keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Puolueen viestintä on aivopesua

Pisteet Ylelle siitä, että se otsikoi kansallissosialistisen Suomen Vastarintaliikkeen olevan kansallissosialistinen (eikä äärioikeistolainen, kuten yleensä on ollut tapana). Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kun on ollut mukana Eugen Schaumanin muistotilaisuudessa Oulussa, ja samassa tilaisuudessa nämä natsipöljäkkeet ovat patsastelleet. Ilmeisesti on niin, että kansallismielisen Immosen ideologiasta juuri tuo kansallismielinen osa miellyttää myös kansallissosialisteja, jotka ovat (kuten nimestä ilmenee) kansallismielisiä.

Vaihtoehto kansallissosialisteille voisi olla myös Vihreät, jotka avoimesti liputtavat oppositioon siirryttyään ihastumistaan sosialismiin Vihreässä langassa. Puoluejohdon mukaan muiden oppositioon siirtyneiden sosialistipuolueiden kanssa voidaan tehdä yhteistyötä paitsi kristillisten, joiden ehdoilla ei tehdä yhtään mitään. Vihreillä on erittäin voimakas tarve pakottaa muut noudattamaan omia rituaalejaan aivan kuin muillakin uskonnollisilla liikkeillä. Muslimit aloittavat huomenna ramadanin, joka maltillisen muslimin mielestä
Se on Koraanin kuukausi
Koraani aivopestään muslimipoikien mieleen loputtomalla ulkoluvulla ja toistolla toistojen perään. Muslimi hokee päivässä ainakin viisi kertaa, että Muhammad on ainoa jumala (Adhaan ja Shahada). Tämän jälkeen rukoillaan kuolemaa juutalaisille, kristityille, ateisteille ja muille saastaisille sioille, apinoille ja koirille.

Tätä samaa aivopesua harrastettiin myös 30-luvun Saksassa, ja tutkijoiden mukaan pesu toimi moitteettomasti:
– Jos alistaa ihmisiä totalitaariselle hallinnolle heidän kehitysvuosiensa aikana, se vaikuttaa heidän mielensä toimintaan.
Suomessa oli hyvin lähellä tapahtua sama kuin Ruotsissa, jossa kokonainen sukupolvi aivopestiin internationalistisen sosialismin monikulttuuriselle propagandalle. Vaikka Ruotsi tällä seisomalla lopettaisi itsetuhoisen toimintansa, se ei edellä mainitun saksalaistutkimuksen mukaan enää maata pelastaisi. Nykyiset ruotsalaislapset on ehditty indoktrinoida sosialismin vankkumattomiksi tukijoiksi. Hannu Lauerma on todennut, että 15% ihmisistä uskaltaa uhmata auktoriteetteja, ja tuo 15% äänestää Ruotsidemokraatteja. Suomen ulkoministeriksi nousseen Timo Soinin todetaan ruotsalaismediassa olevan täysin kelpaamaton mihinkään ministeripestiin Ruotsin hallituksessa. Ylen uutisessa monissa maissa Perussuomalaisia kutsutaan häikäilemättä "äärioikeistoon, populisteihin ja siirtolaisvihamielisiin" kuuluviksi. Toisin sanoen natseihin, vaikka sitä ei haluta suoraan mainita. Pelottelu natseilla on tehokas tapa aivopestä nyt kasvava sukupolvi, mutta Suomen osalta eurooppalaisen vasemmiston pyrkimys näyttää tyssänneen tähän. Kiitos suomalaisten vanhempien, jotka ovat ymmärtäneet vastuunsa jälkikasvustaan paremmin kuin valtio, joka mieluummin kasvattaisi lapsensa aivopesten heidät Puolueen uskollisiksi tukijoiksi.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hieno homma.

Leo "mengele" Stranius lienee myös lukenut Ylen siteeraaman tutkimuksen. Ehdottelihan hän jotain pakollista ekokasvatusta päiväkoteihin. Helsingin kaupungin käsittämättömästi (tai ehkä ei niinkään) hyväksymä pakollinen kasvisruokapäivä on samaa sarjaa.

Etenkin Ruotsin demaripuolue taitaa olla NSAPD:n jälkeläinen suoraan alenevassa polvessa. Hienoa, että omaa taustaa käytetään pahimpanan haukkumanimenä vastustajista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Minähän kuulun siihen sukupolveen, jota 1970-luvulla yritettiin aivopestä internationalistisen sosialismin kannattajaksi. Monikulttuurisuudestahan silloin ei edes tiedetty. Opettajista huomasi kyllä hyvin, että kuka vaahtosi tosissaan ja täydestä sielusta ja kuka taas lateli epistolan paperista. Mutta ns. aidot uskovaisetkaan eivät pärjänneet pikkupoikien salaiselle aseelle eli huonolle huumorille ja räkäiselle naurulle. Yhdellä sopivalla vitsillä lyötiin palasiksi 20 tuntia agitproppia ja niitä vitsejähän riitti.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, muistan toisella luokalla kerrottiin isoilta pojilta kuultu vitsi Puolueen opettajalle:
- Mikä on Suomen pienin järvi?
- Työläjärvi.
- Se on niin pieni ettei siihen mahdu Sorsan muna.

Becker kirjoitti...

Ruotsalaisessa ja Pohjois-Korealaisessa aivopesussa on se ero, että Pohjois-Koreassa se tapahtuu pakosta, mutta Ruotsissa se on vapaaehtoista.

Tuo Sverigedemokraattien 15% osuus täsmää kyllä hyvin tutkimusten kanssa yhteen.

Ruotsalaisilla on sellainen käsitys itsestään, että kaikki se mitä maassa kehitetään on ilman muuta pohjoismaiden parasta, luultavasti Euroopan parasta ja mahdollisesti maailman parasta.

Kumitonttu kirjoitti...

Becker, ei Ruotsin tilannetta oikein osaa selittää. Jollain tavalla koko yhteiskunta voi pahoin, kun siellä ei kyetä keskustelemaan asioista. Äänestihän siellä demareita vielä 90-luvulla noin 45% väestä. Sen jälkeen sikäläinen Kokoomus teki kataiset ja luisteli keskiviivan vasemmalle puolelle jättäen perinteisen oikeiston - siis uskonto ja isänmaa - tyhjäksi. Seuraukset on nähtävillä.

Kari kirjoitti...


Minusta selitys on yksinkertainen. Ruotsi on omaksunut Napoleonin jälkeisen enlightenmentin ideologian syvällisemmin kuin mikään toinen maa Benelux-maita lukuunottamatta, Saksan ja Ranskan jo saatua kurinpalautusta. Tosin, ei näköjään vielä riittävästi.

Kumitonttu kirjoitti...

Kari on oikeassa, Ruotsi on vienyt pisimmälle sen ihanneyhteiskunnan, jota EU edustaa mantereen kokoisena. Posketonta että EU päättää jakaa laittomat maassa olijat eri jäsenvaltioihinsa sen sijaan, että se lopettaisi laittomien maahantulijoiden virran.