torstai 8. joulukuuta 2011

How to turn a muslim woman on - vol I


Jos joku vuosi sitten vielä naureskeltiin EU:lle, kun se määräsi kurkkujen käyryyden tiettyihin rajoihin, niin se oli vasta alkulämmittelyä. Eurooppalainen nimettömänä pysyttelevä muslimioppinut on ohjeistanut täysi-ikäisiä musliminaisia olemaan käsittelemättä porkkanaa, kesäkurpitsaa, kurkkua ja banaaneita välttyäkseen ajattelemasta seksiä. Jos ruoanvalmistuksen yhteydessä näitä seksileluja joutuu koskettelemaan, uuden ohjeen mukaan perheen täyskasvuisen miehen on viipaloitava tai pilkottava tuote ennen sen käyttöä - piilossa naisen katseilta, tietenkin.

Islamilaisessa kulttuurissa nainen saa poistua kotoa käydäkseen kaupassa (hyvä että tekevät edes jotain elantonsa eteen), joten ostosmatkalla miehen valvonta delegoidaan Allahille, sheikki opettaa. Vaikka sheikki saikin aikamoisen vastausryöpyn erovaatimuksineen, ei kukaan toinen uskonoppinut ole kommentoinut ohjetta, saati antanut vastakkaista neuvoa.

11 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Niin, islamilaisissa maissa asuvien ÄO on alhaisempi kuin länsimaissa asuvien.

Sinäänsä tuosta perspektiivistä ajatellen tämä juttu ei kuullosta niin ihmeelliseltä.

Muutenkin islamilaisissa maissa tunnutaan pelkäävän helvetisti sitä, että joku kiksauttaa naista silloin kun aviomies tai joku sukuun kuuluva ei ole paikalla.

Aikamoisia seksipetoja nuo islamilaiset.

RH kirjoitti...

Seksi ylipäätään tuntuu olevan kauhean tärkeä asia siellä. Miehen katsotaan olevan naista ylempänä, mutta sekin on niin viettiensä vietävänä, että naisten on pidettävä tukkansakin kaavun alla, ettei miehen vain ala tehdä mieli. Silmiin katsominen on jo suora kehoitus käydä naiseen käsiksi.
Luomakunnan kruunu, jonka aivot valuu _sinne_ heti, kun näkee vähän naista.

Onneksi ihan kaikkialla islamistisissa maissa ei ole niin tiukkoja sääntöjä ja seksihulluja muslimimiehiä.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Sanna kommentista.

Luomakunnan kruunu, jonka aivot valuu _sinne_ heti, kun näkee vähän naista.

Tuo on yleismaailmallista.

Onneksi ihan kaikkialla islamistisissa maissa ei ole niin tiukkoja sääntöjä ja seksihulluja muslimimiehiä.

"Islamistisissa maissa"...?

Onko olemassa islamilaisia ja islamistisia maita? Kuten länsimaisia ja äärilänsimaisia maita...

RH kirjoitti...

On olemassa katolistisia ja luteristisia ja buddhistisia sun muitakin maita :) "Maa" ei tässä asiassa noudattele kartan rajoja. Uskonnolliset lait kylläkin.

Mielenkiintoista se, miksi Nujood on suomalaisessa versiossa Nojoud. Mutta arabiankielestä on kai vaikea kääntää "oikein", kun Muhamedit, Mohammedit, Mahmudit sun muut kirjoitetaan samalla lailla.

Yleismaailmallista se lienee, että aivot valuu, mutta kun naiset piilotetaan täysin ja porno kielletään eikä naista saa mistään, ja ne vähätkin on naitettu rikkaiden miesten haaremiin yhdeksi monista... täällä sentään miesten aivot palautuu edes joskus oikealle paikalleen.

Mutta nyt on varmaan lopetettava kommentointi, kun on aika mones siideri menossa...

Pee Äs: sanavahvistus "equak" - tasa-arvon järistys?

Anonyymi kirjoitti...

Katoliset ja luterilaiset ovat kummatkin kristittyjä. Ei-kristitty näkee niissä todennäköisesti vain kristittyjä eikä luterilaisia eikä katolisia.

En ole varma onko islamissa mitään "kirkkoa" organisaation kaltaisena, siten niinkuin kristityillä on roomalaiskatolinen, luterilainen, armenialainen kirkko jne. ja että onko heillä kirkkojen tyylistä organisaatiojakoa seurakuntaan, hiippakuntaan, ja siihen alueeseen joka kattaa jonkin valtion.

Islamismi on joidenkin länsimaalaisten itse itselleen keksimä termi, jolla he tarkoittavat "poliittista islamia", joka sekin on epäkelpo termi. On älyllistä epärehellisyyttä uskotella itselleen että "poliittinen islam ei ole uskonto".

Termi islamismi on käyttökelvoton nimitys. Se antaa harhakuvan että islamissa uskonnollinen elämä ja maallinen elämä olisivat erillään toisistaan. Ei kuitenkaan ole, koska islam on kokonaisvaltainen systeemi joka kattaa sekä hengellisen että maallisen elämän sekä kodin ja kodin ulkopuolisen elämän, eli kaiken mahdollisen.

Sellaisten ryhmittymien, joiden sanotaan olevan islamistisia, niiden tavoiteohjelmat ja keinot perustuvat täysin islamiin.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Sanna ja Vieras kommenteista. Olen taipuvainen ajattelemaan Vieraan tavalla, että islamismi on vasemmiston kehittelemä vähättelevä muoto islamilaisesta valtiomuodosta. Pidän Suomen tataareja samanlaisina islamisteina kuin Iranin ajatollia. Islam on islam ja sillä sipuli. Se, mitä Suomen tataarit ja Iranin ajatollat tekevät, on toinen asia, koska ajatollilla on valtaa. En tarkoita, että jokaisesta Suomen tataarista tulisi ajatollana mielipuoli, vaan molempien harjoittama uskonto on sama. Ei se siitä muutu, lukeepa sitä helsinkiläinen mattokauppias tai teheranilainen höyrypää.

Toki myös Raamattu on sama, lukeepa sitä Paavi tai kohupappi Sisko-Anne Imatralta. Se, mikä erottaa islamin ja kristinuskon, on juuri tuo Vieraan mainitsema lakiuskonto, eli Raamattua ei käytetä maallisen lain perustana. Suomessa ei ole käytetty Raamattua lain perustana edes keskiajalla seksiasioissa, joista uskonnot ovat aina kovin huolissaan.

Eli summa summarum: Islam on ja on aina ollut lakiuskonto. Piste.

Miltton Friidman kirjoitti...

Viimeisimpiä tekstejäni:

Missä ovat ne paljon puhutut islamistit?
Sininen vasemmisto tyrkyttää islamia uhkana, mutta tälle uhalle ei löydy katetta todellisuudesta

Miksi kannatan ylikansallista EU:ta?
Miksi EU:n keskusvallan lisääminen kansallisvaltioiden kustannuksella voisi auttaa Eurooppaa markkinaliberaalimpaan suuntaan?

Minne katosi solidaarisuus? Eurooppalainen vasemmisto haluaa viedä suomalaisen vasemmiston rahat
Todellinen vastakkainasettelu eurokriisissä käydään eurooppalaisen ja suomalaisen vasemmiston välillä

Kumitonttu kirjoitti...

Miltton, saatoit huomata, että poistin saman kommenttisi toisesta ketjusta. Trollaus on minulle kirjoitus, joka on sellaisenaan julkaistu jo jossain muussa ketjussa. Eli saat ihan vapaasti kertoa kirjoituksistasi kommenteissasi, mutta jokaisen kommenttisi tulee sisältää omia ajatuksiasi.

Tämä johtuu siitä, että blogini lukijat ovat fiksua porukkaa, joiden ajankäyttöä en halua turmella samalla tavalla kuin valtamedia. Eli suomeksi: jos kommentoit, kunnioita blogini lukijoita. En arvostele kirjoituksiasi, joissa on hyviä näkökulmia, vaan kommenttiesi onttoutta. Tai tyhjyyttä tai miten sen nyt sanoiksi pukisin. Ymmärrät varmaan viksuna miehenä. Tai naisena.

IDA kirjoitti...

Vieras:

"En ole varma onko islamissa mitään "kirkkoa" organisaation kaltaisena, siten niinkuin kristityillä on roomalaiskatolinen, luterilainen, armenialainen kirkko jne. ja että onko heillä kirkkojen tyylistä organisaatiojakoa seurakuntaan, hiippakuntaan, ja siihen alueeseen joka kattaa jonkin valtion."

Ei ole. Tämä onkin ongelma, koska islam kuitenkin jakaa ideana jonkinlaisen yhteisen umman, jossa sitten olisi täydellinen järjestys.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos IDA kommentistasi, edellisestä olikin jo aikaa. Islamilaisessa maailmassa ns. täydellistä järjestystä ei ole, koska jokainen "arvostettu uskonjohtaja" voi antaa fatwan, mitä mikään ja kukaan ei koskaan kiellä, vaan antaa ainoastaan uuden fatwan, jota voi noudattaa tai jättää noudattamatta. Ihan ok varmaan noin niin kuin uskonnon kannalta (siis kukapa Allahin sanoja osaisi tulkita jos ei Allah itse), mutta maallisen yhteiskunnan se ajaa väistämättä kriisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kumis, aiheesta muistui mieleeni, että tuohon linkkilistalle voisit laitta Mikko Mäkisen kaksi muuta blogia. Nyt siellä on yksi. Mäkinen kuitenkin päivittää noita kahta muutakin.
Kun maailma ei tajua
Suomi-krapulaa