torstai 20. maaliskuuta 2014

Rituaalimurha

Dave Blountin ylläpitämässä Moonbattery-blogissa on rankka uutinen videolinkkeineen siitä, miten muslimit uhraavat Allahille joukon kristittyjä miehiä kuin vasikoita jossain Andien pakanakultissa. Blogissa on linkki WND:n uutissivustolle, jossa tosiaan on esillä tuo erittäin vastenmielinen video. En suosittele katsomaan. [Lisäys klo 22:55 - videot ovat erittäin julmia. Kehotan olemaan katsomatta.]

Uutisen takana on mies nimeltä Walid Shoebat, jonka menneisyys on melko sekava ja ainakin osin hänen puheensa muistuttavat enemmän johanbäckmanin kaltaista toisessa ulottuvuudessa elävää harhailijaa. En pysty paneutumaan miehen tarinaan tämän syvällisemmin, mutta se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että hän kyseisen videon toi päivänvaloon.

Oleellista ei ole mielestäni sekään, miten Shoebat on videot käsiinsä saanut. Kuten hän toteaa:
“Tämä on islamin todellisuutta - se on pakanallinen, rappeutunut ja sadistinen uskonto."
Shoebat huomauttaa, että ääni videolla käyttää termiä Qurbani, jolla arabiassa viitataan uhrattavaan eläimeen. Video antaa mielikuvan, että kyseiset Armenian kristityt siis uhrataan Allahille. Toisessa videossa sama suoritetaan veitsellä. WND:n uutisen mukaan vastaavia videoita on siis lukuisia, ja Syyrian sodan nostattama puhdasoppista islamia vaativien uskonnollinen vallankumous olisi näiden taustalla. Uutisessa mainitaan, että Syyriassa olisi ainakin pari tällaista kristittyjen uhripaikkaa.

Islamia tuntevat ovat tietoisia, että islam poikkeaa juutalaisuudesta (ja sitä kautta myös kristinuskosta) siinä, että se on ns. lakiuskonto. Islam edellyttää muslimien seuraavan profeetta Muhammedin elämäntapoja. Muhammed suunnitteli ja toteutti lukuisia vihollistensa murhia ja painotti, että vääräuskoisten tappaminen on Allahin tahto. Kuten uskonnollisissa teksteissä aina, myös Muhammedin puheet sisältävät keskenään ristiriitaista aineistoa. Sitä islamin puolustajat käyttävät puolustuksenaan, ja islamiin myönteisesti suhtautuvat länsimaalaiset poliitikot kutsuvatkin "todellista" islamia rauhan uskonnoksi.

Todellista uskontoa - islamia tai muuta - ei ole olemassa, vaan uskonnot ottavat vaikutteita toisiltaan ja muuttuvat ajan myötä. Silti ja juuri sen takia ei ole väärin väittää, että "todellinen" islam on tänä päivänä väkivaltainen ideologia, joka tähtää vääräuskoisten alistamiseen. Meillä 1900-luvulla syntyneillä oli ainutlaatuinen tilaisuus tutustua toiseen ideologiaan - kommunismi - joka tähtäsi samaan tavoitteeseen. Nyt elävät voivat vain ihmetellä Pohjois-Korean kaltaisia kummajaisia, joiden todellisuus on kuitenkin sitä, mihin puhdasoppista islamia vaativat tahtovat.

Kristinusko syntyi puhdasoppista Mooseksen liiton vaalimista kannattavien essealaisten oppien varaan sekavista mystisistä tulkinnoista valon ja pimeyden lapsista. Kristinuskoa on syntymänsä jälkeen "puhdistettu" useaan otteeseen, ja nykyisessa kristillisessä opissa ei ole jälkeäkään alkuperäisestä essealaisten kapinallisuudesta. Islamin ensimmäinen uskonpuhdistus on paraikaa meneillään, kun modernin vääräuskoisten dominoivan maailman houkutukset halutaan kieltää sillä verukkeella, että mahdollisesti joskus 600-luvulla elänyt unien näkijä eli nykymittapuun mukaisesti askeettista, barbaarista elämää.

Kristittyjen tulisi miettiä, miten suhtaudumme islamin meneillään olevaan uskonpuhdistukseen. Sitäkin tärkeämpää olisi ymmärtää, että vaikka puhdasoppista islamia ja shariaa vaativat uskonpuhdistajat häviäisivät modernisteilla, islamin ideologiassa on sisäänrakennettuna takaportti niille tulevien vuosisatojen uskonpuhdistajille, jotka haluavat herättää nomadikulttuurin henkiin tuhoamalla modernin sivilisaation. Tätä takaporttia ei ole muissa valtaideologioissa, vaikka Vihreät unelmoivatkin esihistoriallisesta, hiilettömästä maailmasta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jostain syystä en voi olla katsomatta näitä videoita. Sit mietin että pitikö tuokin nyt katsoa. Joo: ei heikkohermoisille, tai kellekään. Olen aiemminkin nähnyt näitä päänleikkauspätkiä mutta nyt kyllä sana lihatiski saa ihan uuden merkityksen.

Kävi itseasiassa mielessä oisko mahdollista että noi "lihamestarit" syö uhrejaan. Sen verran siistiä leikkuujälkeä on esillä.

Mitä islam sanoo vääräuskoisten syömisestä?

Toistan: ei heikkohermoisille.

Kumitonttu kirjoitti...

Mitä islam sanoo vääräuskoisten syömisestä?

Ei kiellä.

Kumitonttu kirjoitti...

Mitä islam sanoo vääräuskoisten syömisestä?

Ei kiellä.

Anonyymi kirjoitti...

Noiden videoiden toiminta menee tappamisasteikollakin överiksi, se ylittää käsityskyvyn, joten pakko yrittää perinteiseen miestyyliin käsitellä asiaa mustalla huumorilla.
Ja samaan aikaan miettiä eikö noille tosiaan voi yhtään mitään.

IDA kirjoitti...

Mä en jaksa miettiä islamia, mutta sinun kannattaisi hankkia tietoa kristinuskon synnystä ja kehityksestä ;)

Kumitonttu kirjoitti...

Jeesus oli essealainen ja ainakin puolet opetuslasista oli selootteja. Tämä ei ole mikään "uutinen" enää Qumranin kääröjen jälkeen. On käsittämätöntä, miten kauan tuon asian paljastuminen kesti.

Se, että kristinusko ei vastaa seloottien (tai essealaisten) oppeja, ei ole kunniaksi kristinuskolle, mikäli kunnialla tarkoitetaan Jeesuksen opetuksien tunnollista seuraamista. Käytännössä on mahdollista, että Jeesus opetti niin kuin Raamattu kertoo, mutta silloin monissa Raamatun kertomuksissa ei ole järjen häivää.