tiistai 9. marraskuuta 2010

Poikien panopulmat

Hesari kirjoittaa, että pojat soittelevat tukipuhelimiin, kun eivät löydä tyttöystävää tai sellaisen löydettyään eivät tiedä, mitä sille pitäisi tehdä. Muinoin poikien pelättiin saavan sodan käyneistä, viikonloppujuopoista juroista isistään mallia, ja feminismin nimissä yhteiskuntaan ajettiin malli pehmoisistä, joilta käy imettäminen ja vaipanvaihto. Toisella työkalulla kannustettiin naisia eroamaan tukemalla yh-äitejä sekä taloudellisesti että henkisesti ottamalla maan tavaksi lasten siirtymisen melkein poikkeuksestta äidille erotilanteessa.

Poikien tukipuhelimessa testattiin kahden viikon ajan sitä, että puheluihin vastaavat naiset. Puheluiden luonne muuttui. Poikien oli vaikeampaa puhua naisille seurustelusta, seksuaalisesta suuntautumisesta, rajoista ja laittomuuksista sekä moraalikysymyksistä. Naisten kanssa voitiin puhua murrosiästä, kehon muutoksista ja päihteistä.

Tämä on yksi kasvava uhka, joka homoparien adoptio-oikeudesta seuraa. Kun huolehditaan aikuisten tasa-arvosta suhteessa avioliittoon, lapsen oikeudet jäävät taustalle. Lasten oikeuksien nimissä on tietysti kiva puolustaa mitä vaan päihteistä ja aseenkantoluvista alkaen, mutta tässä yhteydessä näemmä lapsen etua eivät aja ne, jotka muuten sen perään aina katsovat.

Sukupuoli ei ole kasvatuksen seuraus vaan todellinen biologinen ilmiö. Punavihreillä on käsitys, että ihminen voidaan kasvattaa toisenlaiseksi. Tällaiset tukipuhelimet kuitenkin osoittavat, että luonto ajaa tikanpoikaa puuhun, vaikka kasvattaja väittää puitten kuolleen sukupuuttoon. Se ilmastonmuutos varmaan.

4 kommenttia:

Tiedemies kirjoitti...

Miten ne homot tähän nyt liittyvät?

Nuoren miehen on helpompi puhua miehelle. Eivät ne isälleen silti puhu.

Kumitonttu kirjoitti...

Riippuu varmaan isästä puhuvatko vaiko eivät. Homoisät varmaan ovat keskimäärin avoimempia puhumaan seksin suhteen, mutta onko heillä "tavaran" substanssipitoisuus kohdallaan... :)

Anonyymi kirjoitti...

Prima facie näyttäisi selvältä että lapselle olisi hyväksi jos vanhemmat olisivat eri sukupuolta. Isän kanssa voi yleensä jutella eri asioista kuin äidin kanssa. Homo- ja lesboparien lapsia käy vähän sääliksi. Ei voi olla hirveän normaalia lapsuutta luvassa.

Genderia eli sosiaalista sukupuolta voi muokata aika paljon. Tärkein rajoite on siinä että suurin osa kullikkaista kaipaa pillukkaan seuraa ihan luonnostaan. Tämä tapahtuu täysin huolimatta siitä miten homomyönteinen valtakunta kokonaisuudessaan on.

Vapaa markkinatalous näyttäisi muuten parinvalintamarkkinoiden kontekstissa johtavan transaktiokustannusten kasvuun sekä hyödykkeiden ja palvelujen määrän vähenemiseen.

Itse saattaisin puolustaa omaa paikallista "kartelliani" kilpailulta ääritapauksissa vaikka väkivalloin.

Tiedemies kirjoitti...

Yksinhuoltajuus ei ole edelleenkään kiellettyä, vaan sitä peräti tuetaan verovaroista.