, päihdeongelmaiset ja ne maahanmuuttajat, jotka tarvitsevat tukea. Hyvä näin, se on metropolin tyypillinen ominaisuus.
Internetin kruunaamaton törkyturpa, Panu Höglund, vuoden vaihteessa jo ehtikin Tidarin blogissa kunnostautua toteamalla:
Kokoomus on Suomessa tällä hetkellä tärkein oikeistopuolue. Se, että jossain oman päänsä sisäisessä kumitonttulandiassa asustava äärioikeistolainen ei pidä Kokoomusta oikeistopuolueena, on täysin hänen oma ongelmansa.
Rehellisesti toivon, että se olisikin oma ongelmani, mutta kun ei enää ole. Englanissa jo maistellaan tätä valkoisiin kohdistuvaa väkivaltaa (Mail Online), jota Ville Komsi (Soininvaara: Halla-aho ja Vihreitä äänestäneiden raiskaaminen 17.11.2008 kello 17:49) ja Panu Höglund (Kullervolle kiitos) toivovat silmät ilosta vilkkuen.

Englantilainen poika Nicholas joutui siis AFRO2-projektin (Kiitos Ykälle) uhriksi ihan omaa syytään. Vanha sanonta kertoo, että ei ole valkoisen miehen hommia. Mennä metropolissa puistoon. Syyttä ei Vihreitä sanota Sekoomuksen puisto-osastoksi.

9 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Kaikkialla maailmaa kierrellässeni olen huomannut, että kaikissa vähän suuremmissa kaupungeissa on alkoholisteja ja kerjäläisiä,
myös arjalaisessa Saksassa.

Tietenkään asunnottomien olemassa olo ei ole toivottavaa, mutta suurkaupungit vetävät köyhiä puoleensa mahdollisuuksien takia, kaikkia ei onnista.

Kumitonttu kirjoitti...

myös arjalaisessa Saksassa

Tiedän ettei pitäisi kysyä, jos ei halua kuulla vastausta, mutta miten arjalaisuus liittyy tähän aiheeseen?

Tomi kirjoitti...

Ei mitenkään, mutta olet kirjoitellut saksalaisista myönteiseen sävyyn.

Vasarahammer kirjoitti...

Täytyy tähän vielä postata klassinen Ville Komsi -sitaatti, jonka Osmo Soininvaara julkaisi blogissaan.

"Ikävä velvollisuuteni on kertoa, että jos syttyy sota teikäläisten ja esimerkiksi minun tuntemieni mamujen välillä — joista useimmat ovat kelpo ihmisiä — me olemme siinä sodassa eri puolilla.

Yritän olla oksentamatta, kun ruumiinne likoavat puroissa ja mätänevät metsiin. Täytyyhän minun, kun tekin olette niin urheita ja topakoita, eikö vain? Tuhannen vuoden kuluttua kukaan ei muista mitään."

Vasarahammer kirjoitti...

Otetaan tähän vielä sitaatti Hönu Paklundilta, tuolta Turun lahjalta iirin kielelle.

"Libertaristi on aivovammakonservatiivin liittolainen ja apumies esimerkiksi sillä tavalla, että libertaristi vaatii aivovammakonservatiiville periaatesyistä oikeutta vaikkapa pakottaa maailmankuvansa lapsilleen."

Nimimerkki Tiedemies on ilmeisesti lainannut tai tarjonnut termin "aivovammakonservatiivi" Hönulle. En tiedä, miten päin homma on mennyt.

Joka tapauksessa Hönu Paklund tuossa todistaa, kuinka Kristiina Halkolan tavoin, kuinka sinun lapsesi eivät ole sinun. Eli sinä et voi välittää omaa arvomaailmaasi omille lapsillesi, koska valtio ja Hönu Paklund kieltävät tämän.

Toki Hönu vastustaa maailmankuvan "pakottamista", mutta hänen kielenkäytöllään tuo sana tarkoittaa todellisuudessa ihan jotakin muuta.

Kumitonttu kirjoitti...

Tomi - onko sinulla jotain saksalaisia vastaan, vai miksi olet kiinnittänyt asiaan huomiosi?

Tomi kirjoitti...

Ei minulla ole saksalaisia mitään vastaa, asunhan Saksassa.

Vaan kun mollailet suomalaista politiikkaa, ei tämä Saksakaan ole tehokkuuden ja hyvinvoinnin paratiisi.

Kumitonttu kirjoitti...

Huomenta Vasara!

Komsin kommentti on kaikessa rujoudessaan paljastava. Kuin pelon kangistaman nuoren itsemurhapommittajan viimeiset sanat. Hönön kirjoitukset ovat niin outoja, että miehen absolutismille lienee omat syynsä. Jos isä ja äiti eivät saa päättää lastensa kasvatuksesta, mennään puhtaasti marxilaisille linjoille. Lasten kaappaaminen oikeamielisten kasvatettavaksi on jo nyt yllättävän hyväksyttyä. Ihminen, joka on laitostunut ja siten riippuvainen poliittisten päättäjien suosiosta, on helppo hallittava. Tällaisille hönöille on vaikea ymmärtää, että joku ei haluakaan alistua.

Tidarin aivovammakonservatismi on silkkaa pelleilyä. Tidarille uskonnollisuus on konservatismia mutta vasemmistolainen eetos on edistyksellistä liberalismia. Kummallista on, että Tidari vastustaa uskontoon liittyviä tapoja ja perinteitä, mutta kannattaa vasemmistolaisia kultteja, joista ilmastouskonto siihen liittyvine rituaaleineen on näkyvin. Samanlaista kaksinaismoralismia kuin Hönölläkin; "periaatteessa annan sinun olla mitä mieltä haluat, mutta käytännössä en".

Kumitonttu kirjoitti...

ei tämä Saksakaan ole tehokkuuden ja hyvinvoinnin paratiisi

Enpä ole koskaan moista epäillytkään.