maanantai 27. joulukuuta 2010

Esko Aho Vaasasta, päivää!

Kuten useammassa yhteydessä on huomattu, media on ilmaissut epäluulonsa kansan muistiin. Koska vaaleihin on vielä moooonta pitkää kuukautta, kansa unohtaa kaiken kokemansa vittuilun (paskalaki, Kreikka-tuki, mamu-sekoilu, lumenluontiharjoitukset katoilta, lumenluontiharjoitukset Punavuoren pakolaiskeskuksen edessä, lumenluontiharjoitukset asuinkaduilta, venäläismummojen käännytys, palautus ja käännytys, homolait, lesbolait, gay-pridet, Tampereen tuhopoltto, piraattilait jne. jne.) tai niin media toivoo. Miksi?

Osittain siksi, että tuollaisia poliittisia päätöksiä on saatu rauhassa valmistella ja säätää, koska media ei ole vahtinut poliitikkoja. Miksi?

Osittain siksi, että toimittajien enemmistö on kannattanut punavihreää ideologiaa (kuviteltu tasa-arvoisuus, ilmastonmuutos ja monikulttuurisuus). Median raivo on kohdistunut samassa järjestyksessä Päivi Räsäseen ja Jussi Halla-ahoon. Kuten voi huomata, Suomesta puuttuu ilmaston lämpenemistä arvosteleva näkyvä poliittinen liike.

Kuten odottaa saattaa, kansa korottaisi tupakka ja alkoholiveroa paikatakseen valtion kassaa (Yle). Sikäli selvä juttu, että vain pieni vähemmistö joutuu maksumieheksi ja suuri enemmistö voi julistaa moraalista ylemmyyttään.

Lopuksi paluu otsikkoon (Yle). Otsikon luettuani kuvittelin Esko Ahon palaavan eduskuntaan laittamaan maan asiat kuntoon. Mutta ei, Pohojommalla on melkein täyskaima; Esko Ahonen, joka on Kepun kansanedustaja. Kuinka moni teistä arvon lukijoistani olisi tiennyt sen? Eli kerrottakoon nyt kaikille selvästi, että Kepulla ei ole pulaa pätevistä ja tunnetuista kansanedustajaehdokkaista ja että Esko Ahosta voi äänestää ainoastaan Vaasan vaalipiirissä.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Vaikka olenkin pelkkä sudeettipohjalainen, Ahosen Eskoa ei silti saa mollata.

Ahonen oli viime vaaleissa viimeisiä Kepun läpimenijöitä. Seuraavissa vaaleissa häntä uhkaa putoaminen eduskunnasta.

Ahonen edustaa Kepun perinteistä osastoa eikä ole tietääkseni osallistunut niihin puliveivauksiin, jotka ovat romahduttaneet Kepun kannatuksen.

Kumitonttu kirjoitti...

Ei mollata ei. Kiinnitin vaan huomiota siihen, että on kansanedustaja, joka kaiken järjen mukaan pitäisi tuntea oman piirinsäkin ulkopuolella.

Vähän sama kuin olis Urpo Kekkonen. Ville Niinistö tunnetaan sukunimeään paremmin aatteensa takia. Eskoa ei.