sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Homo on hyvä ja maksaa vaan

Tämä on niin hauska, että on pakko tyytyä pyhäpäivän ratoksi lainaamaan itseäni parempia bloggaajia ja katsoa vuokraleffa. Vitsikkyydestä tai hyvästä mausta voi olla eri mieltä, mutta pointtini on antaa hatun arvoinen nosto sille, että jossain vielä voidaan heittää hurttiakin huumoria. Meidät suomalaiset demla on jo hyvin kuohinut.

Mitä lukee laskussa, kun tilaat Australian sydänmailla Bacardi Breezerin? (Western Heart)


Poof?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nuorempana join minäkin mieluusti Bacardi Breezereja yhdessä nyttemmin eläkkeellä olevan ikätoverini Matti L:n kanssa.

Matti L sai usein tuhlattua breezereihin ja muihin juomiin jopa 100-200 euroa yhdessä illassa. Se on aika paljon rahaa jos asuu vielä vanhempiensa nurkissa eikä saa edes opintotukea. Baarimikkokin katsoi toisinaan asialliseksi kommentoida breezerien huimaa kulutusta. "Pojat taitaa olla hilpeällä tuulella" tms.

Sittemmin olen juonut lähinnä olutta. Matti L raitistui lopulta kokonaan, mikä sopiikin hyvin mielenterveyskuntoutujalle.

Exoduksessa otettiin joskus vuonna 2006 Matin ja Artun kanssa kisaa neitimäisimmän juoman tilaamisesta. Oma valintani oli valkovenäläinen. Ne olivat tavallaan hyviä aikoja, kun baareissa sai vielä polttaa ja Arttukin sai Gambian mieheltä sellaista tupakkaa, joka laittoi hymyn koko seurueen naamalle.

Itse en siihen koskenut, mutta nauratti silti niin kovin.