lauantai 6. marraskuuta 2010

Apupappi Saarikko ei pihtaa tavaraansa

Euroopassa ja Suomessa on viimeiset parikymmentä vuotta ajettu demokratian vastaisia tavoitteita. Pieniä kuntia yhdistetään toisiinsa, kun valtio on ensin käskenyt kunnat tuottamaan palveluita, joita kunnan asukkaat eivät halunneet, koska tietävät, että rahkeet eivät kestä. Valtiopäivien tasolla demokratian halveksunta näkyy kansallismielisten puolueiden avoimena syrjimisenä. Koko mantereen tasolla kuvaavaa on, että EU:lle piti saada presidentti ilman vaaleja ja vaalikampanjaa, missä yhteydessä olisi voitu keskustella EU:n tulevaisuudesta. On lähes käsittämätöntä, kuinka helposti kansanvallasta luovuttiin. Hesari vaatii yhdistämään pääkaupunkiseudun kunnat, jotta "palvelunverkon kustannukset voidaan optimoida". Yhden miljoonan asukkaan kunnan jälkeen olisi luonnollista, että muu maa jaettaisiin pariin kuntaan ja kymmenen vuoden jälkeen taas "optimoitaisiin palveluverkkoa" lopettamalla kunnat, ja Arkadianmäeltä "optimoitaisiin" keskusjohtoisesti kuntalaisten kaikki asiat.

Vihreälle totalitarismille itsensä myynyt Hesari tunnistaa myös toisen merkittävän yhteiskunnallisen ongelman: syyttömiä miehiä ei saada tuomituksi vankilaan riittävän helposti, joten rikosoikeudenprofessorin Terttu Utriaisen mukaan lakia tulisikin pikaisesti muuttaa niin, että tuomion perusteeksi riittää pelkkä naisen sana. Täytyyhän naisen sanaan voida luottaa - vai mitä? Jostain syystä humalassa harrastettu seksi, jota aamulla kadutaan, on siis täysin miehen vika. Vihreät feministit vastustavat kaikkein voimakkaimmin ajatusta seksuaalisesti aktiivisesta naisesta, mikä feminismin historian huomioon ottaen on uskomatonta. Itse jonkun kerran seksiä harrastaneena voin suositella, että myös naisten kannattaisi opetella nauttimaan siitä. Se on ihan kivaa puuhaa, vaikka ei tietenkään voita homomarssille osallistumisen antamaa fiilistä.

Minulla ei onneksi ole ollut mahdollisuutta tutustua Keskustapuolueen varapuheenjohtaja Annika Saarikkoon, josta Hesari rakentaa päivän kolmannen uutisensa. Rouva Saarikon mukaan suomalaisen veronmaksajan tehtäväksi tulee kustantaa islaminuskoisten imaamien koulutuskeskus. Ajatus on jotain niin sairasta ja typerää kuin vaan voi kuvitella tulevaksi sellaisen ihmisen suusta, joka ei ole perehtynyt islamiin, mutta muodin mukana ja virran viedessä pitää vaan tuoda esiin oma suvaitsevaisuus ja rasismin vastainen tahtotila. Jos ihan itsessään tarkastelee tuota Saarikon toteamusta, niin se kuulostaa julkiselta uskontunnustukselta, eikö kuulostakin? Jos olisi pahantahtoinen, voisi epäillä Saarikon käyneen vieraissa ja tämä olikin pelkkä ripittäytyminen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt syyllistyt jo melkein valehteluun tonttuseni! Onhan selvää ettei Utriainen ihan noin sanonut.

Kumitonttu kirjoitti...

Paino sanalla "ihan", kuten terävästi huomasit.