sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Aseilla muslimeita vastaan

Helsingin Lasipalatsin Totuus kauhistelee, että eduskunnan puhenainen Maria Lohela ennen valintaansa kansanedustajaksi
pelkäsi islamia ja vastusti avoimesti maahanmuuttoa
Minusta pelko itselleen vihamielistä ideologiaa kohtaan on järkevää. Päivän toisessa uutisessaan Totuus kirjoittaa:
Aseet ovat merkki yksilön vapaudesta
Penaali Antti Ämmälä ei näemmä huomaa tuota ristiriitaa omassa sepustuksessaan Suomen "hyvinvointivaltion" ja amerikkalaisen yhteiskunnan eroista. Toinen luottaa yksilön vapauteen, toinen ei.

6 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Kuka määritteli, että Louhela "pelkäsi"? Media, vai hän itse?

Vaiheessa elävät pyrkivät kieltämään islamiin liittyvät kielteiset tosiasiat valehtelemalla itselleen, että totuuden puhujalla on vain" fobia" "tuntematonta" kohtaan.

Tosiasiassa heille islam on täysin tuntematon ja heillä itsellään on fobia niitä väistämättömiä johtopäätöksiä kohtaan, mitä sen tosiasian, että meitä vastaan on julistettu sota, toisi. Heillä on fobia totuutta ja jo vallitsevaa islamin uskonsotaa, jihadia ja sen mukanaan tuomia seurauksia kohtaan.

Kieltämällä totuus, voidaan lykätä sen edellyttämiä rohkeita toimenpiteitä. Valhe ja pelkuruus kulkevat aina käsi kädessä.

Tikkablog kirjoitti...

Tässä kun seurailee uutisia maailmalta, miettii, miten ihmeessä jihadistit on meillä vielä niin hissukseen. Odottaako ne jotain?
Jopa Halonen
"tiesi" jo vuosia sitten mitä tuleman pitää.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Valitsen paljon mieluumiin vapauden ja aseen, kun sosisaaliraattien hellän kaikkitietävän sylin jossa kaiki saa ja kukaan ei jää Ilman.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Muistattateko kuinka meitä lapsia suojeltiin:
Lapsijärjestöt vastustavat Sex Pistolsia
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2006/09/08/lapsijarjestot-vastustavat-sex-pistolsia

////

Ei sossu ole tavoistaan päässyt, nyt keräävät vain enemmän veroa. En ikinä anna niille anteeksi, meillä oli lukiopoikien kanssa jo junaliput ostettu Helsinkiin konserttiin - mutta onneksi meistä pidettiin huolta.

https://www.youtube.com/watch?v=o_SQI9kgqIc

Kumitonttu kirjoitti...

Kari, jos nainen pelkää Kaisaniemenpuistossa viikonloppuna, kyseessä ei ole fobia. Jos sama nainen kieltäytyy menemästä viikonloppuna Kaisaniemenpuistoon, kyseessä on fobia. Eihän tuossa ole mitään järkeä.

Tikka, osa näistä halosista on toki tiennyt koko ajan, mitä tapahtuu, mutta eihän se heitä häiritse. Kuten todettua, ei Gulageille joutuneita Gulag itsessään häirinnyt vaan se harhakuvitelma, että HE ovat siellä kun sinne kuuluisivat NE, jotka ovat oikeita yhteiskunnan vihollisia. Ei Halostakaan väkivalta häiritse, kunhan se ei kohdistu HEIHIN.

Buuri, valtio ei kykene hoitamaan vaikka mielellään antaakin rahaa ja etuisuuksia niille, jotka ovat sorrettuja. Ajatus on mielipuolinen mutta niin ovat äänestäjätkin. Vai Sex Pistolsin keikka jäi näkemäti :) Noh, se oli sitä aikaa, mitä vastaan Sex Pistols oli syntynytkin.

Kari kirjoitti...

Lohela listasi blogissaan islamilaisen maahanmuuton ongelmia; tyyppiä Kaisaniemenpuisto, aivan rohkeasti. Ei pelosta, eikä valheellisesti.

Syy, miksi nainen ei mene pimeällä Kaisaniemenpuistoon, on sama, kuin miksi minä en työnnä kättä sirkeliin; silkasta kunnioituksesta tosiasioita kohtaan ja siksi, ettei meille edes tulisi fobioita.