torstai 6. maaliskuuta 2014

Putin vs Obama10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Putin on maailman kovin luu tällä hetkellä. Mies veti käytännössä koko läntistä maailmaa turpaan. Nostan intenet-hattuani.

Jaassu kirjoitti...

Kerrassaan mainio vertailu, tuo kiinnostavalla tavalla esiin niitä eroja miten radikaalisen muutoksen länsimaat, yhteiskunta ja politiikka ovat kokeneet muutaman viime vuosikymmenen aikana.

Anonyymi kirjoitti...

Usaa ei ole nyt siunattu asianmukaisella presidentillä. Heikko, tuittupäinen, kostonhimoinen, itsensä yes-miehillä ympäröinyt ja vaimonsa vietävissä oleva Obama on juuri sitä mitä Venäjän vastavoima ei kaipaisi.

Pahimmassa tapauksessa mies tekee Putinin paineen aiheuttamassa tuittupäisyyskohtauksessa jotain harkitsematonta ja sen jälkeen saa hermoromahduksen. Nyt ei vastassa olekaan mikään ääri-islamistien epävakauttama hampaaton pikkudiktatuuri, vaan teoilla voi olla hyvinkin rankat seuraukset.

Btw. tietääkö kukaan mikä se amerikkalaisten sotalaiva siellä mustallamerellä oli?

Anonyymi kirjoitti...

hei ryssiä nuoleva fasistipaska. eikö niiden omien arvojen takana kehtaakaan julkisesti seistä kun et julkaise kysymyksiä?

kunnon kaksinaamainen jutkupaska! tapa ittes! HETI!

Kumitonttu kirjoitti...

Erinomainen esimerkki suomalaisesta äärioikeistosta. Tuon kaltaiset hermoheikot tärisijät ovat onneksi hyvin harvinaisia ja käytännössä vaarattomia ympäristölleen. Poliitikkojen puheet "äärioikeistosta" ei viittaa tuon kaltaisiin heikkoälyisiin vaan fascimin vastustajiin.

Anonyymin henkiset lahjat ja kyky ymmärtää luettua tekstiä on olematon. Sääliksi kävisi jos kuuluisi tapoihini.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Nooh, anonyymillä ei ole ollut lapsena kehittäviä leluja ja muutenkin on ollut ankeaa. Sitä sillälailla kasvaa kieroon, ilman rakkautta ja huolenpitoa.

Sitten isoksi - mutta ei aikuiseksi - kasvettuaan sossun elättinä, räkä nokasta roikkuen korvan taustat märkänä huudellaan.

- buuri johannesbuurista -

Anonyymi kirjoitti...

Kumis, mikä merkitys on presidentin neuvonantajilla ja muulla lähipiirillä? Onko Obama oikeasti kehno, vai onko hänellä kehnot neuvonantajat ja lähipiiri?

Putin on vakavammin ja enemmän tosissaan otettava osapuoli verrattuna Obamaan. Vaikkei tykkäisi Putinista, tai hänen politiikasta tai Venäjästä.

Varmaan KGB-tausta tekee hänestä jollain lailla äijämäisen, jämerän ja toisaalta pokerinaaman. Luultavasti hän pyrkii vakoilijan taidoilla lukemaan toisia osapuolia tarkkaan ja hankkimaan tarkat tiedot. Tai ainakin osaa teettää neuvonantajillaan töitä paremmin kuin Obama.

Ulkopoliittisilta taidoiltaan Putin peittoaa Obaman mennen tullen tennislukemin 6-0. Obama tunaroi Syyrian suhteen ja Putin tarjosi hänelle perääntymistien ja korjasi propagandavoiton. Obaman johtaman USA:n ei pidäkään olla mikään ykkös-supervalta.

Tädin mies totesi joskus että suomalaisten ei ehkä kannata valitella Putin sitä ja Putin tätä koska Venäjällä ei ole tarjolla parempaa pressa. Joku Neukkulaa takaisin haluava kommari tai panslavistinen äärinationalisti ei innosta.

Medvedev oli presidenttinä leppoisamman oloinen kuin Putin mutta ei hänkään ollut mikään Obaman tapainen neiti, ei sinne päinkään.

Blogin pitäjä on oman bloginsa moderaattori joten hänellä on täysi valta valita mitä julkaisee. Jos ei saa viestejään läpi, niin saa perustaa oman blogin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostava vertailu? Oikeasti? Lähinnä tuli mieleen se että hauskankin vitsin saa venytettyä pilalle. Törmäsin tuosta joskus lyhyempään tai lyhennettyyn versioon silloin se jopa nauratti, tässä taas lähinnä vahvistuu se propagandamaisuus kun vitsiä venyttää. Siitä huolimatta että se monin paikoin on jopa osuvakin. Alkaa vaan mennä jo absurdiksi.

Toisaalta useimmat noista voi pelkästään kuvatestin kääntämällä saada päälaelleen. Putin tykkää alistuvista naisista kun ei muille pärjää - Putin joutuu ratsastamaan hevosilla kun Venäjälle ei ole varaa vetää teitä/UAZista loppui bensa jo moskovan rajalla/maasto-ominaisuudet eivät riittäneet - Putin aamumetsällä kun logistiikka taas pelasi kuin Venäjällä ikään - Putinilla oli lihakset silloin kun väri ei ollut vielä ehtinyt valokuviin, mutta oli sentään vielä kiinni kuontalossa jne jne.

Myös rytmittely osin prakaa kun kuvassa jossa kehuskellaan Putinin lihaksilla näkyy ristikkäisessä kuvassa ettei Obamakaan erityisen heikkokuntoiselta näytä.

Mutta olihan se ihan hauska kun sitä kesti.

samuel kirjoitti...

Ukraina-kenttää ei vielä olla pelattu..siellä voi tapahtua mitä vaan..mutta onko Barak Hussein Obama vielä näyttäytynyt sellaisena kuin on..molemmat isännät istuu oman ruutitynnyrinsä päällä, ja vaikka jenkeillä on enemmän, isokin roihu syttyy pienellä tulitikulla.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisten ei hirveästi kannattaisi valittaa Putinista. Hän on ainakin osaksi suomalaistaustainen (vepsäläinen) ja suhtautuu Suomeen aika suopeasti. Toiseksi Ukraina on itse poliitikkonsa valinnut. Ei Ukrainassa muutenkaan mene hyvin, eivätkä he osaa hoitaa asioitaan demokraattisesti. Eli väkivaltaa on odotettavissa tulevaisuudessakin. Siellä on voimakkaita ääriryhmiä, uusnatseja ja islamisteja, jotka varmasti eivät järkiinny.

Jos Venäjällä ei olisi Putinia, siellä voisi olla paljon pahempi hallinto. Venäläisetkin ovat niin eripuraisia, että parempikin on epärealistista.