lauantai 5. toukokuuta 2012

Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - Suolahti

Piskuisessa Äänekosken kunnan Suolahden taajamassa työväki piti vappumarssinsa perinteisin menoin. Kannettiin väkivaltaisten tyrannien kuvia ja (veren)punaisia lippuja. Luonnollisesti apinalauma tarvitsi pakolliset bongorummutkin pitääkseen nahkasaappaansa askeleet tahdissa. Tapahtumasta itsestään enemmän materiaalia Tundra Tabloidissa.
Portugalista Suomeen muuttanut Ilidio Monteiro Flores (ei siis Antonio Flores, Pekka Haaviston puoliso) marssi mukana kulkueessa, joka vaatii videolla "kuolemaa porvareille". On ymmärrettävää, ettei tällaista "vaatimusta" tule ottaa sanatarkasti. Vai onko? Entä jos olisi huudettu "kuolema vammaisille"? Tai "kuolema muslimeille"? Entäpä, jos Helsinki Gay-pride tapahtuman marssiessa pitkin Esplanadia, joku sivullinen olisi huutanut "kuolema homoille" - mitä luulette, että olisi käynyt? Olisiko presidenttiä myöten oltu huolissaan suvaitsemattomuuden lisääntymisestä, homovastaisuudesta ja vaadittu poliisia tutkimaan tapaus? Minä luulen.

Kun todetaan jonkun olleen julma ja sadistinen sosialisti, yleensä mieleen tulee ensimmäiseksi Stalin. Kannattaa muistaa myös Mao, Castro, Hitler ja Che Guevara. Nämä suolahtelaiset vallankumoukselliset kantavat suoraselkäisinä Che Guevaran kuvia. Entä jos he kantaisivat Hitlerin? Mikä skandaali siitä syntyisikään! Che Guevara, Stalin ja Mao edustavat samaa ihmisarvoa polkevaa sosialistista maailmankuvaa kuin Saksan kansallissosialismikin. Miettikääpä, kuinka harva ihminen on niin hullu tai rohkea, että on valmis vetämään nimensä lokaan vastustaessaan näitä väkivaltaisia, alistavia, sadistisia ja totalitaarisia idealisteja. No, ihmiselämähän on yhtä kipua, mutta valoa kohti mennään, kuten Hieno Åhlgren sanoi. Vuosi sitten kirjoitin Vappu Uudessakaupungissa. Alla vielä kuva Ilidio Monteiro Floresin blogista.

 

8 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Miksei kukaan aja syytettä sitä henkilöä vastaan joka huutelee noita porvarivastaisia kommentteja tuossa vappumarssissa?

Eivätkö porvarit ole ihan samanlainen kansanryhmä kuin vaikkapa jokin etninen vähemmistö. Olisi ihan mielenkiintoista testata, että:

a) miten syytteelle kävisi suomalaisessa oikeusasteessa, ja

b) miten suomalainen media käsittelisi syytettä.

Tosin median käsittelyn tietää jo etukäteen, ainakin mitä voi päätellä elokuvaohjaaja Kaurismäen kommenttien levittelystä mediassa.

Pitäisi näyttää vasemmistolle, ettei sen yksi taktiikka - nimittäin yksisuuntaisuus - toimi. Tähänhän vasemmisto pyrkii: me saamme arvostella sinua, mutta sinä et saa arvostella meitä.

---

Jos itse olisin poliittisesti profiloituneempi/aktiivisempi, niin nostaisin syytteen ihan julkisuusmielessä.

Kumitonttu kirjoitti...

Jäädään seuraamaan tilannetta. Kuulemma Hommassa on ollut keskustelua aiheesta.

RH kirjoitti...

Che Guevaran tutuksi tullut naamakuvahan on klassikko, samoin kuin Marilyn Monroen kuva. Se vain näyttää niin hyvältä. Ei Hitleristä sais millään retusoinnilla seksikästä paitakuvaa :)

Eikä "porvarit" ole semmoinen tarkasti määritelty vähemmistö, johon joko kuuluu tai ei, kuten muslimit, homot tai tietynvärisellä iholla varustetut. Vai onko joku varallisuus- tai tulotaso, joka automaattisesti määrittää ihmisen porvariksi? Tai jos ajelee tietynmerkkisellä autolla?

Kumitonttu kirjoitti...

Huomenta Sanna! Kieltämättä Hitler tuhosi kalapuikkoviiksien arvostuksen. Chen takkutukkahan on rennon muodikas.

Niin, porvarit ei ole tarkasti määritelty vähemmistö, mutta ei sitä ole muslimit tai homotkaan. Jos ihminen ei harrasta seksiä, mutta on seksuaalisesti kiinnostunut samasta sukupuolesta, niin onko hän hetero vai homo? Onko shiia oikea muslimi? Jos on, miksi sunnit tappavat heitä vääräuskoisina.

Miltton Friidman kirjoitti...

Jos yhteiskunta halutaan pitää ns. kokonaisuutena, niin tuollaisia kuolemantoivotuksia ei sallita. Tai siis ainakin niistä pitää syyttää.

Vallan pitäisi näyttää, ettei vasemmistolaista "double standard" meininkiä sallita.

Kumitonttu kirjoitti...

Vasemmalla ollaan jo niin pitkällä itsepetoksessa, että siellä ei huomata tuollaisten huutelujen muistuttavan wanhoja hywiä aicoja, jolloin punakaartilaiset kävelivät pappiloihin hakemaan kuormaa läheisen virran vietäväksi. Ei siinä mitään, kyllä maailmaan huutoa mahtuu kunhan eivät ryhdy hommiin. Mutta sitä odotellessa vasemmisto ovisi näyttää moraalisen selkärankansa ja keskustella tästä kaksinaismoralismista.

Anonyymi kirjoitti...

Che oli oikea sankari :)

Minullakin on Che Guevara -paita, jota käytän etenkin kotioloissa. Kesäisin istun mielelläni kaljakuppilan terassilla DDR -logolla varustettu t-paita päälläni.

Nuo DDR -paidat ovat kai jonkinlainen läppä, mutta itse pidän omaani ihan tosisssani. Itse asiassa tilasin niitä Varustelekasta aikanaan kaksi, jottei sattuisi niin ikävää tilannetta, että paita olisi pesussa kun sitä tarvitsisi.

Miltton Friidman kirjoitti...

Mutta sitä odotellessa vasemmisto ovisi näyttää moraalisen selkärankansa ja keskustella tästä kaksinaismoralismista.

Minkä moraalisen selkärankansa? Ei vasemmistolla ole sellaista.