lauantai 11. elokuuta 2012

Vihreä liitto tukee terroria - avoimesti

Ylen radiouutisissa kerrottiin, että Olkiluotoon menevällä tiellä on "aktivistien" mielenosoitus. "Aktivisti"-tyttö, nimeltään Valpuri Talvitie, kertoi vastustavansa ydinsähköä, koska se on niin kallista. Sitähän ei Valpurin rahoilla rakenneta, mutta moinen pikkuasia ei tietenkään ole oleellista.

Mielenosoittajien banderollissa lukee "Ihmiset erehtyvät - TVO ei?". Koskeeko erehtymisen inhimillisyys myös Vihreitä ja heidän omia väitteitään? Vihreässä langassa on nimittäin erityisen kuvaava kommentti kolmen ja puolen vuoden takaa keväältä 2009. Kirjoittaja ja kommentoijat kauhistelevat, että öljyhuippu on jo luultavasti ohitettu ja sen jälkeen koko länsimainen elämäntapa - VIHDOIN ja ONNEKSI! - päättyy. YK:n ilmastopaneelin innoittamana ilmaston lämpenemisen torjumiseksi autojen polttoaineeseen on vaadittu lisättäväksi alkoholia, ja nyt YK - jälleen kerran - on kääntänyt takkinsa ja vaatiikin, ettei alkoholia saisi käyttää polttoaineissa "Ihmiset erehtyvät - YK ei?".


Viikon kestävän tapahtuman kotisivuilla kehotetaan "jättämään aseet kotiin". Harvemmin populistien kokouskutsuissa muistutetaan asiasta. Vihreän puolueen ulkoparlamentaarista toimintaa ajava Luonto-Liitto, joka saa hallitukselta varat toimintaansa, rahoittaa kyseistä leiriä. Liiton toimintaa johtaa blogisti Leo "Tästä tuli hyvä mieli" Stranius, jolla on erittäin läheiset välit Vihreän liiton päättäviin henkilöihin.

Leirillä kotimaiset ympäristöaktivistimme saavat mm. ruotsalaisen "aktivistin", Göteborgin Maan ystävien jäsenen TardTord Björkin koulutusta aiheesta "Nuclear & Radicalism". Tordhan on ollut jo vuosikausia aina mukana, jos jossain "aktivoidutaan" rähisemään, ryöstämään, tappelemaan ja varastelemaan. Mahdollista lakiapua tapahtuman osallistujat saavat ob-lakiavulta, joka puolestaan toimii mm. länsimaisten hallitusten ja suuryritysten vastaisen rise-up -liikkeen suojissa. Tord on Satu Hassin poliittinen petikaveri eli suoraan vallan huipulta.

Vallan huipulla ollaan myös Espanjassa, jossa "aktivistit" ryöstelevät ruokakauppoja:
Ruokaryöstelyyn osallistui myös Andalucian itsehallintoalueen parlamentin jäsen Juan Manuel Sanchez Gordillo. Sanchez Gordillo on myös Espanjan eteläosassa sijaitsevan Marinaledan kylän pormestari.

Hämmentävää onkin, että Totuus ja sen pääkirjoitustoimittaja Juha Akkanen tyytyy kirjoittamaan Timo Soinista, joka Akkasen sanojen mukaan on valitettavasti ollut oikeassa. Totuus kirjoittaa myös toisen pääkirjoituksen: Tanskan kansanpuolueen väistyvästä puheenjohtajasta Pia Kjärsgårdista. Otsikkoa myöten häntä paheksutaan populistiksi. Minusta tuo supermarketteja ryöstelevä Juan Manuel tai jopa Tord Björk voisi paremmin sopia populistin määritelmään.

Semmoinen sanomalehtikatsaus, tälläkin kertaa. Olisi ehkä pitänyt otsikoida tämä Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XII

1 kommentti:

Habahoo kirjoitti...

Mitäs jos pantaisiin nämä tyypit mottimetsään pokasahan ja kirveen kanssa. Epäilen että itku pääsisi tästä egoloogisenvaihtoehtoenergian hankinnasta.