keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Islam antaa homoille siivet

Uusi Suomi lainaa Suomessa tehtyä tutkimusta Charlie Hebdon terrori-iskun vaikutuksista. Kuten tavallista, tutkimuksessa asetutaan terroriin yllyttävän ideologian - islamia on turha kutsua uskonnoksi - jäsenten puolelle (eikä terrorin kohteeksi joutuvien). Oikeusministeriön Haaste-lehdessä julkaistu artikkeli tietää kertoa mm. seuraavaa:
Haastattelemani henkilöt, erityisesti naiset, joiden uskonnollinen vakaumus näkyy selvästi ulospäin vaatetuksesta, ovat kertoneet islamofobisista reaktioista niin kaduilla kuin työpaikoilla.
Luonnollisesti, jos joku kulkee terroriin kehottavan ideologian tunnukset yllään, ihmiset kyseenalaistavat tämän valinnan moraaliselta kannalta. Voihan sitä pukea päälleen vaikka SS-univormun ja seurata ihmisten reaktioita. Kansallissosialismi on laajasti tuomittu, islam ei vielä.
Monet kokivat tarvetta selittää, että islam oli todellisuudessa rauhan uskonto ja että heitä itseään hävetti, että islamin maine tahrautui ihmisten takia, joita he itse eivät pitäneet oikeina muslimeina.
Tuossa edellä kiteytyy islamin keskeinen ongelma: edes muslimit itse eivät tiedä, mitä on "oikea islam". Samalla tavalla kuin tässä tutkimuksessa lainattu tyttö päättää, kuka on "oikea muslimi", myös Lähi-idässä asuvat muslimimiehet voivat keskenään päättää, mikä on "oikeaa islamia".

Tästä MEMRI:n julkaisemasta raa'asta kuvasarjasta, jossa muslimit tiputtelevat toisiaan talon katolta, paljastuu islamin todellinen luonne. Paitsi että se oikeuttaa valehtelun ja väkivallan, se myös estää uskonnosta luopumisen kuoleman uhalla. Moista ideologiaa ei missään länsimaassa hyväksyttäisi, jos sellaiset säännöt kirjattaisiin kyseisen lahkon oppikirjaan. Lestadiolaisten ohjeita tutkittiin ylimmässä poliittisessa johdossa huolestuneina sen asettamista rangaistuksista lahkon sääntöjen rikkojille. Vastaavaa huolestumista ei tietenkään tapahdu islamin osalta.

Suomessa käydyssä homoavioliittojen keskustelussa rasittavinta oli avioliitto-oikeuden puolustajien kaksinaismoralismi. Yhtäältä he vaativat homoille adoptio-oikeutta, mutta toisaalta he vaikenevat täysin islamilaisen maahanmuuton aiheuttamasta uhasta homoseksuaaleille, juutalaisille, kristityille, ateisteille, naisille, lapsille, vääräuskoisille ja oikeauskoisille. Homojen oikeuksien suurin puute ei ole oikeus adoptioon vaan islamin vauhdikas kasvu Euroopassa - myös Suomessa.

Jokainen homojen adoptio-oikeuden kannattaja tulisi valtion varoilla lennättää omaan suosikki-avustuskohteeseensa Gazaan keskustelemaan homoseksuaalisuudesta. Palattuaan - jos palaavat - he voivat keskittyä tärkeämpiin asioihin. Ellei käy kuten moni tiukan linjan kommari kertoi 90-luvulla, että vaikka he kävivät Neuvostoliitossa, he eivät nähneet kansalaisten todellista kurjuutta. Vaikka sosialismi olikin tappava aate kymmenille miljoonille ihmisille viime vuosisadalla, oli se kuitenkin pienempi paha kuin islam.

13 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Somalinaiset kitisevät siitä, että joku ei näiden mielestä ole oikea muslimi? Montako somalinaista on toimii imaamina tai koraanikoulussa opettajana?

Homoavioliittoa pitää ruveta kutsumaan lesboavioliitoksi, sillä äänekkäimmät sukupuolineutraalin avioliiton puolestapuhujat ovat poikkeuksetta vihervasemmistolaisia feministejä, lesboja tai muuten vaan vinksahtaneita.

Lento-opetussessioiden käytännön järjestelyt lienevät helpommin toteutettavissa pohjoismaisissa kerrostalokolhooseissa kuin oikeaoppiset happohyökkäykset. Siitä niiden suuri suosio esimerkiksi Ruotsissa.

Castor kirjoitti...

Takfir on nimeltään tuo muslimien käytäntö päättää kuka on oikea musulmaani. Kannattaa lukea kirja nimeltä "The Leaning Tower" (kirjoittajaa en muista, kun olen lainannut kirjan kaverilleni).

Kumitonttu kirjoitti...

Oinomaos - hyvä huomio! Ikään kuin Tarja Halonen voisi ateistina päättää, kuka on hyvä kristitty Jumalan silmissä :)

Castor - yritän etsiä käsiini. Jos ennätät, niin voitko lukijoille tehdä lyhyen tiivistelmän? Ihan lyhytkin olis parempi kuin ei mitään.

Tikkablog kirjoitti...

Mua v*tuttaa toi isisi joka päivä yhä enemmän. Eikö tolle porukalle muka voi tehdä mitään?

Castor kirjoitti...

"The Looming Tower: Al-Qaeda and the Road to 9/11" by Lawrence Wright.

Lähtee Egyptistä 1930-luvulta islamilaisen veljeskunnan perustajasta ja etenee bin Ladeniin ja kumppaneihin siihen pisteeseen saakka, kunnes koittaa syyskuun 11. päivä. Aivan uskomaton teos, hävettää, että annoin nimen ensin väärin!

Anonyymi kirjoitti...

Irakin ja Syyrian kurdit yrittävät pistää hanttiin ISIS/ISIL:lle sen verran kun pystyvät. Iran tukee Syyriaa ja Libanonissa toimivaa Hizbollahia.

ISIS/ISIL on sanonut tavoittelevansa Jerusalemin "vapauttamista" eli Israelin hävittämistä. Siis sen jälkeen kun on saanut vallattua koko Irakin ja nujerrettua Syyrian, Libanonin ja Jordanian.

Iran on kuulemma sanonut Hizbollahille että nyt ei niitä raketteja tähdätä Israelin päälle vaan ISIS/ISIL:n päähän.

ISIS/ISIL tai sille uskolliset joukot ovat aktiivisia Siinailla ja nyt ne tappelevat Hamasin kanssa Gazassa. ISIS/ISIL on sanonut ampuneensa raketteja Gazasta Israelin puolelle. ISIS/ISIL tai sille uskolliset joukot eivät ole kovin kaukana Golanilta. ISIS/ISIL:in värvääjiä ja vakoojia toimii Länsirannan arabien keskuudessa ja arvatenkin myös muualla Israelin arabien luona.

Shin bet, Mossad ja Aman ovat varmasti ajan tasalla siitä miten ISIS/ISIL:n ja sille uskollisten ryhmittymien liikehdinnästä. Voi olla niin että jos ISIS/ISIL menee syvälle Jordaniaan niin Jordania joutuu pyytämään Israelilta ilmavoimien ja maavoimien väliintuloa.

Kumitonttu tietää jotain Israelin jutuista niin voi kertoa lisää. Missä Kari on? Häneltä voisi kysyä arviota.

Kumitonttu kirjoitti...

Tikka, voidaan tehdä mutta ei haluta.

Castor, kiittäen ja kumartaen. Ei tarvi hävetä - meillä pettää muisti mutta eivät tavat.

Vieras, ISIS on tosiaan päässyt pesiytymään Gazaan. Egypti yrittää mutta ei pysty tilkitsemään tunneleiden kautta kulkua. Hamasille tunneleiden menetys on paha takaisku "tullien" muodossa, ja nyt se on jopa menettänyt omilta asetehtailtaan raketteja ISIS:lle. Näyttää todella huonolta.

IDF pitää nyt jonkinlaista koeaikaa, että saako Hamas tilanteen takaisin haltuunsa. Käsittääkseni IDF on jo aloittanut värväämisen Gazassa tappaakseen paikalliset johtohenkilöt. Oma käsitykseni on, että IDF on pahasti alakynnessä tällä hetkellä. Jää nähtäväksi ja oma veikkaukseni on, että obamat ja soininvaarat ovat omilla toimillaan aiheuttaneet seuraavan Gazan sodan seuraavan vuoden kuluessa.

Blogini lukijat muistanevat, miten Osmo itki blogissaan, että Israel ei anna viedä sementtiä Gazaan. Olihan se jo silloin tiedossa että sementtiä tarvitaan tunneleiden rakentamiseen, mutta viides kolonna toimii kuin junan vessa.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tarkoitat että IDF on alakynnessä? Ei se ole vielä joutunut suoriin sotatoimiin ISIS/ISIL:iä vastaan. Se on varmaa että ISIS/ISIL on sen verran fanaattinen porukka että se kävisi Israelin päälle jos pääsee sille etäisyydelle että voi hyökätä.

ISIS/ISIL:n perustaja oli kuulemma aikaisemmin Saddamin armeijan erikoisjoukkojen majuri. ISIS/ISIL:issä on muitakin sunneja jotka olivat Saddamin ajan armeijassa. Siksi heillä on sotataitoja.

Ari Rusilan mukaan vajakit ovat vaihteeksi ajamassa jotain purtiloa Gazaan:

http://arirusila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195863-amnesty-hamas-teloitti-vastustajiaan

Kumitonttu kirjoitti...

No siis lähinnä sitä, että Israel ei ole saanut samanlaista otetta ISIS:tä kuin minkä se sai Hamasista vuosi sitten. Tiedustelulla menee oma aikansa saada selville kuka päättää, missä päättää ja mitä päätetään.

Kari kirjoitti...

Israel ja IDF on keskittynyt Iranin, Syyrian ja Libanonin tapahtumiin. Islamilainen valtio on toistaiseksi ollut olematon uhka Israelille, tai jopa pikemminkin pelannut sen pussiin taistelemalla Israelin vihollisia vastaan kaikilla rintamilla. Nykyään myös Gazassa.

Tilanne muuttuu nopeasti, jos (ja kun) IS sa vallan Syyriassa ja myöhemmin laajemminkin, sillä juutalaisten tuhoaminen kuuluu kiinteästi heidän eskatologiaansa.

Mutta ennenkuin IS voi keskittyä Israeliin heidän on kohdattava Iran, Obaman ja EU:n kaltaisine lakeijoineen ja hävittävä sille.


Anonyymi kirjoitti...

Obama on löysäillyt Iranin ydinohjelman kanssa. Toisaalta Obama tukee Syyrian kapinallisten toimia Iranin tukemia osapuolia vastaan. Obama ei myöskään ole antanut Iranille tukea ISIS/ISIL:iä vastaan.

Onko Jemenin tapahtumilla jotain roolia tässä? Iran tukee huthi-kapinallisia. Saudit ovat tukeneet hallitusta ja tehneet iskuja Jemenin puolelle hutheja vastaan. Obama on hyväksynyt saudien väliintulon.

Kumitonttu kirjoitti...

Vieras, Obama ja Iran ovat löytäneet toisensa ISIS:n vastaisessa toiminnassa, mutta Obamaa viedään kuin kenialaisen lammaspaimenen poikaa. Iran on määrännyt Hizbollahia käyttämään (iranilaisia) ohjuksiaan ISIS:tä vastaan, koska Iran pelkää omia hävittäjätappioitaan ilmaiskuissa. USA taas - ymmärrettävästi - ei halua viedä sekään omia lentäjiään Irakiin. Tilannetta ei ratkota taivaalta vaan talo talolta, katu kadulta.

Jemen on Iranin letkunpuristin Saudien ympärillä. Saudit eivät luota Obamaan, joka tukee Iranin ydinaseohjelmaa. Saudien tiedetään lähestyneen Israelin tiedustelupalvelua, mikä kuvastaa hyvin Obaman putoamista jonnekin Putininkin taakse kriisin ratkaisussa. Hankala tilanne Israelin kannalta. Israelilla on vaikea dilemma, mitä tehdä Syyrian rajalla sielläkään. Gazaan virtaa terroristeja Egyptin kautta, joka sentään yrittää tilkitä tunneleita, mutta Hamas on jo omasta mielestäni menettänyt otteensa vallasta.

Kari kirjoitti...

Huhutaan, että Israel olisi saudien kanssa testannut Jemenissä omaa Bunker Busteriaan Iranin rakettiarsenaaleihin Obaman kieltäydyttyä myymästä uusimpia versioitaan Israelille.