lauantai 29. maaliskuuta 2014

Muslimien määrä eri maissa

Maikkari on haastatellut Suomen virallista vara-Muhis Jaakko Hämeen-Anttilaa. Harmillisesti häntä kutsutaan islamin-tutkijaksi, vaikka hän on pikemminkin arabian kielen professori kuin islamin tutkija. Jos puhutaan uskonnon tutkimisesta, Ilkka Pyysiäinen on eittämättä tutkija, kun taas Hämeen-Anttila on tutkimuskohteestaan vaikeita kysymyksiä karttava runosielu.

Maikkarin uutisen taustalla on "radikaalin" Bilal Philipsin saarnamatka Suomeen (Mediaseuranta) Suomen islamilaisen akatemian kutsusta. Akatemialla yleensä viitataan oppineiden yhteisöön, joten siinä mielessä kutsujan nimi on tahallisesti harhaanjohtaja. Eipä kenellekään tulisi mieleen kutsua esimerkiksi Piispain kokousta akatemiaksi, vai tulisiko?

Hämeen-Anttila toteaa haastattelussa, että
Philipsin tapaiset radikaalit muslimisaarnaajat toimivat verkossa erittäin aktiivisesti. Toki siellä on myös hyvin maltillisia islamilaisia sivustoja.
Lohdullista, että kaikki islamia käsittelevät sivustot eivät ole radikaaleja. Valitettavaa on, että ne ei-radikaalit muslimit eivät maltillistuakseen tarvitse tai kaipaa niitä ei-radikaaleja sivustoja. Ongelmana ovat juurikin nuo radikaalit muslimit, jotka saavat polttoainetta radikaaleista sivustoista. Eli Hämeen-Anttilan toteamus on vähän niin kuin toteaisi, että homojen eheyttämistä varten on olemassa maltillisiakin sivustoja. Kuka niitä tarvitsee? Homoista puheen ollen, Hämis jatkaa:
Saksasta Philips sai lähtöpassit, kun hän oli pitänyt puheen, jossa kannatti kuolemanrangaistusta homoseksuaalisuudesta.

– Hän nostaa tämänkin asian esiin ja haluaa puhua siitä. Mutta tavallaan sillä on kyllä pohja islamin laissa, että siltä kannalta se on yleisemminkin jollain tavalla läsnä. Yleinen toimintatapa Lähi-idässä on ollut kuitenkin se, että tätä lainkohtaa pidetään edemmän tai vähemmän kuolleena kirjaimena; ei siis pyritä saamaan ketään homoseksuaalisuudesta kiinni eikä pyritä mitään tuomioita langettamaan. Mutta tällaisia periaatteita sieltä islamin laista kyllä löytyy.
Uutisessa ei mainita sanallakaan islamin suhtautumisesta naisiin, seksiin tai yleensä vääräuskoisten huijaamiseen (taqiyya). Haagissa muslimit ovat ilmoittaneet tavoitteekseen hävittää koirat Euroopasta. Loistavaa sinänsä, että edes homouden osalta asia mainitaan. Hämeen-Anttila on myös aivan oikeassa todetessaan, että uskonnon- ja sananvapaus kuuluvat myös Bilal Philipsille, eikä ketään saisi rankaista mielipiteistään.

Suomessa asuu nyt siis ilmeisesti noin 60.000 muslimia ja Euroopassa aletaan lähestyä kymmentä prosenttia.

Siihen nähden, että Suomessa muslimien määrän ennustetaan säilyvän Euroopan matalimpana yhdessä Portugalin (joka saa siirtolaisensa kristillisestä Brasialiasta) ja katolisten Puolan ja Irlannin rinnalla, on todella valitettavaa, että suomalaisia pelotellaan Krimin sodalla ja siitä venytetyllä puolikuvitteellisella Venäjän uhkakuvalla. Puhumalla Natosta vältetään keskustelun käynnistäminen islamin saamasta jalansijasta maamme rajojen sisäpuolella. Maassamme asuvia noin 50.000 venäläistä ja heidän maanomistuksiaan pidetään suurempana uhkana kuin samankokoista muslimiväestöä! Toki on syytä pitää mielessä, että Venäjä on Euroopan nopeimmin islamisoituva maa, jossa jo yli 10% väestöstä palvoo puolikuuta.

Muslimien määrä - valitettavasti - lisää maan poliittista epävakautta. Edward Cline on tehnyt hyvän yhteenvedon kirjoituksessaan Family Security Matters:

Muslimiväestön pysyessä noin prosentin tasolla, islamiin viitataan rauhaa rakastavana vähemmistönä:
Yhdysvallat: 1.0
Australia: 1.5
Kanada: 1.9
Kiina: 1.0-2.0
Italia: 1.5
Norja: 1.8

2% ja 3% tasolla muslimit aloittavat muihin vähemmistöihin värväyksen, kuten esimerkiksi vankien ja katujengien keskuudessa. Onhan heillä tarjottavanaan ideologia, joka sallii väkivallan käytön vääräuskoisiin. Tätä ennakoi Bilal Philipsin saarnamatka Suomeen.
Tanska: 2.0
Saksa: 3.7
Englanti: 2.7
Espanja: 4.0
Italia: 4.6

5% tasolla muslimit saavat suhteettoman suuren osuuden politiikassa. Vaatimukset sharia-lain käytöstä ja halal-säädöksistä kasvavat aiheuttaen kouluille, kaupoille ja pikaruokaketjuille paineen muuttaa valikoimiaan.
Ranska: 8.0
Filippiinit: 5.0
Ruotsi: 5.0
Sveitsi: 4.3
Hollanti: 5.5
Trinidad & Tobago: 5.8

10%:n tasolla muslimit ryhtyvät painostamaan poliitikkoja voidakseen soveltaa sharia-lakia omassa yhteisössään. Islamin lopullinen päämäärä ei ole vääräuskoisten käännyttäminen vaan sharia-lain saattaminen valtaan kaikkialla. Syntyy mellakoita huonoista elinolosuhteista johtuen (Pariisi, Malmö). Kaikki islamiin kohdistuvat loukkaukset kostetaan (Mohammed-pilakuvat, Theo van Gogh).
Guyana: 10.0
Intia: 13.4
Israel: 16.0
Kenia: 10.0
Venäjä: 10.0-15.0

Ainoan näkyvän poikkeuksen tekee Israel, jonka muslimit voivat vertailla omia elinolojaan naapurimaiden muslimien elämään.

20% tasolla alkaa hiuksianostattavat mellakoinnit ja aseellinen toiminta kristittyjä ja juutalaisia kohtaan:
Etiopia: 32.8

40% jälkeen alkaa laajamittainen jatkuva terrorismi ja puolisotilaallinen sodankäynti:
Bosnia: 40.0
Tshad: 53.1
Libanon: 59.7

60% jälkeen alkaa vääräuskoisten vaino ja kansanmurhia toteutetaan sharia-lain turvin.
Albania: 70.0
Malesia: 60.4
Qatar: 77.5
Sudan: 70.0

80%:n jälkeen alkaa valtiojohtoinen kansanmurha:
Bangladesh: 83.0
Egypti: 90.0
Gaza: 98.7
Indonesia: 86.1
Iran: 98.0
Irak: 97.0
Jordania: 92.0
Marokko: 98.7
Pakistan: 97.0
Palestiina: 99.0
Syyria: 90.0
Tadzikistan: 90.0
Turkki: 99.8
Yhdistyneet Arabi Emiraatit: 96.0

100% tuo mukanaan pysyvän rauhan ja onnen tilan - Dar es-Salaamin (oik. dar-al-islam eli Islamin maa). Tokikaan näin ei käy, vaan sen jälkeen muslimit ryhtyvät tappamaan toisiaan mistä tahansa syystä.
Afganistan: 100.0
Saudi Arabia: 100.0
Somalia: 100.0
Yemen: 99.9

10 kommenttia:

Jaassu kirjoitti...

Kun uutisia eri puolelta maailmaa seuraa niin tuo näyttää pitävän paikkansa.

On ikävää että länsimaalaiset poliitikot eivät tunnu huomaavan, osittain se johtunee siitä etä lehdestössä ei ole juurikaan ollut artikkeleitä pohjautuen tämän tyyppiseen vertailuun.

Taitaa olla aika vaikeaa tehdäkin tämän tyypistä artikkelia, liian monilla länsimaalaisilla on edelleen kovin naivi näkemys islamista ja kuvittelevat että ihmiset ja uskonto ovat samanlaisia kuin länsimaissa, ja eivät ole seuranneet muiden maiden tapahtumia.

Professori kirjoitti...

Mutta sanopa mikä on ongelman ratkaisu. Siis niin Suomessa kuin niissä maissa, joissa muslimeja on enemmän. Vai ovatko jälkeläisemme tuomittuja elämään sharia-lain alaisuudessa?

Kari kirjoitti...

Yksi mahdollisuus olisi hutteriitit. Heitä oli sata vuotta sitten 4000 ja nyt 80.000. Eksonentiaalinen kasvu on ihmeellistä. Oliko se Einstein, joka sanoi, että korkoa korolle on suurin voima maailmankaikkeudessa.

Kumitonttu kirjoitti...

En näe muuta vaihtoehtoa kuin rajoittaa muslimien maahanmuuttoa. EU:ssa se ei onnistu, joten Norjan tai Sveitsin tavoin irti EU:sta.

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan tuo on paras ratkaisu. Tosin Norja ja Sveitsi ovat EU:sta riippumtta päästäneet maahan muslimeja omin päin. Mutta kun ne eivät ole EU:ssa niin ne voivat halutessaan pysäyttää muslimien pääsyn ja palauttaa heitä.

Viro ja Liettua ovat EU:ssa ja YK:ssa, ovat allekirjoittaneet samat kansainväliset sopimukset ja "kansainväliset sopimukset" kuin Suomikin. Baltiaan pääsee helpommin kuin Suomeen. En kuitenkaan nähnyt Liettuassa muslimeja. Virossa on vaatimaton sosiaaliturva joten sinne ei pyritä.

Venäjällä on se etu puolellaan että se on sen verran kovapäinen ettei se tee myönnytyksiä muslimeille vaikka heidän osuutensa ja lukumäärä on kasvanut. Tässä tilanteessa Venäjälle on hyötyä olla vittumainen, agressiivinen, röyhkeä, omavaltainen, piittaamaton sopivaisuussäännöksistä, viis veisaa "kansainvälisistä sopimuksista" ja Amnestyn ja muiden ngo:iden ja qvasi-ngo:iden kitinästä.

Kiinalla sama homma. Jos uiguurit riehuu, niin tankit kadulle kunnes rauhoittuvat.

Israelilla on myös keinoja pitää ählämit kurissa.

Kumitonttu kirjoitti...

On totta, että Baltian olematon sosiaaliturva ei houkuttele muhiksia paikalle, mutta niin kauan kuin rajat ovat auki, Ruotsiin muuttanut muhis voi muuttaa Suomeen jos oivaltaa, että täältä saa samat edut ja on vielä paljon kyntämätöntä peltoakin jäljellä.

Jaska Brown kirjoitti...

Ilmeisesti vihervasemmisto ei lue sinua. Muussa tapauksessa täällä olisi jo tällainen kommentti:

Tuo sinun tilastosi on aivan perseellään. Ei Qatarissa ole tietääkseni tehty kansanmurhaa ja Arabiemiraateissa ei varsinkaan valtiojohtoista kansanmurhaa.

Kaikki muu taitaakin sitten pitää paikkansa, mutta vähät siitä - kaksi poikkeusta osoittaa kiistatta islamin olevan rauhan uskonto.

Kumitonttu kirjoitti...

Epäilen ettei lue. Itse lueskelen ja jopa pidän yhdestä, vaikka olenkin Annan kanssa eri mieltä ratkaisuista, vaikutamme näkevän maailman samassa valossa jos ei sentään sävyssä.

Kansanmurhan käsite on toki laaja, mutta eikös ne pidä niitä orjia siellä kuitenkin?

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän Yhdysvalloissa tapahtuis jos muhiksia alkais olla Ruotsin mitalla Suuren S**tanan rajojen sisäpuolella?

Kumitonttu kirjoitti...

Osavaltioita alkaisi pyrkiä eroon Washingtonista. Texas sai poikkeuksellisen oikeuden erota liittovaltiosta kun se liittyi joskus 1800-luvulla liittovaltioon.

Liittovaltio tekee nyt parhaansa kitkeäkseen aseenkanto-oikeuden, yhteisen terveydenhuollon jne. Kasvava liberaali tai suomalaisittain vasemmistolainen äänestäjäryhmä kannattaa vahvaa keskushallintoa ja tämä porukka on jo nyt suurin äänestäjäryhmä. Joten pahalta näyttää Amerikankin tulevaisuus.