keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Munan koolla on merkitystä

Seksiin sisältyy paljon vallankäyttöä. Henry Laasanen pitää aiheesta hyvää blogia. Myös Anna Kontula käsittelee aihetta, joskin eri suunnasta. Historia on luonut käsitteet huorista ja pelimiehistä. Pihtareista ja pukeista. Kurtisaaneista ja gigoloista.

Seksiä tuodaan jouluun, kun Hesarin takakannessa on puolen sivun kuva lähes alastomasta naisesta alusvaatteissaan. Marja Tyrni kertoo nykyajan versioita Isojen poikien lauluista, joita laulettiin jo sotien jälkeen. Miehet yhä miettivät, onko koolla merkitystä. Naiset väittävät ettei ole, mutta...

Autot ovat nykyajan cowboytten hevosia, joiden hampailla, karvan kiillolla ja nopeudella osoitetaan uudessa saluunassa ratsumiehen status. Vietnaminsa nähnyt sukupolvi kuolasi Barracudia, Firebirdeja ja Cougareita. Nykyjannut ruuvaavat spoilereita ja tummentaa ikkunoita 90-luvun nipponsporteissaan. Luonto, tikanpoika ja puu. Ihminen on biologiansa vanki, vaikka feministit väittävät kaiken johtuvan pelkästä roolikasvatuksesta, konstruktiosta.

Mutta, kukaan ei ole kiistänyt sitä, että mustilla on isompi:
Hyvää joulua jokaiselle lukijalleni erikseen. Jos mitään ihan idioottimaista maailmassa ei tapahdu näinä päivinä, keskityn käärimään lahjoja ensin paperiin ja sitten paperista.

3 kommenttia:

Tiedemies kirjoitti...

Tää kuvasarja oli hyvä.

Meillä on joku tuunaajien nyrkkipaja tuossa muutaman sadan metrin päässä. Kyllä siinä alkaa soininvaaralainen autoviha nousta kenellä tahansa, kun kaveri revittää Nissanilla satasta sokkona risteyksen läpi. Ainoa lohtu on, että niillä ei ole äänenvaimentimia, joten sen oranssin hirmun starttaamisen kuulee meille sisälle vaikka ikkunat olisivat kiinni.

Ihmettelen vaan kuinka pieni näillä jampoilla on, jos ei ilman tuollaista kohellusta lohkea...

Vasarahammer kirjoitti...

Itse en vihaa karvanoppapelejä. Näin kerran rämän Civicin revittävän niin, että kumi paloi. Vaatimattomasta ulkonäöstä huolimatta autossa oli aluvanteet.

Toisaalta vanhempien jälkikasvullensa hankkimat kevytmoottoripyörät pitävät kovaa meteliä ja nuorukaiset (ei tm) tuppaavat ajelemaan varsin vauhdikkaasti. Tämä nostaa alkukantaisempia aggressioita kuin soininvaaralainen ideologinen autoviha.

Kumitonttu kirjoitti...

Autoharrastus on minustakin täysin salonkikelpoinen laji. Parempi pojat tallissa kuin steissillä.