lauantai 30. kesäkuuta 2012

Mitäs me hipsteritIltalehden suuren lukijakyselyn mukaan suomalaisnaisille mieluisimmat pikkuhousut ovat hipsterit. Mielelläni minäkin niitä katselen, joten lienen jonkin sortin hipsteri itsekin.

Suureksi järkytyksekseni vasemmistoon kallellaan olevat ituhipit ovat tehneet tällekin maailman suloisimmalle ja luonnollisimmalle, suorastaan viattomalle vaatekappaleelle käsitekaappauksen. Nimittäin, varmaan lukijani ovat kuulleet amerikkalaisyhtyeestä nimeltä The Black Keys (wiki.fi ja Flow'n bändiesittely). Bändin uusin levy, jo vuoden takaa, on nimeltään El Camino, mikä kuvastaa musiikin tyylilajia (garage). Sellaista tyhjänpäiväistä räminää, jota voi huudattaa autotallissa puuhaillessa.

Yhtye esiintyy Suomessa elokuussa, Helsingissä järjestettävillä Flow-festareilla. Wikipedia toteaa Flow:sta seuraavasti
Festivaali on erityisesti hipstereiden suosiossa
johon minä, että sehän kuulostaa hienolta - en olekaan fetisseineni yksin! Flow-festivaalin kotisivun ulkoasu on lievästi "kukkainen", joten ajattelin, että Wikipedialle on vain sattunut pieni lipsahdus, koska emmehän me hipsterit nyt niin kovin länsiafrikkalaista perinne- tai turkkilaista nykymusiikkia diggaile. Joten takaisin Wikipediaan tarkistamaan, että luinko minä oikein. Hipster onkin hippien alakulttuuri, joiden jäseniä tuntuu tulevan vastaan yhtenään, jos sattuu sivistyksen pariin täältä pellon laidalta. Minä vain kuvittelin, että ne ovat nykynuoria, mutta ei - ne ovat hipstereitä!

Nämä hipsterit sitten sattuvat kuuntelemaan indietä ja autotallimusaa, joten eivät ne ihan kelvottomia voi olla.

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Jaha, nyt ollaan viisaampia, tunnistetaan hipsteri ku se vastaan tulee :)

Nuo alkkarisysteemit on varmaan hyvät tuommoisille lankkulantioisille, meikäläiseltä ne liukuu itekseen alas.

Kumitonttu kirjoitti...

Niin siis vielä parempihan nainen on ILMAN hipstereitä ;)