keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Valkoiset tytöt saa raiskata

Ahmed blamed the white community for allowing teenage girls to go around unsupervised, so that at a young age they were “trained” in both sex and drinking.

Ahmed syytti valkoisia siitä, että he antavat teini-ikäisten tyttäriensä kulkea ilman valvontaa, minkä takia heidät on "koulutettu" antamaan seksiä ja juomaan alkoholia.

Tulihan se sieltä. Englannissa puhutaan asioista, joista härmäläisille ei haluta puhua.

Lisäys 27.6.2012 klo 20

Telegraph kirjoittaa tapauksesta, jossa yhdeksän muslimimiestä - joukossa paikallisen moskeijan imaami - terrorisoi vuosien ajan Rochdalen kaupungissa käyttäen hylättyjä ja huostaanotettuja alaikäisiä tyttöjä seksiorjinaan. Sosiaalityöntekijät ja poliisi tiesivät asiasta, mutta eivät uskaltaneet ryhtyä toimenpiteisiin pelätessään tulevansa leimatuksi rasisteiksi.

Vasta Luoteis-Englannin korkein syyttäjäviranomainen Nazir Afzal rohkeni selvittää jutun kaikessa laajudessaan, ja hän totesi, että rikokset ovat rasistisia viharikoksia. Paikallisen kansanedustajan mielestä poliittisen korrektiuden takia ongelmaan ei uskallettu puuttua. Pakistanilaisyhdyskunnan nuorisoyhdistyksen puhemies Mohammed Shafiq totesi ykskantaan, että
Rotu on keskeinen motiivi näille rikoksille. Heidän uskonnossaan valkoiset teinitytöt ovat arvottomia eikä heidän hyväksikäytössään ole mitään tuomittavaa.

He insists that race is “central to the actions” of the criminals. “They think that white teenage girls are worthless and can be abused without a second thought”

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö porvarille vapaus nyt sitten kelpaa?

Kumitonttu kirjoitti...

Lasten kasvatuksen laiminlyönti ei ole vapautta. Mutta pointti ei olekaan siinä, kuten varmaan ymärsit.