lauantai 21. huhtikuuta 2012

Sosiaalidemokraatti häpäisee kansanmurhan uhrit

SDP:n kansanedustaja Susanna Huovinen kysyy blogissaan Miten hihamerkki-idean voi ymmärtää väärin ja vastaa ennen kuin ehtii suunsa sulkea:
Miten hihamerkin voi ymmärtää väärin? Minulle tulee ainakin aivan selkeä mielleyhtymä juutalaisten kantamiin risteihin.
On yksi juutalainen, jonka kantoi ristiään, mutta minulle se ei synnytä mielleyhtymää natsien uhreista, vaan erään ristiinnaulitun.
Susanna Huoviselta pääsi ns. freudilainen lipsahdus: Huovista ei kiinnosta juutalaisuus, juutalaisten tavat tai itse asiassa edes heidän kohtalonsa natsi-Saksan historiassa. Huovista kiinnostaa käyttää juutalaisia vain ja ainoastaan oman poliittisen agendansa ajamiseen. Hän ns. tanssii holokaustin uhrien haudoilla. Se ei ole satiiria eikä parodiaa. Se on yksinkertaisesti kansanmurhan uhrien häpäisemistä. H/T Henry Laasanen

7 kommenttia:

Keskiäkäinen mies kirjoitti...

Ruukinmatruuna on usein kirjoittanut etttä vasemmistolle kelpaavat kyllä kuolleeet juutalaiset. Eläviä he lähinnä inhoavat. Huovinen on tyypillinen esimerkki tästä suhtautumisesta.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Äksy ja Ida kommentoinnista. Vasemmistolle kelpaavat myös ne elävät juutalaiset, jotka ovat antisemitistejä. Kuten tiedetään, Stalin kannatti Israelin valtion perustamista, koska hän kuvitteli saavansa siitä itselleen Lähi-itään liittolaisen. Heti kun todellisuuspaljastui, hän käänsi tukensa muslimeille.

Jo nyt useille vasemmistoryhmille tuottaa vaikeuksia sietää juutalaisia, ja ilman holokaustia nykyvasemmisto - jopa salonkikelpoiset sosiaalidemokraatit - olisi avoimen antisemitistinen. Joku Tuomioja kirjoittelisi niin jyrkkiä kannanottoja ja - ateistinakin - muistaisi tuoda esiin, että juutalaisethan ne Jeesuksenkin tappoivat.

Miltton Friidman kirjoitti...

Kiero, kierompi, demari.

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Mahtaako missään olla elossa olevaa pro-Israel-demareia? Tiedän kaksi demaria, jotka suhtautuivat myönteisesti Israeliin. Imperfekti siksi koska kumpikin noista on kuollut. Tarkoitan K.A. Fagerholmia ja Tage Erlanderia. Fagerholm oli mukana Israelin ystävät-yhdistyksessä. Täällä sanotaan että Ruotsin ja Israelin välit olivat hyvät 1950-60-luvuilla.

Israelissa on demareita vastaava työväenpuolue, mutta ilmeisesti demarit ole suostuneet vaalimaan suhteitaan siihen. Presidentti Shimon Peres kuului yli 60 vuoden ajan työväenpuolueeseen, kunnes siirtyi Kadima-puolueeseen.

Tiedemies kirjoitti...

Tässä rikotaan Hanlonin partaveistä.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hanlon%27s_razor

Kumitonttu kirjoitti...

"Älä laita sitä pahantahtoisuuden piikkiin, jos se voidaan selittää pelkällä tyhmyydellä".

Niin... Minusta tuo ei ole tyhmyyttä, vaan pahantahtoisuutta. Härskiä oman edun ajamista asioilla, joista ei mitään tiedä, mutta joiden uskoo tuovan kannatusta. Populismia kaikkein puhtaimmillaan.