sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XVIII

Poliisi julisti suuren osan Hampuria hälytystilaan:
Pohjois-Saksassa Hampurin kuuluisa hansakaupunki varautui lauantaiaamusta alkaen pitkään ja väkivaltaiseen viikonloppuun.

Viime sunnuntaina kolme poliisia sai vakavia vammoja, kun noin 50 huppuihin naamioitua vasemmistoradikaalia hyökkäsi heidän kimppuunsa kiviä heitellen ja pippurisumutetta suihkuttaen.

Vasemmistoradikaalien mellakat ovat yleinen ongelma monissa Saksan suurkaupungeissa. He osoittavat mieltään varsinkin juhlapäivien yhteydessä. Usein mielenosoitukset kiihtyvät väkivaltaiseksi mellakoinniksi.
Vasemmistolaiseen ideologiaan kuuluu väkivalta toisinajattelijoita kohtaan. Vasemmiston mielestä lait ovat heidän vastustajiensa luomia, joten ne eivät koske heitä. Vasemmisto on perinteisen kristillisen kirkon moraaliopetusta vastaan, koska kannustaa suvaitsevaisuuteen kanssaihmisiä kohtaan. Uskonnollinen oikeisto tämän takia pitää vasemmistoa todisteena siitä, että ilman uskontoa ei ole moraalia. Edellisessä kirjoituksessani (Uskonnon merkitys pitkälle kehittyneessä yhteiskunnassa 4.1.2014) lainasin Jared Diamondin ajatusta, jonka mukaan uskonnolla on ollut merkittävä vaikutus siihen, että ihmiset ovat kyenneet asumaan tiiviisti toistensa kanssa tuntemattomien keskuudessa. Tavallaan uskonnolliset ihmiset ovat siis oikeassa, kun he pitävät vasemmistoa "moraalittomana".

Myös vasemmistossa on uskovaisia ihmisiä, kuten Jutta Urpilainen, joka roikottaa ristiä kaulakorussaan. Ennen tieteellisen maailmankuvan kehittymistä melkein kaikki ihmiset olivat uskovaisia ja ennen Valistuksen aikaakin oli taloudellista tasa-arvoa kannattavia ihmisiä. Vasemmistolaisuus sai ateistisen ominaisuutensa vasta sosialismin luojalta Karl Marxilta, joka - ihan aiheesta - syytti uskontoja sääty-yhteiskunnan rakenteiden pönkittämisestä. Onhan uskonnon tehtävä lujittaa rahvaan uskoa yhteiskuntaa hallitsevan luokan oikeutukseen.

Väkivaltainen vasemmisto on siis järjestään uskonnoton ja kristillisen katsantokannan mukaisesti moraaliton. Poliittinen vasemmisto on valmis käyttämään väkivaltaa tuntemattomia ihmisiä kohtaan, mikä on kristillisen katsantokannan mukaan todiste moraalittomuudesta. Poliittinen vasemmisto on valmis käyttämään väkivaltaa myös tasatakseen tuloeroja, minkä takia kristillinen katsantokanta on väkisin ristiriidassa hyvinvointivaltion kanssa. Koska kirkko on perinteisesti ollut arvomaailmaltaan hyvin talonpoikainen (usko ahkeruuteen, vaatimattomuuteen ja avioliittoon), sosialismi on joutunut valtaamaan kirkon sisältä käsin. Piispa Irja Askolan lapsellinen toive siitä, että
somalit ja suomalaiset, homot ja heterot, muslimit ja kristityt voisivat kulkea yhdessä kaduilla ilman pelkoa
on lähinnä huono vitsi. Islam on väkivaltainen sosialismin oppeja sisältävä valtio-ideologia, jonka tehtävä on oikeuttaa tappamaan vääräuskoiset, uskottomat ja homoseksuaalit. Kirkon tehtävä on opettaa alamaiset kuuliaisiksi poliittiselle eliitille, minkä Askolan puhe upeasti alleviivaa. Valitettava seuraus kirkon omaksumasta liberaalin fascismin ylistämisestä on - Askolan toiveen vastaisesti - väkivallan lisääntyminen, kuten Hampurin esimerkki osoittaa. Jos ihminen uskoo johonkin - mihin tahansa - hänen tulisi elää uskonsa mukaisesti. Askolan uskossa maailmassa ei ole vaarallisia ja pahoja ihmisiä ja rajat voidaan läväyttää apposen auki kaikille tulijoille. Sellaista uskontoa, joka olisi tähän yllyttänyt, ei ole koskaan ennen ollut ihmiskunnan historiassa. Tai jos on, se on myös kadonnut jäljettömiin.

Jos olette koskaan miettineet, miltä kulttuurin tuhoutuminen mahtaa kuulostaa, kuunnelkaa Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa (myös tämä on hyvä).

7 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi Virossa:

Sarjassamme sekopäisiä vasemmistolaisia: Eestin Karen Drambjan

Tietty vasemmisto sanoo, että yksittäistapaushan tuo oli, mutta miksi esimerkkejä vasemmistolaisesta aggressiosta on kuitenkin niin paljon?

Vai oliko nytkin kyseessä sitten "fanaattisimmat ja radikaaleimmat ainekset"?

Anonyymi kirjoitti...

hei,
mitä tarkottaa Ausgezeichnet? Ongelmiin on ratkaisuja, onko Sinusta kuolemantuomio joko juridinen tai lynkkaus ja ruumiin karkotus sellainen? Pidän ajattelutapaasi paljon fiksumpana. Pahoittelut tosta kysymyksestä, oli sanottava.
Paljon asiaa, olen monesta samaa mieltä, enkä vähiten moraalikysymyksissä itse asiassa. Sekin tekee tästä äärettömän vaikeaa. Selvitys jatkuu, hyvät päivänjatkot. Toivottavasti en loukannut tällä.
Meri

Kumitonttu kirjoitti...

Meri, se tarkoittaa "erinomaisesti".

En oikein ymmärtänyt tuota kysymyksen asettelua "kuolemantuomiosta", "lynkkauksesta" ja "ruumiin karkoittamisesta".

Et sinä minua loukkaa, älä huolehdi sellaisesta. Jos loukkaat, niin olen aikaihminen ja osaan kyllä sitten kertoa sen sinulle :)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Niin. Ja jos kysellään medialta, yliopistoilta ja tietyiltä poliittisilta tahoilta niin ongelma on kumminkin äärioikealla.

Siitä tulee mieleeni nämä ”kiakkovieraat”. Noin henkilökohtaisesti en pysty ajattelemaan niitä kuin laumana naurettavia pellejä, jotka leikkivät partisaania, koska Suomessa on niin turvallista leikkiä partisaania.

Yhtä kaikki, niitten viimeisimmässä poikkitaiteellisessa performanssissa otti kipeetä niin ihmisille, eläimille kuin omaisuudelle. Silti niin vasureista kuin vihreistä löytyi symppaajia näille kullanmuruille.

Esitänkin kysymyksen:

Mikä on se väkivallan taso, jonka ”aktivistien” tulee ylittää, ennen kuin niin vasemmistoliitto kuin vihreät tuomitsee sen yksiselitteisesti?

Onko sellaista tasoa?

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, vasemmisto ei tuomitse väkivaltaa, koska se kohdistuu ulkoryhmään, pahoihin. Koska lait on laadittu "porvarien" toimesta, vassarien ei tarvitse niitä noudattaa. Minusta paras kuvaus sosialistisesta lainsäädännöstä oli se, kun Neukkulassa tuomari saattoi tuomita teosta jota ei ollut rikoslaissa. Syy lain puuttumiseen oli vain seurausta lainsäätäjän kiireestä, joka tuomioistuimen tuli korjata. Se on nerokas peruste, ja sitä voidaan käyttää (ja käytetäänkin) mitä moninaisemmissa kohteissa. Esimerkiksi laiton maahanmuutto on helppo ongelma ratkaista, mutta vasemmisto tekee siitä vaikean.

Toisaalta maailmanlaajuinen taloudellinen epätasa-arvo on mahdoton ratkaista, mutta sitä vasemmisto yrittää ratkaista. Päivän Totuudessa kirjoitettiin, että kansa ei luota politiikkan, koska kaikki lupaukset petetään, arvoista ei keskustella ja hallitus ohjelma luodaan ulkoparlamentaarisesti lobbarien ohjeilla. Noh, tätähän me bloggarit olemme kirjoittaneet alusta alkaen.

Kun kaikki puolueet ovat sosialistisia ja "progressiivisia" niin ei ihme että arvoista ei keskustella vaan kakku hoidetaan "pragmaattisesti" tai Kataisen sanoin "vastuuta kantamalla". Tämä sama ilmiö - siis oikeutuksen hakeminen moraalittomalle toiminnalle - paljastuu tässä vasemmiston väkivallan hiljaisessa hyväksynnässä.

Valkea kirjoitti...

KT"Onhan uskonnon tehtävä lujittaa rahvaan uskoa yhteiskuntaa hallitsevan luokan oikeutukseen."

- Näin siis vain hallitsevan luokan mielestä, ei kristinuskon sanoman mukaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Anna keisarille mikä keisarin on.