perjantai 12. kesäkuuta 2015

Itävalta lopettaa mamuilun

Kuten blogini lukijat jo tietävätkin, croissant on Wienin leipureiden vastaus muslimien valloituspyrkimyksille. Syökää croissanteja - syötte islamin puolikuita :)

Itävallassa oli aikaamme edellä Jörg Haiderin Vapauspuolue, joka joutui EU:n sosiaalidemokraattien boikotin kohteeksi. Itävallassa tilanne ei ole rauhoittunut Afrikan muslimien rynniessä mantereellemme. Nyt käytyjen paikallisvaalien seurauksena Burgenlandissa ja Steyermarkissa nuivat ovat ottaneet vaalivoiton. Sen seurauksena Itävalta aikoo täysin irtisanoutua afrikkalaisesta pakolaisvirrasta.

Hieno juttu. He aikovat estää käytännössä kokonaan perheenyhdistämiset. Voisiko Härmäländ otaa tästä oppia?

7 kommenttia:

Professori kirjoitti...

Veikkaan että ei. Siitä huolimatta että minä kannatan irtisanoutumista.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Toivotaan, että järki voittaa Suomenkin johdossa. Vaikka tähänastisten edesottamusten valossa ei kyllä näytä hyvältä.

Mikään muu tässä Euroopan valtausyrityksen torjunnassa toimi kuin totaalinen muslimidesanttien maahantulon estäminen. Toki siinä tulee torjuttua jokunen asiallinenkin pakolainen, mutta kun jyvien erotteleminen akanoista on tässä tilanteessa mahdotonta.

Kari kirjoitti...

Hyvä jos Itävalta lopettaa pro-islam mamuilun, mutta heidän tulisi lopettaa
myös pro-islam sosialisti politiikan harrastaminen, kuten muslimien ja sosialistien yhteinen antisemitismi a la Haider(FPÖ). Tosin Itävallan anti-Israel-antisemitismin aloitti tosissaan sosialismin toisella laidalla vaikuttanut juutalainen, sosialidemokraattien Bruno Kreisky.

Sodan jälkeen Itävallassa vaihtoehtoina on ollut kolme sosialistipuoluetta:
SPÖ/sosialistit(Kreisky), ÖVP/marxilaiset/kristilliset, sekä jäljellejääneille sosialisteille VdU/FPÖ/liberaalit/kansallissosialistit(Haider).

Israel on ollut saman kolonialistisen islam-vyörytyksen alla jo 1400-vuotta, kuin mitä Itävalta vasta 400.
Miksi katsotaan, että Itävallalla on oikeus puolustautua islamilaisen imperiumin miehitystä vastaan, mutta Israelilla ei? Itävallan ottamat islamilaisen imperiumin vastaiset pikku askeleet aloittaisivat kolmannen maailmansodan, jos niiden tekijä olisi ollut Israel.

Muslimien ja sosialistien kanssa ensimmäisinä Kalifaatin barrikaadeille nousisi yliopistojen sekä sosiaali- ja kulttuurimaailman joutoväki.

Anonyymi kirjoitti...

Juutalaisia sosialisteja ja kommunisteja on aina vaivannut vastustus Israelia kohtaan. Ainakin vuodesta 1967 alkaen. Onko perimmäisenä syynä se että heillä on ongelmallinen suhde omaan juutalaiseen etnis-uskonnollis-kulttuuriseen taustaansa? Kuullostaa oudolta mutta siksi on olemassa antisemitistisiä juutalaisia.

Juutalaiset sosialistit ja kommunistit ovat käytännössä aina olleet ateisteja tai agnostikkoja. He eivät siis ole olleet uskovaisia juutalaista jotka noudattaisivat juutalaista uskoa ja siihen liittyviä käytäntöjä.

Sen sijaan uskovainen, Herraa pelkäävä juutalainen, joka noudattaa juutalaista uskoa ja siihen liittyviä käytäntöjä, ja joka tuntee omaan uskontoonsa, etnisyyteensä ja kulttuuriinsa liittyvät asiat ja traditiot, ei yleensä ryhdy sosialistiksi eikä kommunistiksi.

Pitääkö arvio paikkansa? Kumitonttu ja Kari saavat kertoa enemmän jos tietävät.

Kari kirjoitti...

Juutalaista, Mooseksen lain edellyttämää uskoa/uskontoa ei oikein ole ollut 2000-vuoteen jo käytännön syistäkin, sillä se edellyttäisi temppeliä ja pappien uhritoimituksia. Se juutalaisuus mitä rabit edustavat on kreikkalaistunut versio alkuperäisestä samoin kuin nykyinen kristillisyyskin.

Israelissa sosialismi elää symbioosissa juutalaisten perinnäissääntöjen kanssa aivan kuten luterilaisuuden kanssa Suomessa.

USA:ssa juutalaiset ovat liberaaleimpia kaikista kansalaisista. Varsinainen Demokraattien linnake. Itsekin tunnen jonkun sikäläisen juutalaisen, joka on ollut USA:n kommunistipuolueen jäsen. Sellaisia ei ihan joka oksalla istu.

Länsimaiseen kulttuuriin Valistuksessa sisäänrakennettu antisemitismi on ajanut yhteisöjen laidoilla eläneitä juutalaisia etsimään luokatonta yhteiskuntaa, mikä johti Marxilaisuuden syntyyn, ja se taas, ironista kylläkin, johti luokka- ja feodaaliyhteiskuntien paluuseen Eurooppassa.
Vähän samaan tapaan kuin vasemmiston poliittinen kohkaaminen rasismista ja ihmisoikeusloukkauksista on juuri johtanut niihin.Kumitonttu kirjoitti...

Kari on viksu. Hyviä linjanvetoja. Kiitos.

Tiedemies kirjoitti...

Antisemitismi on vähän niinkuin sosialismi. Kun kaikki on sitä, niin mikään ei ole sitä.