keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Monikulttuurinen valtiohistoria

Neuvostoliitossa havaitsin monikansallisen valtion kuolinkamppailun alkaneen, kun eri etnisiä ryhmiä ei enää kyetty pitämään yhdessä väkipakolla. Hajoaminen oli jo käynnissä vieraillessani siellä vuonna 1990 ja olin vakuuttunut, että maa oli menossa kohti loppuaan. Tulkkini ja oppaani, kaikki nuoria ihmisiä, vahvistivat näkemykseni. Historia on osoittanut, että monikansalliset valtiot kulkevat kohti etnisten ryhmien valtioliittoja. Neuvostoliitto ja Jugoslavia käyvät tästä esimerkkeinä.

Ken Saro-Wiva "Vankilapäiväkirja"

4 kommenttia:

Kyllästynyt kirjoitti...

Hyvä löytö!

Meitä huutavia ääniä erämaassa on vähän joka puolella, mutta kukaan "siellä ylhäällä" ei tunnu kuuntelevan.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos, Kyllästynyt. Tilanne on mennyt sellaiseksi, että "siellä ylhäällä" ei enää edes haluta kuunnella, ja siksi vakavalla naamalla vaaditaan kaikenlaisen nettikirjoituksen kieltämistä. On se jännä juttu.

Kyllästynyt kirjoitti...

Täällä lahden takana jäkätetään jatkuvasti ja kiihtyvällä raivolla, että on se hirveää kun ihmiset saavat kirjoitella omia, OMIA mielipiteitään, jotka eivät ole poliittisesti korrekteja (=siis rasistisia ja muukalaisvihamielisiä) suoraan nettiin!!! Ajatella. Kun valtamedia ei pysty sensuroimaan ihan kaikkia palstoja.

Näin demokraattisessa länsimaassa kuin Ruotsi pitäisi LUONNOLLISESTI anonyymius kieltää ja jos joku kirjoittaa nimettömästi ikäviä juttuja, niin hänen IP:nsä kautta pitää selvittää, kuka kirjoittaja on ja sitten "hänga ut personen" eli panna hänet häpeäpaaluun ilmoittamalla kaikille hänen henkilötietonsa. Jne.

Ruotsi on demokratian irvikuva.

Kumitonttu kirjoitti...

Huomenta Ruotsiin Kyllästyneelle! OMAT mielipiteet ovat vaarallisia, koska niitä ei voi hallita. Se on vähän kuin nauru, joka osoittaa, että ihminen ei ole kurissa! Aikoinaan hoveissa oli narrit sitä varten, että he sanoivat ääneen sen, mitä muut eivät saaneet. Nyt yritetään katkoa narreilta kaulat, mutta se tietää vain poliittisen eliitin valtakauden loppumista. Siitä tämä kauhean ja pelätyn "äärioikeistolaisen" liikehdinnän pelko.