torstai 10. toukokuuta 2012

Persu-kannattaja tappoi seitsemän Ranskassa

Totuuden näköradio on päättänyt tänään kantaa kortensa kekoon kansalaisten aivopesuun lähettäen kolmelta vero(luonteisin)varoin rahoitetulta kanavaltaan neljästä saman illan aikana todistuksia äärioikeistolaisuuden ilmentymistä.
TV 1 (22:00-22:50) Ulkolinja: mies joka murhasi Norjan Anders Breivikin pommi surmasi Oslossa kahdeksan ihmistä, hieman myöhemmin hän surmasi vielä 69 nuorta. Mikä sai Breivikin tappamaan oman maansa kansalaisia? Dokumentti piirtää monipuolisen kuvan tapahtuneesta.

TV 2 (23:30-0:00) Silminnäkijä: Hakkaa päälle! Suomessa äärioikeisto nousee ja radikalisoi vastapuolta. Mihin ääriryhmien vihanpito johtaa? Toimittaja Juha Granath.

Yle Fem (21:30-21:57) Spotlihgt: PerusS ja islamofobia Suomen islaminvastaisella liikkeellä on kytköksiä puoluepolitiikkaan. Finnish Defence Leaguessa on vaikuttanut perussuomalaisia, mutta heillä on myös omat islamofoobikkonsa.
Hauska on tuo penaali Juha Granathin lähtökohta: kansallismieliset (siis äärioikeisto) aiheuttavat vasemmistoryhmien väkivaltaisuuden lisääntymistä.

Jos sama ohjelmasarja esitettäisiin esimerkiksi muslimeista, vastaavia dokumentteja pidettäisiin kiihottamisena kansanryhmää vastaan. Katsotaanpa:

TV 1
Ulkolinja: mies joka murhasi Ranskan
Mohammed Merah surmasi kaksi ihmistä ja hieman myöhemmin hän surmasi vielä viisi juutalaista. Mikä sai Merahin tappamaan oman maan kansalaisia?

TV 2
Silminnäkijä: Jihad! Suomessa ääri-islam nousee ja radikalisoi vastapuolta. Mihin ääriryhmien vihanpito johtaa?

Yle Fem
Spotloght: Vihreät ja kristinusko
Suomen kristittyjä vastustavalla liikkeellä on kytköksiä puoluepolitiikkaan. Eläinten vapautusrintamassa (EVR) on vaikuttanut vihreitä, mutta heillä on myös omat ekoterrorinsa.

Ei kommentteja: