maanantai 22. marraskuuta 2010

Soininvaara ja korruptio

Illan Yleisradion MOT-ohjelma kertoi City Car Clubin hämäristä liiketoiminnoista. Liiketoimintaan liittyy aina riski, ellei julkinen hallinto tue taloudellisesti epäkelpoa toimintaa. Ilmastonmuutoksen varjolla julkista tukea saavat tuulimylly-yrittäjät (joiden johdossa Soininvaara pyörii , pyörii ja mankaloituu) ja mainittu CCC, CCC ja CCC (tulee mieleen CCCP ja eräs KKK).

Kuten sanoin, liiketoimintaan kuuluu, että yritykset menevät nurin ja riski - eli konkurssi - on osa pääomamarkkinoiden ns. allokaatiota eli sitä prosessia, jossa pääomat hakeutuvat valitulla riskitasolla alansa parhaisiin yrityksiin. Vihreiden - tai siis Soininvaaran, Jyrki Käteisen and you name it - ongelma on, että he haluavat pönkittää veronmaksajien tuella epäkelpoa liiketoimintaa. Olipa kyse Irlannista, tuulimyllyistä tai citycarclubista. Suunnitelmatalous ei vaan onnistu. Kun työssäkäyvät parasiittikuntien asukkaat maksavat jo nyt kaikki verot, professori haluaa oikeutuksen viedä loputkin. Ainoa vaihe ihmisellä, jolloin hänelle jää jotain kouraan on 40-50 -vuotiaana, professorit tukevat valtiota ryöstämään loputkin. Kun ei se sosialismi toiminut aiemmin, miksi se toimisi nyt?

4 kommenttia:

TheTruth kirjoitti...

Vähän maalaisjärjelle ymmärrettävämmin, please. Olet varmaankin halunnut sanoa oikeista asioista oikeilla sanoilla, mutta minulle jäi kyllä vähän luu käteen.

Siis, voisitko hieman selventää sanomaasi?

Soininvaaran tekemiset kiinnostavat eritoten.
.

Vasarahammer kirjoitti...

KT:lle vihjeeksi: Suorat Osmo-sitaatit toimivat paremmin kuin niistä vedetyt johtopäätökset.

Toki on selvää, että Vihreät Osmon vanavedessä pyrkivät tekemään sähkölämmityksestä kallista erilaisten "vihreiden verojen" avulla. Valitettavasti ylikansallinen Sekoomus on mennyt tähän kelkkaan mukaan.

Tuulimyllyt ovat erittäin kallista energiaa. Tanskassa tuulimyllyjä on paljon ja sähkö Euroopan kalleinta. Siksi juuttien maassa olen tavannut oudon liittymästä varoittavan liikennemerkin, jota tarvitaan siksi, että moottoritien liittymiä ei siellä ole valaistu sähkövaloilla.

Muhammad-pilakuvakriisissä osoitetusta selkärankaisuudesta huolimatta Tanska ei ole mikään paratiisi vaan ennemminkin verohelvetti, mutta tämä menee jo aihealueen ulkopuolelle.

Kumitonttu kirjoitti...

Huomenta Teppo ja Vasara! Kiitos palautteesta, lainaan jatkossa ne kohdat joihin viittaan.

Linkit viittaavat Soininvaaran luottamusasemaan tuulivoimayhtiö Mankalan johdossa. MOT:n mukaan viiden ministeriön 200 virkamiestä on CCC:n jäsenenä. Kuten tiedetään, virkamiehet arvostavat kantakaupungissa asumista. Kun viimeaikoina luottamusasemassa toimivien poliitikkojen lahjusherkkyydestä on pidetty meteliä, on ilmiselvää, että virkamiehet ovat korruptoituneet antamalla etuisuuksia omille viiteryhmillen.

Soininvaaran linkitin siksi, että ilmastonmuutoksen varjolla Vihreät tukevat yhtä autonvuokraamoa (CCC). Kaupunki antaa vuositasolla puoli miljoonaa euroa suoraa tukea CCC:lle ja veikkaanpa, että yksi CCC:n pysäköintipaikoista on Katajanokalla lähellä Soininvaaran asuntoa.

Vasarahammer kirjoitti...

Kiitos! Selvennyksen jälkeen ymmärsin, mistä jutussa oli kyse eli melko tavanomaisesta suomalaisesta koplaamisesta.